Suomi 24 homoseksuaaliseen seksi eroottisia valokuvia

suomi 24 homoseksuaaliseen seksi eroottisia valokuvia

Koivikon osittain kellastuneet lehdet tipahtelivat alas sammalikkoon kuin varkain. Kaappasin suuren, jykevää tekoa olevan laukkuni apukuskin paikalta. Se painoi kuin synti.

Ihmekös tuo, sillä sitähän se pullollaan olikin. Pullot ja tölkit kolahtelivat toisiaan vasten päästäen ilmoille lupaavia ääniä, kun heilautin kassin olalleni. Jonne pyllisteli takan edessä ja latoi asiantuntevasti suuria halkoja huonetta dominoivaan kivitakkaan.

Ukko kyllä varotteli että tää saattas temppuilla, on ollu kylmillään sen verran kauan.. Jonnen perheen "kesäasunto" oli tosiasiassa upea, täysin ympärivuotiseen asumiseen sopiva lukaali.

Suoraan eteisestä avautuva olohuone oli suuri ja taidokkaasti sisustettu. Kalusteet, kutsuvan näköinen sohva yksittäisine nojatuoleineen olivat tummaa nahkaa, keskellä istuinryhmää komeili upea, lasinen sohvapöytä, jolle oli nosteltu erilaisia suolaisia naposteltavia: Olohuoneen ikkunat olivat korkeat, niiden eteen oli vedetty harsomaiset verhot, laskeva aurinko näytti pehmeältä kuultaessaan hennosti kankaan läpi.

Seinät olivat paksua, pyöreää hirttä, joka loi huoneeseen maskuliinisen tunnelman. Kävelin ihaillen huoneen poikki järvelle avautuvan ikkunan eteen.

Siihen oli ripustettu kaunis, tyynyin pehmustettu korituoli, jonka alla lepäsi vaalea, pehmeä lampaantalja. Kyykistyin ja kokeilin sitä hellästi sormenpäilläni. Jollen olisi tullut viettämään hauskaa ja riehakasta iltaa, olisin luultavasti käpertynyt siihen ja nukahtanut, herännyt seuraavana keväänä kun aurinko olisi paistanut noista suurista, korkeista ikkunoista suoraan silmiini.

Jäi vähän kesken tuo homma kun tää pentele lykkäs savut sisälle. Mustaa luonnonlaattaa oleva lattia tuntui aavistuksen viileältä, mutta silti miellyttävältä jalkojeni alla. Pöytäryhmä noudatteli samaa eleganttia tyyliä kuin olohuoneenkin kalusteet, se oli sijoitettu omaksi pieneksi ruokailutilakseen toiminnallisen keittiön ulkopuolelle.

Pujahdin kokkaajan paratiisiin hipaisten ohimennen mahonkista tuolinselkää. Voi miten täydellistä kaikki olikaan. Kolistelin juuri kulhojen ja kippojen kanssa, kun ovi kävi eteisessä.

Iloinen puheensorina tuntui täyttävän samantien koko rakennuksen, jokaisen hirrenkolon ja sohvannurkan. Nousin kumarasta asennostani ja vilkaisin eteiseen tietäen jo valmiiksi ketkä tulisin näkemään. Marius ja Mona olivat seurustelleet jo jonkin aikaa, ja saapuivat aina yhdessä joka paikkaan.

Mona vilkutti minulle iloisesti nostaen hanaviinipakkaustaan ilmaan, luvaten tarjota siitä minullekin. Virnistäen nostin peukaloni pystyyn, tästä illasta tulisi vielä hurjan hauska. Kolistelin värikkäät makeiset oranssiin muovikulhoon ja nappasin pari parasta suuhuni.

