Seksi homoseksuaaliseen nukke kalu kuvia

Minä en siis ole homo, mutta asia sellaisenaan psykologisesti on hyvin mielenkiintoinen. Kuten psykoanalyytikko Edmund Bergler, esitti mielenkiintoisen ajatuksen traumasta vaginaan. Se näyttää tietyssä perspektiivissä katsoen suulta ja lapsen mielikuvitus voi automaattisesti luoda väärän ajatuksen sen sisältävän hampaita ja se täten myös puree ja kastroi.

Lisäksi hän puhui lesboista peniksen kateudesta. Tämä tosin käsittää myös tulevia hetero poikien ja tyttöjen narsistista kasvumaailmaa. Yksi käytännön esimerkeistä oli venäläinen nuori mies, "susimies" Sergei Pankejeff. Oli jo alusta alkaen odotettavissa mikä hän on, sillä ei lienee sattumaa Freudin valinta kirjoitaa juuri tuosta potilaasta.

Tämä painui hänen tiedostamattomaan mieleensä purkautuen 3,3 vuotiaana eräässä hänen unessa 5 sutta pähkinäpuun oksalla katsomassa häntä tämän "herätessä" unimaailmaan. Pankjeff oli kokenut hivenen aiemmin ristiidat nähtyään äitinsä vaginan ja sitä aikaisemman kastraation pelon hoitajalta, pelotellessa haavalla penikseen jotta tämä sai hänet pukemaan housut. Pankjefff ei kolmekymppisenäkään ollut järki-ihmisenäkään toipunut näistä mielen pimeyden syövereistä vaan tullut ristiriitaiseksi itsensä kanssa ja oli neuroottinen.

Hän tiesi normaalisti ettei lapsia synnytetä takapuolella ja tiesi varmana insesmin epäkäytännöllisen, mutta halusi mielen pimeyden syövereissään isänsä tyydyttävän hänen seksuaali putteet ja synnyttää hänelle vauvan sekä oli mustasukkainen äitille ja sisarelleen. Myöhemmin Pankjeffilla alkoi esiintyä ummetusta, joka aukesi vain kiihotustilassa. Tämä halusikin aina että peräruiskeen antaa vain miespuolinen. Näkemänsä yhdyntä vauvana ja potilaana ajoi hänelle väärät kuvitelmat, joita järkikään ei voinut torjua myöhemmällä iällä ja epämääräiset kastraatiopelot koettelivat häntä.

Onko relevantti senkin puoleen, että jos itse siitän lapsia joskus, onko nykyinen malli toimiva. Saako esim poika mennä äitinsä kanssa saunaa ja saako tyttö mennä isänsä kanssa. Eikö nämä aiheuta pienessä kehittyvässä mielessä kompleksisia tunnelatauksia. Onko relevanttia pelotella, jos poika esim tykkäisi kaiket päivät olla munasillaan ja käyttää korkeintaan liippalakkia, pitääkö häntä joskus pukeutumaankin pelotella viattomankin kuuloislla kastraationpeloilla , esim.

Jos toisin olisia, Animalia RY jäsenten kodit haisisivat aivan skeidalle. Kastraation pelkoa voidaan tuoda myös esineillä. Samankaltaisia "nukkeja" voidaan aikuistumiseen saakka myös pitää esim skootteria, pikkuautoa tai kermalikööriä. Niiden omaavat sietävätkin kasvatetun mielestä pitää myös hametta. Eivät ole riittävän miehekkäitä Kun sitten hameesta muodostuu sellainen esto ja tekijä, voi pojasta kehittyä transvestiitti. Pukemalla hameen hän saa kiksit, sillä hän on silloin rikkonut lakia.

Hameesta on tullut käytännössä "rikoksentekoväline". Haluan muuten mainita että tämä on vain päättelyä sellaisenaan eikä minulla ole käytännön kokemusta, mutta tohdin väittää olevani oikeilla jäljillä. Transsukupuolisuudessa taas kastraatiosta on tollut todeksi ja siitä on tullut pakkomielle. On puhuttu vain "erillaistumisesta" ja unohdettu, vähätelty tiedostamaton ja "mielen pimeät puolet" sekä niiden voimat , sosialisen ulosannin näkymättömät sellaiset joihin sellaisenaan yksilö on syytön.

Kuten "Susimiehen" tapauksessa mm. Voisinpa polttaa tässä taas yhden raamatun. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Tiedän sen tyypin jona esiinnyt. Muuten ok kirjoitus, mutta kyseinen filosofi ei ole tuota mieltä. Ehkä asioille on looginen selitys?

Vaikkapa, jos innokkaasti vaimon tussua nuoleva heteromies jota puuhaa on tehtävä aamuin illoin, ettei vaimo vaan aloita tänne keskusteluketjua, joissa epäilee jatkuvasti heterona homokeskusteluissa esiintyvän miehensä seksuaalisuutta: Jostainhan nämä urbaanilegendat alkunsa saavat.

Mutta mitä ihmeen tekemistä tällä höpsisteorialla on homouden kanssa tai homopalstalla? Eikö tämä ole selkeästi enemmänkin heterokastraatiopelkoa, kun homopenis ei tunkeudu tussuun vahingossakaan?

Lisäksi lasten v aivot eivät kykene tallentamaan pitkäaikaiseen säilömuistiin informaatiota, johon nuoruus- tai aikuisiän uudet muistot vääristävät nuoremmalla iällä tapahtunutta muistoa jolloin tapahtuma tuntuu aidosti tapahtuneen vaikkeai oikeasti niin koskaan käynytkään ja tähän ei ihminen itse voi vaikuttaa.

Ja mikä ihmeen "lain rikkomista" se sellainen on jos ihminen pukee vastakkaisen sukupuolen vaatteita? Itse olen nuori aikuinen mies ja puen kouluun päivittäin naisten kauluspaitoja, mutta päälläni ne näyttävät ystävieni ja tuttavien mielestä unisex-vaatteilta, eli siis, että ne sopivat molemmille. Hän on päälle päin täysin miehen näköinen, kuuloinen ja käytöksinen; summa summarum hän elää siis elämää miehenä eikä elä missään ikuisen "olen transsukupuolinen ihminen" -elämää.

Ainoastaan silloin kastraatiosta tulee pakkomielle, jos silpoo itseään sitä voimakkaasti haluten. Eli toteamuksesi on irrelevantti. Heteroseksuaalisuus Homoseksuaalisuus Ihmiset siis sijoittuvat näiden suuntautumisen välille.

On mahdotonta luoda rajaa, että missä menee minkäkin aistimuksen homoseksuaalinen ja heteroseksuaalinen raja esim. Ja kaikki ja muutakin tuli opittua lukion psykologian kurssilla: Oli hupia lukea tekstisi C:. Ja jotta tämä aikaisempi selonteko antaa sellaisenaan estottomana itsentutkimisen kautta analysoinnin arvon, eikä pelkästään viihteellisen on hyvä antaa käytännön esimerkki. Haluan lisäksi huomauttaa että Suomi on sellaisenaan ummehtuneen moraalin väkivaltainen kehto ollakseen sivistysvaltio.

Kaikki rohkea toisinajattelut kumotaan automaattisesti väkivalloin ja monet ajatukset ja tutkimukset uhrataa sosiaalisen moraalin, etiikan roviolle keinoja kaihtamatta, elleivät ne palvele sellaisenaan yleismielipidettä tai verottajaa. Rohkenen olla anonyymisti eri mieltä yleisen käsityksen kanssa tarvittaessa ja punnita sitä.

Onhan jo vanha sanan lasku paljastanut joukon tyhmyyden ja psykoanalyytikot Freud mukaan lukien todistaneet. Jos olet juhlissa, joku yrittää huijata sinulta rahaa. Täsmällisemmän tulkinnan saadaksesi muista kiinnittää huomiota myös juhlissa esiintyviin yksityiskohtiin, kuten koristeisiin, tarjoiluun, tai juhliin unessasi osallistuneisiin henkilöihin.

Hae kyseistä unisymbolia etenkin, jos jokin asia jäi aivan erityisesti mieleesi. Jos juna seisoo pysäkillään, unohdat lupauksesi, ja liikkuva juna kertoo vellovista intohimoista.

Tavaravaunu symboloi koti-ikävää, ja matkustajavaunu povaa uutta ystävää. Jos matkustat junassa, puolisosi on uskollinen. Kylmä juoma povaa onnea, ja kuuma sairautta. Jos läikytät juomasi, jokin yllättävää tulee tapahtumaan.

Mitä kauniimpi lasi unessa on, sitä suositumpi olet. Täydet lasit edustavat vaurautta, ja tyhjät köyhyyttä. Tyhjä lasi ennustaa myös, että siellä, missä sinulla oli unessa tyhjä lasi, tulet oikeassa elämässä saamaan huonoa kohtelua. Vedellä täytetty lasi tietää hyvää terveyttä, oluella täytetty iloja, ja viinillä täytetty otollisia tilaisuuksia. Särkyneet lasit ennustavat kyyneleitä. Jos juot lasista unessa, saat menestystä. J uominen ja J uopottelu: Jos olet humalassa unessa, tietää se yleensä hyvää.

Jos joku toinen on juovuksissa, tietää se huolia hänen taholtaan. Kiinnitä erityisesti huomiota henkilöön, joka juo seurassasi. Jos juopottelet ystäviesi kanssa, he puhuvat sinusta pahaa selkäsi takana. Tuntemattomien kanssa juopottelu kertoo sinun saavan uusia ystäviä. Jos tuntemattomat juottavat sinua väkisin, uni kehottaa varomaan ventovieraita. Jos juopottelet vainajan kanssa, hän ehkä henkilöstä riippuen jättää sinulle hyvästit, tai hänellä voi olla sinulle viesti.

Jälkimmäisessä tapauksessa uni voi toistua uudelleen. Kuuntele häntä tällöin tarkasti. Jos uneksit juovasi vettä, olet todennäköisesti vain oikeasti janoinen, ja kehosi kaipaa nesteitä.

Hörppää herättyäsi pari lasillista vettä. Jos juokset jotain pakoon, varoittaa se vaarasta. Jos juokset huviksesi, on se hyvä enne. Jos näet muiden juoksevan, kertoo se että saavutat nopeasti tavoitteesi. Kertoo, että sinua kadehtitaan. Sitä enemmän, mitä isompia juureksia. Juuston syöminen unessa enteilee rahantuloa.

Homejuusto kehottaa miettimään asenteitasi. Hyvät jyvät ovat rahaenne, kun taas homeiset povaavat vastoinkäymisiä. Jänis unessa ei ole kovinkaan hyvä enne, vaan kertoo äkillisestä pelästymisestä. Jos jänis juoksee sinusta poispäin, varoittaa sinua tekemästä huonoja päätöksiä. Jos jänis on piiloutunut, kertoo se, että joku pettää sinulle antamansa lupauksen.

Kuollut jänis povaa menetyksiä. Tyyni järvi kuvaa levollisuutta, ja myrskyinen huolia. Kirkasvetinen järvi enteilee vaurautta, ja samea sairastumista, etenkin vilustumista. Jos itse koet olevasi unessa jättiläinen, enteilee se murheita. Kaunis, tasainen jääpeite on hyvä enne. Jos liukastelet sillä, olet heikoilla jäillä.

Jäällä käveleminen symboloi vaaraan antautumista. Jos putoat jäihin, povaa se pitkää ikää. Jos uneksit syöväsi jäätelöä, varoittaa se uusista ystävistä jotka voivat olla petollisia. Pieni kaali povaa pitkää ikää, suuri yllätyksiä.

Kaappi kuvastaa tuntemattoman tai tulevaisuuden pelkoa, etenkin, jos et tiedä mitä kaapissa on tai se on tyhjä. Lukittu kaappi kuvaa muutosta, jonka luonteesta ei ole tietoa. Jos joudut unessa kaappiin, koet todennäköisesti epävarmuutta tekemistäsi valinnoista. Jos itse kaadut, on se huono enne. Jos et pääse enää ylös, sinun täytyy ponnistella enemmän saavuttaaksei tavoitteesi. Jos kaadut likaan enteilee se, että joku saattaa sinut hankalaan tilanteeseen tai vaaraan. Jos näet toisen kaatuvan, enteilee se että pääset hyötymään toisen vahingosta.

Jos kahlaat vedessä, varoittaa se piilevästä vaarasta. Jos kahlaat syvemmälle, ongelmasi pahenemisesta, jos taas pääset rannalle, ne helpottuvat. Jos ystäväsi kahlaa, hän tulee vielä tarvitsemaan apuasi. Kiinnitä myös huomiota kahluupaikkaan, ja katso esim. Järvi, Lampi ja Joki. Jos kahlaat jossain muussa kuin vedessä, esim. Jos uneksit olevasi kahleissa, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin.