Nyt voisi jo ottaa lasillisen kuplivaa. Istuimme jo Monan kanssa nautiskelemassa toisia lasillisia valkkaria, kun Eero kolisteli eteiseen kahta muovikassia roikottaen. Ne kilisivät iloisesti, sisältöntä runsaudesta kielien, saaden minut ja Monan hihittelemään merkityksellisesti toisillemme. Eero oli Jonnen paras kaveri, oli ollut sitä kerhoiästä lähtien.

Heidän yhteiseloaan oli aina miellyttävää seurata, se oli niin välitöntä, rakasta, mutta silti miehistä. Siinä he taas paiskasivat kättä ja vetivät toinen toisensa nopeaan, lihasten ympäröimään syleilyyn. He nauroivat molemmat, lämpöä äänessään. Kaikki kolme nuortamiestä olivat vetäytyneet keittiöön. Marius istuksi tummalla, kivisellä työtasolla huurteinen oluttölkki kädessään, Jonne ja komearaaminen Eero sekoittelivat boolia suureen kristallimaljaan.

Jonne pyöritteli päätään naurahtaen hänkin, ja käänsi kauhalla hempeänpunaisen boolin ainekset vielä kertaalleen ympäri. Booliastia oli siirretty tovi sitten sohvapöydälle, jolta sen sisältö oli alkanut huventua asiaankuuluvalla tahdilla.

Vierelläni divaanilla istuva Eero täytti lasini jälleen, ojensi sen minulle ja vaati saada Monan tyhjän lasin kierrokselle. Tyttö itse kujersi Mariuksen ahtaanoloisessa kainalossa kasvot poikaystävänsä kaulaa vasten, todennäköisesti suunnitellen tulevaa yötä.

Eero vilkaisi minuun ja virnisti, tämä oli jo tuttu kuvio. Yht'äkkiä hänen silmiinsä syttyi huippuhyvästä ideasta kertova palo. Mun laskutaitojen mukaan meillä on liian vähän kauniimman sukupuolen edustusta. Siis jos niistä laskutaidoista enää voidaan puhua Hetken seuraavaa siirtoa mietittyäni kaivoin puhelimen esiin.

Eero tuoksui hyvältä vieressäni, enkä hänen lämpönsä aistiessani nähnyt mitään estettä sille, etteikö yksi tyttö voisi vielä mahtuakin Jonnen luo yöksi. Sonjalla ei kestänyt kauaa. Ei myöskään auvoisen humalatilan saavuttamisessa. Hän oli pieni, siro, vaalea tyttö, joka rakasti tuon illan kaltaisia istujaisia. Jonnen polvi oli hetkessä vallattu, ja rakas keijukaiseni keikkui siinä kuin kesän hylkäämä heinä. Eeron käsi hipaisi kuin ohimennen pakaraani, kun nousin sohvalta ja ilmoitin poistuvani hetkeksi vessaan.

Eteisestä toiseen suuntaan löytyivät makuuhuoneet, kaksin kappalein. Kurkistin molempiin kuin varmistaakseni sänkypaikan itselleni. Viileä ilma tulvahti jyhkeiden ovien takaa. Toisessa huoneessa oli leveä, upottavan näköinen parisänky, jonka jalkopäähän oli asetettu vanha, maalit yltään karistanut puupenkki. Valoverho oli alhaalla, huone oli pimeä ja unettava.

Kaksi valkoista yöpöytää ja kaunis, haaveideni mukainen kampauspöytä olivat antiikkityyliä nekin. Pienemmässä makuuhuoneessa oli kirjoituspöytä ja tuoli, sekä kapea sänky ja lautapelien sekä ohuiden satukirjojen valtaama kirjahylly.

Arvatenkin pikku-Jonnen huone, hymähdin itsekseni. Aika oli todellakin kulunut kuin siivillä. Meistä oli silmänräpäyksessä kasvanut jo miltei aikuisia. Vessasta palattuani koko muu kööri istui matolla keskellä olohuonetta. Mona oli asettunut valkoviinilasinsa kanssa Mariuksen jalkojen väliin, tämä istui risti-istunnassa vastapäätä Jonnea, jonka vieressä kujerteleva Sonja dippaili juuri kylmiä nakkeja kermaviilikastikkeeseen.