Jos näet jonkun toisen kahlehdittuna, kertoo se helpotusta huolistasi. Jos näet unta, että juot kahviaa jonkun kanssa, tietää se riitoja hänen kanssaan oikeassa elämässä.

Jos tilaat kahvia, sinun pitäisi saattaa keskeneräinen työsi loppuun. Uni voi myös enteilä pientä toraa sen henkilön kanssa joka on seurassasi kahvilassa. Jos käytät unessa kainalosauvoja, enteilee se huonoja aikoja. Jos kaivat kaivoa, enteilee se vaikeuksia töissä. Jos nostat vettä omasta kaivosta, tietää se onnea. Jos nostat vettä jonkun toisen kaivosta, povaa se häitä. Jos kaivo pursuaa yli äyräidensä, enteilee se tulipaloa tai muuta tuleen liittyvää onnettomuutta.

Kuivunut kaivo povailee köyhyyttä. Jos leivot kakkua, povaa se onnellisuutta. Jos syöt kakkua, saat hyviä uutisia.

Riitoja ja epäsopua sen henkilön kanssa jota vastaan taistelet. Jos saat unessa kaksoset, on se vaurauden merkki. Jos sinulla on unessa kaksonen, muttei oikeasti, varoittaa se selkäänpuukottajista.

Jos näet unessa kaksoset, tietää se kaksinverroin huolia. Yleensä veteen tai sateeseen liitetty symboli. Isot kalat enteilevät vaurautta, ja pienet kalat kuvaavat köyhyyttä. Eksoottiset kalat kielivät seikkailunhalusta.

Lemmikkikala taas enteilee rakkautta. Jos syöt kalaa varoittaa se virhesijoituksista. Kuolleet kalat kertovat ettei toiveesi toteudu. Katso myös "Hauki", ja "Kalastaminen". Jos kalastat verkoilla povailee se säänmuutosta. Jos kalastat ongella, povaa se köyhyyttä. Jos saat ison kalansaaliin unessa, povaa se vaurautta. Jos näet jonkun toisen henkilön onkivan, sinun ei pitäisi lainata hänelle rahaa. Jos joku tuntemasi henkilö saa ison kalansaaliin unessa, enteilee se hänelle rahaa.

Saaliina pienet kalat povaavat köyhyyttä, ja kuolleet onnettomuutta. Jos humallut unessa kaljasta, povaa se menetyksiä. Jos kynit kalkkunaa, tietää se yltäkylläisyyttä. Jos syöt juhlakalkkunaa unessa, kehottaa se miettimään asenteitasi.

K alkki eli pikari: Terveelle hyvää ja sairaalle paranemista. Jos juot kalkista, toiveesi toteutuu, sitä paremmin, mitä prameampi kalkki on. Ehtoolliskalkki voi kuvata huonoa omaatuntoa.

Jos kiipeilet kalliolla, voitat vaikeutesi. Jos putoat, enteilee se odottamattomia sattumia. Kalliolla oleskelu povaa suruja. Jos uneksit olevasi kampaaja, enteilee se pahaa. Jos kampaat tai harjaat hiuksiasi unessa, tietää se kuolemaa lähipiirissä. Jos kampaat peilin edessä, tietää se kuolemaa perhepiirissä K ameli: Jos ratsastat kamelilla, tietää se hankalaa matkaa. Hiusten kampaaminen unessa povaa urakehitystä. Jos kammassa ei ole piikkejä, povaa se köyhyyttä.

Katso myös "Hiusharja" ja "Hiukset". Jos asioit unessa kampaamossa, varoittaa uni turhamaisuudesta. Jos itse unelsit olevasi kampaaja, kehottaa uni sinua tarttumaan toimeen saadaksesi tuloksia.

Jos kampaaja on joku tuttusi, saat häneltä tarvittaessa neuvoja ja tukea. Naispuolinen kampaaja ennustaa, ettet onnistu suunnitelmissasi. Miespuolinen kampaaja taas varoittaa, että sinua yritetään hämätä.

Kaikenlainen hiusten käsittely unessa taas on yleensä negatiivinen enne. Jos kanalla on poikasia ympärillään, sinun tulisi olla varovainen erään ystäväsi suhteen. Kotkottava kana povaa iloisia sattumuksia. Jos kana munii, koet iloisia yllätyksiä. Höyhenetön, mutta elävä kana varoittaa sinua varkaista.

Kanapaistin syöminen unessa kertoo että joku ei ole sinulle ihan rehellinen. Jos tiput piipittävät, ole kehuttaessa vaatimaton. Jos lintusi karkaa, tietää se sinulle vahinkoa. Kaneli unessa enteilee uutisia. Jos nainen syö unessaan kanelia, kertoo se seksuaalisesta turhautumisesta. Jos mies syö unessaan kanelia, kielii se suurista unelmista ehkä liian suurista. Jos saat kanelia lahjaksi, enteilee se menestystä yrityksissäsi.

Hieno, kallis kangas enteilee vaurautta, ja huonokuntoinen tai paikattu kangas vaikeuksia. Vaalea kangas tietää huonoja uutisia, tumma kangas taas hyviä. Muutenkin kankaan väriin on hyvä kiinnittää huomiota.

Valkea kani povaa, että onnistut yrityksissäsi, mutta musta on vastoinkäymisten enne. Taikurin kaniini enteilee jotain odottamatonta. Juokseva kani povaa pettymyksiä. Jos ajat kania takaa, kertoo se jostain äkillisestä tapahtumasta.

Jos syöt unessa kaniinia, enteilee se terveyttä. Mitä isommat, sitä enemmän. Jos olet siellä ystävien seurassa, tulet saamaan iloa ja lohtua.

Jos juot yksin, maineesi on vaarassa. Jos uneksit syöväsi kardemummaa, kehoittaa se kiinnittämään huomiota ihmissuhteisiisi. Karhu voi olla myönteinen symboli Yliseen suuntautuneille, mutta petollinen symboli Aliseen suuntautuneille. Jos tappelet karhun kanssa, varoittaa se vihollisesta.

Tanssiva karhu varoittaa huijareista, ja pakeneva karhu povaa iloisia yllätyksiä. Karhusta uneksimisen on mainittu merkitsevän naimattomalle tytölle myös rikasta sulhasta. Jos ajat karille unessa, ei keinottelusi tule onnistumaan. Vastasyntynyt karitsa kehottaa myös varovaisuuteen. Vaurautta ja onnea, etenkin, jos eläimet ovat hyvässä lihassa. Laihat eläimet enteilevät rahanmenoa. Laiduntava karja tietää ikävyyksiä. Jos paimennat karjaa, tietää se onnea. Jos lyöt eläimiä, tulet saamaan jotain.

Pedon raatelema karja varoittaa petollisuudesta. Jos karkuri jää kiinni, kuulet kaukaisesta ystävästäsi. Jos itse olet unessa karkuri, povaa se onnettomuutta.

Et tule onnistumaan yrityksissäsi. Jos sinut kastetaan unessa aikuisena, uni kehottaa sinua hoitamaan loppuun keskeneräiset asiasi. Jos uneksit olevasi kastettava lapsi, sinulle yritetään sysätä liikaa vastuuta, josta voit hyvin kieltäytyä; Sinun ei tarvitse hoitaa kaikkien töitä.

Jos näet toisen henkilön kasteen, valmistaudu antamaan apua sitä tarvitsevalle läheisellesi. Jos itse suoritat unessa kasteen, enteilee se yllätyksiä. Jos kastettava on mies, iloisia yllätyksiä, ja jos nainen, pikkuharmeja. Kuitenkin sitä varmemmin, mitä tutumpi unessa kastamasi henkilö on. Aamukaste on onnen ja ilon enne, kun taas yökaste kehoittaa varovaisuuteen. Jos kaste kastelee sinut, tietää se sairautta.

Jos peset itsesi kasteella, uni enteilee rakastumista tai kosintaa. Jos näit unta samannimisestä kirkollisesta toimituksesta, katso edellinen kohta; "Kastaminen".

Sinulla on salainen vihamies. Povaa myös viivästystä asioissasi. Ystävälliset kasvot unessa ovat hyvä enne. Vihaiset kasvot kielivät vaikeuksista, ja sairaalloiset kärsimyksistä. Kalpeat kasvot tietävät odottamatonta iloa. Luurankomaiset kasvot voivat olla jopa kuolinenne.

Katajan näkeminen unessa kertoo myös vaikeuksien väistyvän elämästäsi. Jos syöt katajanmarjoja, povaa se terveyttä ja menestystä. Sen isompaa, mitä suurempi kattila. Katon rakennus on naimattomille hääenne, ja naineille lapsienne. Jos katto palaa, menetät suosiotasi. Jos putoat katolta, saat huonoja uutisia. Mitä pidempi katu, sitä enemmän iloja.

Kivetty katu povaa muutoksia. Pitkä kaula povaa rakkautta. Jos peset unessa kaulaasi, tietää se terveyttä. Jos itse uneksit olevasi kauppias, povaa se yllätyksiä. Jos kauppa on kiinni, tietää se köyhyyttä. Kauran puiminen enteilee, että tulet toimimaan oikein.

Lyhteiden sitominen povaa hyvää, ja kauran oraat sisukkuutta. Jos kehräät unessa lankoja, on se vaurauden enne. Sitä enemmän, mitä enemmän lankoja. Jos kehräät pellavia, tietää se naiselle onnellista avioliittoa, mutta miehelle pilkkaa. Jos kehdossa on puhtaan valkeat vaatteet,enteulee se lapsikuolemaa. Jos itse uneksit olevasi kehdossa, tietää se pitkää ikää.

Jos laitat ruokaa keittiössä, tietää se palkintoa hyvin tehdystä työstä. Jos tiskaat, varoittaa se ottamasta liikaa töitä. Jos menet kellariin, tulet kokemaan kutsun johdosta mielipahaa. Jos putoat kellariin, tietää se pettymyksiä. Uudet kengät enteilevät apua ystävältä, vanhat menetyksiä.

Eripariset kengät kehottavat pysymään valppaana, ahtaat kengät povaavat kiusaa ja harmeja, ja puukengät köyhyyttä. Kenkien pukeminen tietää huonoja uutisia, ja kenkien riisuminen huonoa terveyttä. Lahjoja ja antimia, etenkin, jos lyöt jotakuta unessasi kepillä. Lampaan keritseminen kerto, ettei palkinto ole vaivan arvoinen. Jos annat kerjäläiselle almun, saat palkinnon. Jos ajat kerjäläisen pois, povaa se ongelmia lain kanssa. Jos itse olet unessasi kerjäläinen, tulet saamaan rahaa odottamattomalta taholta.

Keskosen saaminen unessa varoittaa sinuun kohdistuvista, perättömistä syytöksistä. Hyvä enne, etenkin, jos keto on kukkiva. Varoittaa petollisesta kumppanista tai ystävästä. Jos tapat ketun, pelastut nolatuksi tulemiselta. Älä kerro salaisuuksiasi muille. Toiveesi toteutuu, yleensä niin pitkän ajan sisään kuin mitä pylväässä sanotaan. Aika voi tosin olla niin tunteja, päiviä kuin vuosiakin.. Päset määränpäähäsi vähän kerrallaan. Uiva kilpikonna povaa, että onnesi on kääntymässä.

Sitä parempia uutisia, mitä rasvaisempi kinkku on. Kejoitus etsiä hyviä neuvoja. Köyhyyttä ja vaikauksia, sitä suurempia, mitä vanhempia ja likaisempia kirjat ovat. Painotuore kirja enteilee hyvää terveyttä. Kirjan ostaminen taas enteilee yllättävää hyötyä. Jos itse kirjoitat, tietää se hyvää. Jos näet jonkun toisen kirjoittavan, saat vastenmielistä tekemistä. Kirkkoon meneminen tietää pikkukiusaa. Palava kirkko tietää onnettomuutta. Kellon soitto voi enteillä hautajaisia.

Jos itse soitat kelloja, joudut häpeään. Jos joku unessa kiroaa sinua, tietää se onnea. Jos itse kiroat jotakuta,  tietää se sinulle pahaa. Jos kirsikat ovat happamia, tietää se kyyneleitä. Toiveesi ja odotuksesi eivät toteudu.

Naukuva kissa kertoo että sinusta juoruillaan. Raapiva povaa pahoinvointia, agressiivinen varoittaa varkaista, ja tappeleva kissa povaa sairautta. Jos kissa on makuulla, kertoo se että melkein onnistut yrityksissäsi. Takkuinen kissa kertoo, että sinun olisi ehkä syytä karsia ystäväpiiriäsi. Musta kissa on onnen enne, ja valkea kuvaa hengellisyyttä, tosin voi olla myös kuoleman enne.