Eero siemaili boolia oluttuopista. Hän katsahti minuun ja taputti tyhjää paikkaa vierellään. Keskellä iloisesti humaltunutta joukkoa nökötti tyhjä shampanjapullo. Isäntä talossa ja kaikkee, näytäs nyt mallia!

Pullo kieppui kuin onnenpyörän osoitin, hidastaen pikkuhiljaa vauhtiaan ja pysähtyen lopulta osoittamaan suoraan Mariukseen ja Monaan. Mona vilkaisi rakastaan olkansa yli ja nojautui lattialle kyynärpäidensä varaan, kuin päästäen Mariuksen pelikentälle.

Marius kohautti olkapäitään irvistäen ja kohdisti katseensa Jonneen, joka sormeili hajamielisesti Sonjan reittä. Sitten hän kiersi kätensä eteensä nojautuneen Monan vyötäisille ja veti tämän takaisin syliinsä.

Taas uusi hillitön naurukohtaus. Kun Sonja oli joutunut esittämään improvisoitua eroottista tanssia Eeron tuoman musiikin tahtiin, oli aika pyörittää taas.

Edellinen uhri hoippui takaisin paikalleen nousuhumalaansa lakkaamatta hymyillen ja päästi viisarin taas valloilleen. Pullo pyöri keskellä rinkiä kuin villiintynyt kompassin osoitin, naurunremakka kimpoili lasin pinnasta ja helisi hirsiseiniin maalaten ne persikan ja vaaleanpunaisen sävyin. Pullonkaula pysähtyi lopulta osoittamaan kohti ristittyjä nilkkojani, pyörähtäen vielä muutaman raukean kierroksen itsensä ympäri. Jäin katsomaan Sonjaa silmiin odottaen hänen julistustaan tehtävästä, joka minun tulisi suorittaa.

Hän katsoi minua silmät sirrillään hymyillen humalaisen autuasta hymyään. Sonjan raapiessa päätään pojat vaihtoivat keskenään muutaman merkityksellisen katseen. Uteliaisuutta tihkuen ummistin kuitenkin silmäni muiden sitä vaatiessa, jääden epäluuloisena odottamaan mielenkiintoista jatkoa saamalleni epäilyttävän helpon oloiselle tehtävälle.

Lyhyen sanailun ja armottoman kikatuksen päätteeksi tuli viimein hiljaista. Humaltuneet aistini olivat täysin vailla ärsykkeitä, odottelin hiljaa suu hymyssä mitä muut olivat pääni menoksi keksineet. Tunsin läsnäolon jo ennenkuin hän kosketti minua. Uloshengityksen puhallukset tuoksuivat hyvältä, makealta, vieraalta valuessaan pitkin kasvojani kuin lämmin sokerivesi.

En osannut odottaa suudelmaa. Se oli varovainen ja pehmeä, maisteli huuliani hellästi. Suuni raottui, ja kun tunsin kielenkärjen varovaisen kosketuksen huulteni sisäpinnalla, minun oli pakko vastata tuohon yllättävään hellyydenosoitukseen.

Niin, ja syyllistän kyllä aika pahasti itteeni homoseksuaalisuudesta, vaikka itse hyväksynkin sen muissa Toisaalta en hyväksy oikein mitään itsessäni. Oikeastaan ainoa keino selvittää mikä kumma oikein olet on kokeilu!

Olet sentään melko nuori vielä ja parempi onkin miettiä näitä hommia mieluummin aikaiseen kuin joskus kolmekymppisenä. Itse olen bi ja välillä ollut hyvinkin "homo" vaihde päällä ja tällä hetkellä seurustelen kyllä naisen kanssa.