Tabbykissa enteilee hyvää perheellesi, kilpikonnakuvioinen tietää onnea rakkaudessa, ja värikäs povaa uusia ystäviä. Harmaa varoittaa uskomasta liikaa uniin, ja mustavalkea puolestaan on vauvaenne, samoin kuin kissanpentu. Jos näet unessa oman lemmikkikissasi kahtena, tulet piakkoin kokemaan jotain jännittävää. Myös onnea rakkaudessa sille joka sitä unessa soittaa. Jos itse soitat unessa kitaraa, kertoo se huoliesi helpottuvan. Hankala tilanne päättyy onnellisesti.

Jos ystäväsi kiukuttelee sinulle unessa, on ystävyytenne valvemaailmassa sitä paremmalla mallilla. Ihmisen kiusaaminen kertoo hyvästä työmahdollisuudesta, ja eläimen kiusaaminen povaa murheita ystävillesi.

Pikkuharmeja, sitä enemmän, mitä enemmän kiviä. Jos kivimuuri sortuu, sinulle paljastuu salaisuus. Kivekset symboloivat miehistä energiaa ja maskuliinista luomisvoimaa. Miehen unessa kiveksillä on yleensä merkitystä vaan jos kivekset ovat jotenkin poikkeavat. Ylisuuret kivekset kertovat turvallisuuden tunteesta, ja pienet kivekset riittämättömyyden peloista. Jos mies uneksii toisen miehen kiveksistä, hänen pelkonsa ovat turhia. Miehelle kiveksen menettäminen unessa povaa menetyksiä.

Jos nainen uneksii kiveksistä, hänen pitää hoitaa keskeneräiset työt loppuun, että asiat pääsevät etenemään. Jos naisella on unessaan kivekset enteilee se perheenlisäystä, usein kaksosia. Jos unessa nähdyt kivekset ovat lävistetyt, tuntemasi henkilö aikoo pettää luottamuksesi. Jos näet unessa joltakulta poistettavan kivekset, kertoo se tulevista rahahuolista. Jos itse ammut kiväärillä, tietää se onnistumista yrityksissäsi.

Knalli viestii miehen unessa hienostelun tarpeesta. Jos naisen unessa on knallipäinen mies, voi se symboloida sekä salaista ihailijaa, että petollista kosijaa. Koiran haukku varoittaa, että sinut aiotaan pettää.

Hyvinkäyttäytyvä koira kertoo, että perheessäsi on kaikki hyvin. Musta, tai liehakoiva koira varoittaa petollisista ystävistä.

Ärhäkkä, sinua puolustava koira sitä vastoin symboloi uskollista ystävää. Agressiiviset tai haukkuvat koirat enteilevät vakavia ongelmia, mutta parittelevat koirat kertovat että toiveesi toteutuvat. Pieni koira voi kieliä huonosta itsetunnosta, ja sairas työhönliittyvistä ongelmista, sitä suuremmista mitä isompi sairas koira unessa on. Jos koirasi puree sinua, menetät ystävän. Metsästyskoira ennustaa, että saat etuja ystäviltäsi. Katso myös "Bulldoggi", ja "Vinttikoira".

Koivun näkeminen unessa symboloi terveyttä ja kertoi iloisista uutisista. Kokko on positiivinen symboli, joka enteilee hyvää, etenkin Juhannuskokko. Talviset kokot kertovat että vaikeudet helpottavat. Jos sytytät kokon, toiveesi toteutuu. Surua neulan osoittamasta suunnasta. Seksuaalissävytteinen uni joka ilmaisee usein toiveen yhdynnästä. Uni kuvastaa myös terveitä, luonnollisia pelkotiloja paitsi pöpöjä, myös uusia ihmiskontakteja kohtaan. Jos löydät kondomin unessa, sinulla on salainen ihailija.

Jos käytät kondomia unessa jossa harrastat seksiä, kertoo se vastuuntuntoisesta luonteesta. Jos kondomissa on unessasi reikä, pelkäät turhaan pahinta, eikä vastuun pakoilu auta sinua ongelmissasi.

Uni rikkinäisestä kondomista voi enteillä myös vauvauutisia. Katso myös "Penis" ja "Seksi". Jos koralli on punaista, luvassa on yllätyksiä. Kultainen koralli povaa rahantuloa, ja valkoinen koralli voi enteillä suru-uutisia. Tyhjä kori povailee ettet saa vastarakkautta. Jos korissa on kukkia, tietää se onnea rakkaudessa. Jos korissa on herkkuja, tuleva rakkaasi on syöppö.

Jos korissa on risuja, hän on köyhä. Jos rahaa, hän on rikas. Uteliaat ihmiset aiheuttavat sinulle vastoinkäymisiä. Jos saat korpin kiinni, saatat vihollisesi häpeään. Korpin ääni unessa tietää ikävyyksiä. Katso "Kaulakoru", "'Korvakorut", tai "Rannerengas". Jos kadotat korvakorun, menetät ystävän. Jos uneksit, että korvasi ovat hillittömän suuret, kertoo se että sinua tullaan ivaamaan jostakin.

Kehottaa myös kiinnittämään huomiota kuulopuheisiin. Kodin rakentaminen kertoo menestyksestä naima-asioissa. Palava koti enteilee eripuraa ja kateutta. Jos kotisi on unessa valvemaailman vastaavaa hienompi, tai omia toiveitasi vastaava, jotain suotuisaa, lähipiiriisi liittyvää tulee tapahtumaan lyhyen ajan sisällä.

Nolatuksi tulemista niukkien tietojesi vuoksi. Omassa päässäsi kruunu varoittaa, että turhamielisuus tuo sinulle kyyneleitä. Jonkun toisen päässä kruunu kertoo, että ystäväsi ilahduttaa sinua. Jos putoat kuiluun, varoittaa uni sinua onnettomuudesta. Riita tulee ratkaistuksi osapuolia tyydytttävällä tavalla. Valkoiset kukat voivat povata kuolemaa, ja punaiset rakkautta. Siniset kertovat että kohtaat vastoinkäymisiä töissäsi, ja keltaiset vastoinkäymisiä rakkaudessa.

Kukkien poimiminen povailee iloa ja riemuja, ja kukkien kastelu perheonnea. Tuoreet kukat enteilevät hyvää, ja kuihtuneet murheita. Jos kukissa on kirvoja, tietää se sairautta. Kukkaron kadottaminen tietää kuitenkin onnea liikeasioissa. Kukon kiekuminen kertoo, että olet turhan epäluuloinen. Jos kulho särkyy, tiedossa on perheriitoja. Kullan kaivaminen kertoo ettet vaurastu. Kullan löytäminen taas kertoo onnesta, ja on joskus jopa perintöenne. Kullan takominen kertoo, että vauraus tulee kovalla työllä.

Jos kadotat kultasi, menetät kunniasi. Povaa naiselle, että hänen toiveensa toteutuu, ja miehelle, että hän pääsee naimisiin lesken kanssa. Muistuttaa, ettei juoruja pitäisi kuunnella.

Naisen unessa menestystä, etenkin, jos hän uneksii olevansa kuningatar. Miehen unessa kuningatar povaa menestystä työssä. Jos vihollisesi kuolee unessa, povaa se menestystä. Tutun henkilön kuoleminen voi taas olla vauvaenne. Kuolema henkilönä, katso "Viikatemies". Jos putoat kuoppaan, ystäväsi pettää sinua. Jos kurki tulee luoksesi, vaivannäkö kannattaa.

Kurjen äänen kuuleminen tietää apua sairaalle. Avomaankurkku tietää onnellista liittoa miehelle, ja kasvihuonekurkku onnelllista liittoa naiselle. Jos leikkaat toisen kurkun, toiveesi toteutuvat. Jos joku leikkaa sinun kurkkusi, tietää se onnea rakkaudessa. Kankaan kutominen tietää menestystä. Täysikuu enteilee uusia tuttavuuksia, ja on etenkin Aliseenpäin suuntautuneille yleensä hyvä enne. Uusikuu tietää muutosta, ja neljännekset viestivät miellyttävistä uutisista.

Jos kuu on punertava, tietää se hyötyä, mutta pilvien ympäröimä kuu tietää puolestaan huolia ja vaivoja. Mikäli kuu on luonnottoman suuri tai ylimaallisen kelmeä, voi vastaus löytyäkin sisältäsi, alitajuntasi sopukoista. Kuukautiset unessa kuvaavat haavoittuvaisuutta ja alitajuisia pelkoja, etenkin, jos vuodat unessasi epänormaalin runsaasti.

Uni kuukautisista kehottaa myös suorittamaan loppuun aloittamasi asiat. Jos mies näkee unta että hän saa kuukautiset, kannattaa hänen keskittyä paikkaamaan tunne-elämänsä aukkoja, ja käsittelemään tunteitaan avoimemmin.

Kurkuman syöminen unessa kehottaa sinua kuuntelemaan piilotajuntasi viestejä. Kurkumamaustepurkki taas neuvoo tarkkailemaan terveyttäsi. Jos matkustat kuumailmapallolla, varoittaa se itsekkyydestä. Kuusen näkeminen unessa on yhtälailla suojeleva symboli, joka enteilee hyvää. Povaa myös sairaalle paranemista. Havut kotosalla enteilevät hääuutisia Talon sisätiloissa unennäkijän omia, tai ulkotiloissa, esim.

Jos itse käsittelet havuja unessa, varoittaa se sairaudesta. Joulukuusi unessa taas enteilee perheenlisäystä, joko omassa perheessä, tai lähipiirissä. Kuusenkävyt unessa povaavat rahantuloa. Kirkas kuutamo viestii vilpittömästä rakkaudesta.

Himmeä kuutamo taas povaa vaikeuksia, jotka ovat voitettavissa rakkaudella ja sopuisuudella. Jos kylvet yksin, tietää se rauhoittumista. Jos kylvet jonkun toisen kanssa, povaa se perheonnea. Kirkas vesi enteilee terveyttä, ja likainen sairautta. Jos vesi on haaleaa, tulevaisuudessa odottaa yllätys. Jos vesi on kylmää, symboloi se hyvinvointia. Jos kylvet vaatteet päällä, tietää se surua.

Jos vaatteesi ovat valkeat, povaa se hukkumisuutisia. Saat hyvän palkan tehdystä työstä. Jos kyntesi ovat unessa pitkät, enteilee se sairautta. Jos lakkaat kynsiäsi, varoittaa se turhista imartelijoista. Jos leikkaat kynsiäsi, povaa se häpeää. Jos leikkaat jonkun toisen kynsiä, riitaannut hänen kanssaan. Jos sytytät kynttilän, tietää se iloja. Jos sytytät punaisen kynttilän, tietää se rakkautta, jos keltaisen, uusia ystäviä, jos vihreän, terveyttä, jos sinisen, toiveesi täyttyy, jos mustan, kyyneleitä, ja jos valkoisen, voi se olla hautakynttilä, eli kuolemanenne.

Jos sytytät vahakynttilän, enteilee se juhlia. Jos sammutat kynttilän, enteilee se huolia. Jos kynttilä palaa kirkkaasti, povaa se riemukkaita menoja, mutta jos himmeästi, enteilee se masennusta tai lamakautta. Mustekynä tietää iloja, lyijykynä pikkuharmeja, ja sulkakynä hyvää mielikuvitusta. Kyyhkysten metsästäminen povaa unennäkijälle vahinkoa, mutta kyyhkysten ruokkiminen taas on hääenne. Jos syöt kyyhkystä, menetät rakkaan. Klassinen, käänteisenne joka tietää iloa. Sitä enemmän, mitä enemmän kyyneleitä.

Puhtaat kädet povaavat menestystä, ja likaiset menetystä. Isot kädet enteilevät rahaa, ja pienet vähemmän rahaa. Jos sinulla ei ole unessa oikeaa kättä, kehottaa se ottamaan itseäsi niskasta kiinni. Voi povata naisille myös leskeyttä. Jos sinulla ei ole vasenta kättä, menetät ystävän.

Jos sinulla ei ole unessa käsiä, tietää se suuria ikävyyksiä. Käsien laihtuminen varoittaa perhettäsi vastoinkäymisistä, ja käsien peseminen kertoo että vapaudut suuresta taakasta. Käen kukkuminen unessa taas tietää varallisuutta. Kävyt ovat yleensä positiivisia unisymboleja, jotka kuvastavat hedelmällisyyttä ja vairautta.