Kumpikin käy ja kummassakin on hyvät ja huonot puolensa. Älä syytä itseäsi mistään vaan elä niinkuin parhaaksi näet: Itte oon "kärsiny" samasta asiasta, enkä enää tiedä mistä pidän. Oon hommannu ittelleni niin paljon harrastuksia, etten olevinaan kerkee seurustella Mut mä alan viihtyy pikkuhiljaa todella hyvin.

Välillä tulee sellaisia puuskia, jolloin tekis mieli naida kaikkee mikä liikkuu Ehkä on ollu ympärillä niin hyviä esimerkkejä, ettei uskaltaudu suhteeseen kenenkään kanssa, kun ne kaikki on kariutunu. Miksi ihmeessä sun pitäisi just nyt luokitella itsesi joksikin? Sä olet nuori, tossa iässä on täysin normaalia, et vähän kaikki on "hukassa". Älä lähde väkisin kokeilemaan mitään, tee vain niin kuin hyvältä tuntuu. Kyllä se suuntautuneisuus ajan mittaan selviää. Mä olen mielestäni hetero, mut on mulla silti lesbo- ja bi-fantasioita.

Joku tuolla toisella foorumilla veti herneen nokkaansa asiasta, mä tuumasin sille et voin olla vaikka tri jos se sua kiinnostaa. Eli ihan turhaa tollanen lokeroiminen. Mut yks juttu viä: Sun pitäis nyt lakata syyllistämästä itseäsi ja yrittää hyväksyä itses sellaisena kuin olet.

Noiden juttujen miettimises ei oo mitään pahaa, kaikki niitä miettii enempi tai vähempi. Sellasta, että onkohan toi tiukka kolmijakoinen seksuaalisuuden luokittelu jotenkin liian "ahdas" tai ei kuvasta miten asiat todellisuudessa ihmisillä on. Tälläsen käsityksen olen saanut omista tuntemuksistani ja kommenteista erinäisistä mediosta, jossa aihetta on sivuttu. Mistäköhän johtuu, että yleisesti joku on valmis hyväksymään homoseksuaalisuuden, mutta annas kun omalle kohdalle omaan itseensä kolahtaa?

Tai kun vaikka paras kaveri osoittautuukin homoksi, se se vasta saakin jonkun sekaisin Itsekeskeistä ajattelua, että "voi ei, nyt se varmaan haluu panna mua!

5. helmikuu Toisaalta jos näen homoseksiä (viittaan anaaliin), sellainen ei kiihota Niin, ja syyllistän kyllä aika pahasti itteeni homoseksuaalisuudesta. kesäkuu Suomalainen seksivideo seksi suomi24 sain koiralta orgasmin ilmainen vanha pappa nainen kuvia vitun kuvat donna veart. Maaliskuu Epic Ass Eroottinen Hieronta Tampere Leväaapa. kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube piilokamera näyttelijät seksimaa pervoilua. 3. tammikuu Seksin saaminen on täällä _niin_ helppoa eikä laadusta enemmän seksiä, eivätkä homoseksuaalisten määrät ja suhteet riitä ja otin sellasia tosi seksuaalisia kuvia itestäni, flirttailin monien kanssa, Aika eroottinen. Suomi 24 homoseksuaaliseen seksi eroottisia valokuvia Sä olet nuori, tossa iässä on täysin normaalia, et vähän kaikki on "hukassa". Miehistä ei hirveesti kokemusta, mutta haluaisi. Marius ja Mona olivat seurustelleet jo jonkin aikaa, ja saapuivat aina yhdessä joka paikkaan. Viesti on mainos tai massapostitus. Kurkistin molempiin kuin varmistaakseni sänkypaikan itselleni. Sonja ei suudellut minua rajusti, en kutsuisi sitä edes intohimoksi, vaan hellyydeksi.

HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI OULU VASEKTOMIA HINTA

Suomi 24 homoseksuaaliseen seksi eroottisia valokuvia