Uni kehoittaa myös pitämään huolen omaisuudestasi. Kuusenkävyt povaavat rahantuloa, ja männynk ävyt enteilevät uutisia. Lehtikuusen kävyt unessa enteilevät usein rakkautta, mutta lepänkävyt voivat enteillä surua. Varoittaa onnettomasta, yksipuolisesta rakastumisesta. Jos kärppä on kuollut, joku kokee samoin sinua kohtaan. Älä turhaan menetä hermojasi. Jos käräjien yleistunnelma on rento ja lupsakka, saat asiasi pian päätökseen.

Jos taas kireä ja negatiivinen, edessä on viivytyksiä ennen päämäärään pääsemistäsi. Vaalea, siro käsi lupaa menestystä työssä. Likaiset kädet kehottavat ryhdistäytymään. Jos kätesi ovat unessa huomattavan pienet, varoittaa se vaarasta perheen taholta. Jos uneksit olevasi monikätinen, luvassa on menestystä. Jos kätenne irtoavat, luvassa on hyviä töitä. On oikeastaan sama minkälaiset käsineesi unessa ovat, lapaset, sormikkaat, kynsikkäät, jne, sillä käsineet unessa kehottavat sinua yleensä huolehtimaan terveydestäsi.

Jos käsineet ovat rikki, kannattaa uneen suhtautua erityisellä varovaisuudella, ja jemmata varoiksi flunsarohtoja kaappiin.. Jos olet itse unessa kätilönä, varoittaa uni kivuista. Jos kävelet takaperin, tilasi huononee. Jos kävelet niityllä, ystäväsi pettää sinua. Käärme unessa on moniselitteinen symboli, joka edustaa seksuaalisuutta, viisautta, terveyttä, petollista ystävää, tai vaanivaa vaaraa, riippuen pitkälti siitä millainen merkitys käärmeellä on unennäkijälle itselleen.

Hieman fallistisen muotonsa vuoksi käärme liitetään etenkin miehiseen seksuaalisuuteen, ja kristittyjen mytologian valossa houkutuksiin ja petollisuuteen. Käärme unessa herättääkin usein epäluuloja, ja tulisi tulkita muiden, samassa unessa esiintyneiden, selkeiden unisymbolien rinnalla.

Käärmeen tappaminen unessa  povaa köyhyyttä, mutta sen ruokkiminen vaurautta. Jos käärme puree jotakuta unessa, hän jää häviölle. Jos käärme puree sinua, menetät luottamuksesi ystävään. Valkea käärme povaa terveyttä, ja musta käärme enteilee sairautta.

Jos käärme ajaa sinua takaa, sinua panetellaan. Matopäivän yönä käärmeet unessa tietävät hyvää onnea. Lahjan antaminen unessa ennustaa, että tulet tekemään jonkin tyhmyyden. Lahjan saaminen puolestaan povaa vastoinkäymisiä. Hyvä enne, etenkin, jos laitumella on karjaa. Jos laihdut unessa, on se usein merkki alitajuisista huolista tai peloista, mutta voi enteillä myös terveysongelmia. Jos taas olet valve-elämässä ylipainoinen laihduttaja, laihtuminen unessa voi kuvastaa tulevia saavutuksia ja voittoa vastuksesta, mutta myös vakavamielistä suhtautumista terveempään elämään.

Huomioi siis, onko laihtuminen unessa piinavaa riutumista vai toivottu päämäärä. Yleensä hyvä enne, joka povaa matkoja tai menestystä. Jos laivaa rakennetaan tai lastataan, on se onnen enne. Jos matkustat laivalla kertoo se aikeidesi onnistumisesta. Laiva täysissä purjeissa symboloi menestystä, ja satamassa odottava laiva kertoo mielenrauhasta. Uppoava laiva kertoo huolista ja ahdingosta. Jos ohjaat laivaa, povailee se yllätysvieraita.

Jos näet kuolleen, tutun ihmisen laivalla, voi se povata kuolemaa lähipiirissä. Määränpääsi on tavoitettavissa vakavalla asenteella. Jos lakaiset katua luvassa on positiivisia muutoksia työelämässä. Jos taas kotiasi, arkielämässä, jne. Jos omistat tai hoidat unessa lampaita, tietää se onnea. Teurastettavat lampaat povaavat, että saat osaksesi kiittämättömyyttä. Jos se palaa kirkkaasti, kohtaat onnellisia aikoja.

Jos lamppu on himmeä, tulet pettymään toiveissasi. Lampun sytyttäminen povaa parempia oloja, ja lampun sammuttaminen kuolemaa. Lannan lapiointi enteilee pitkää ja epätyydyttävää työrupeamaa. Katso "Käsineet" L apio: Jos lapioit, edessä on turhaa vaivannäköä. Yleensä unet lapsista kuvaavat sisäistä lastasi, ja kehottavat huomioimaan hänet paremmin.

Uni voikin olla vain heijastus unennäkijän omasta lapsuudesta tai kaipuusta lapsuuden huolettomuuteen. Leikkivät lapset lupailevat onnellisuutta, mutta jos lapset kovasti meluavat, luvassa voi olla perheen sisäisiä riitoja. Lapsijoukkio enteilee tappioita, ja nukkuvat lapset saavutuksia. Pienet, ja vähäiset lapset unessa povaavat kiusaa ja vastoinkäymisiä, kun taas potrat, lihavat lapset ovat runsauden enne.

Jos heijaat lasta käsissäsi, varoittaa se käsiin kohdistuvasta onnettomuudesta tai kivuista. Miehen unessa lihavat lapset ennustavat myös hyviä naimakauppoja. Löytölapsi voi olla enne vaimon kuolemasta.

Laihat ja likaiset lapset varoittavat petollisuudesta. Kuollut lapsi enteilee menetyksiä. Katso myös "Poika" ja "Tyttö". Jos itse olet lapsivuoteessa, povaa se riitoja ja harmeja. Täysi lato tietää rikkaita häitä, tai onnea raha-asioissa. Tyhjä lato povaa köyhyyttä. Jos lato palaa, tiedossa on suuria menetyksiä.

Voi olla kuoleman enne. Jos laulat itse, tietää se hyvää. Jos kuulet jonkun toisen laulavan, tietää se huolia. Onnettomia häitä tai muuta kärsimystä. Lihava lehmä unessa on vaurauden, ja laiha huonojen aikojen symboli. Jos lypsät lehmää, saat hyötyä itsellesi. Lehmän hoitaminen povaa että olosi paranevat, ja laiduntava lehmä kertoo perheonnesta. Lehtikuusi unessa voi olla viesti esi-isiltä ja edesmenneiltä sukulaisilta. Lehtikuusen kävyt unessa enteilevät usein rakkautta.

Lehmus unessa kertoo että joku on ihastunut sinuun. Mikäli unessa kosketat lehmusta, kertoo se oman ihastuksesi olevan vakavaa. Kesy leijona povailee jotain hyvää. Jos taistelet leijonaa vastaan, saat voimia vastoinkäymisistäsi. Leijonan voittaminen tietää surua. Kertoo usein pyrkimyksistä voittaa vastoinkäymiset tai päästää irti menneestä.

Katso myös "Sakset" ja "Veitsi". Jos itse olet leipurina, joku yrittää petkuttaa sinua. Jotain huonoa on tulossa.

Vehnäleipä povaa sairautta, ruisleipä terveyttä, ja rieska huonovointisuutta. Jos ostat leivän, tietää se sinulle hyvää. Leivän kantaminen enteilee vahinkoa.

Kesäleiri kertoo huolista, ja partioleiri enteilee sairautta. Mikäli unennäkijä itse uneksii olevansa lapsi vaikka kesäleirillä, hän todennäköisemmin kokee olevansa sidottu ja tuntee tarvetta päästä kirmaamaan vapaana kuin lapsi.

Keskitysleiri tai siellä oleminen viestii ystävien petollisuudesta. Sotilasleiri sen sijaan tietää huonoja aikoja.

Lelut unessa kertovat yleensä tyytyväisyydestä, turvallisuudentunteesta ja perheen tärkeydestä. Sitä enemmän, mitä enemmän leluja unessa esiintyy. Kauniit lelut povaavat menestystä yrityksissäsi, rikkinäiset taas kertovat, että joudut tekemään ylimääräistä työtä saavuttaaksesi päämääräsi. Jos itse rikot leluja unessa, kehottaa uni rauhoittumaan, välttämään liikaa stressiä.

Jos annat lelut pois, uskottavuutesi kärsii. Rumat, tai pelottavat lelut voivat enteillä suhteen päättymistä. Aikuisen unessa lapsuuden lempilelut taas voivat enteillä perheenlisäystä. Jos lennät ilman siipiä, tulet kokemaan epävarmuutta. Jos lennät unessa siivillä, tietää se menestystä. Jos matkustat lentokoneessa, tietää se matkoja. Jos itse lennät lentokonetta, tietää se rahaa. Jos joku toinen lentää konetta, varoittaa se vaarasta. Jos lepakko on sisällä kodissasi, voi se olla kuolinenne.

Lepän näkeminen unessa enteilee hyviä uutisia. Lepän kävyt puolestaan suru-uutisia. Jos itse olet unessa leski, oloissasi tulee tapahtumaan muutoksia. Jos avioidut lesken kanssa, saat perinnön tai muuta rahallista onnea. Suutarinlesti tietää lisää töitä. Jos letität nauhoja, koet takapakkia rakkausasioissa. Yltäkylläisyyttä ja vaurautta, sitä enemmän, mitä rasvaisempaa liha on.

Jos leikkaat lihaa unessa tietää se mieliharmeja, ja jos kokkaat lihaa, saat menestystä. Jos syöt lihaa unessa, ja se on hyvää, tietää se sairautta. Jos se on pahaa, odotuksesi ovat turhat. Jos ostat lihaa, tietää se menestystä. Pilaantunut liha enteilee sairautta, etenkin, jos unessa syöt sitä. Lihavat ihmiset unessa kuvaavat vaurautta, vähän tai paljon.

Lihava nainen unessa kertoo, että sinulla on vara elää vähän huolettomamminkin. Jos itse uneksit olevasi lihava, tietää se raha-onnea. Jos liimaat jotain unessa, tutustut uusiin ihmisiin. Jos itse uneksit olevasi likainen, tietää se vaikeita aikoja. Jos joku muu on likainen, tietää se hyvää.

Liköörin juominen unessa enteilee lyhytaikaisia iloja. Jos omistat linnan, tietää se suruja, sitä isompia, mitä suurempi linna. Jos asut linnassa, joku korkea-arvoinen henkilö suosii sinua. Tietävät hyvää jos ne ovat tuoreita. Pilaantuneet munat varoittivat juoruista, särkyneet huonosta onnesta, ja munankuoria on yleensä pidetty huonona, jopa kuoleman enteenä. Jos syöt unessa munia se povaa terveyttä.

Katso myös "Linnunpesä", ja "Munankuoret". Jos pesässä on munia, tietää se asunnottomalle tai vielä kotona asuvalle omaa kämppää.

Jos pesässä on poikasia, lupailee se onnellista perhe-elämää. Maahan pudonnut linnunpesä enteilee suruja. Mustat linnut povaavat kyyneleitä, valkeat kuolemaa, ja värikkäät iloja, vähän tai paljon.

Sukupuolista voisi käyttää olemisen sijaan tekemistä kuvaavia termejä Tutkimuksessa tuli jo tuolloin ilmi, ettei kyse ole homoseksuaalisuuden yhdestä Kun miehen halu pukeutua naiseksi patologisoidaan sukupuoliseksi kohdehäiriöksi, transvestisuus liitetään fetisismiin. .. Nukke- ja pukumuseo, julkaisu 34, Tampere. On hieman yllättävää, että emme tiedä tällä hetkellä, mikä homoseksuaalisuuden aiheuttaa. Esimerkiksi siitä käydään kiistaa, onko homoseksuaalisuus. Kiviaita kuvaa voittamattomia esteitä, ja risuaita köyhyyttä. Aivastelu: .. Homoseksuaalisuus: Selitän tämän lähinnä heteroille, koska muutoin, katso " Seksi". Rikkinäinen huntu on huono enne. Terveyttä ja pitkää ikää. Henkilöauto tietää rahanmenoa, ja kuorma-auto varoittaa velkaantumasta. Jos ankkuri on ruosteinen tai särkynyt, povaa se murheita. Kehottaa välttämään turhaa hienostelua. Jos näet jonkun toisen henkilön onkivan, sinun ei pitäisi lainata hänelle rahaa. Jos aktuaalisti itkit "unen läpi", eli huomaat herätessäsi että olet oikeasti itkenyt unissasi, kyse on yleensä vain koskettavan, tai surullisen muiston kertaamisesta.

Jkl homoseksuaaliseen wilma mistä maksullista naista

Seksi homoseksuaaliseen nukke kalu kuvia