Homo rakkaushoroskooppi me naiset mies etsii miesta

Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä.

Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu. Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut.

Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan. Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa. Odotan innolla että pääsee sen kyytiin.

Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä. Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa. Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä. Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin. Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla.

Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla. Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä. Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta.

Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa. Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa. Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla. Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan. Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan. Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Sokea seisoo kadun reunalla, kun ohikulkija huomaa hänet ja päättää auttaa ottaen häntä riuskalla otteella kiinni kädestä huutaen hänen korvaan: Kuule, kaikilla meillä on rajoituksia!

Miksi kansanedustaja tarvitsee avustajia? Kansalainen lähtee lääkärin vastaanotolle kipeän kätensä takia, kun vastaanotolla lääkäri toteaa hänen tarvitsen tulehduslääkettä, mutta tarkastettuaan hintoja toteaa eutanasiapiikin olevan kustannusneutraalimpaa ja Lassila-Tikanojalla olisi vielä alennettuun hintaan jätekuljetuksia.

Piikki perseeseen ja ruumis lihapuristimeen! Syvästi uskovainen vetoaa aidon avioliiton puolesta kutsuen sitä Jumalan tahdoksi, ettei hänen tarvitsisi vain tunnustaa homoutta ja ottaa yhtä perseeseen. Sehän on selvää, jos tunnustat muillakin olevan oikeus rakkauteen!? Kävin ystävättäreni kanssa Aulangolla äitien-päivä vkonloppuna.. Likka kaverin äijä vaan: Jaahas tuo ilme kertoo ja paljon!

P se Turpa kiinni nyt!!!! Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne? Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen? Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja? Sataako ulkona nyt jotain? Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen? Oletko juonut alkoholia alaikäisenä? Milloin viimeksi latasit puhelimesi? Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut? Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten? Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen? Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä?

Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä? Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä? Viron kieli vai suomen kieli? Joidenkin kanssa lähtee heti synkkaamaan ja joidenkin kanssa olen se mykkä siellä nurkassa Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?

Paras mieslaulaja ei saa olla bändin laulaja? Kumpi on kauniimpi kieli: Oletko koskaan käynyt Vaasassa? Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs? Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois? Käytätkö kesäisin mitään päähineitä? Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä? Oletko koskaan tippunut veneestä veteen? Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet pituuteesi?

Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi? Milloin viimeksi mahaasi koski? Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin? Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä? Muista milloin se upposi!! Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista?

Kuunteletko ulkomaalaisia radioita esim. Aiotko uida ensi kesänä? Asteikolla , kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen? Tänään minulla oli vapaapäivä ja lisäksi kummilapsen syntymäpäivät.

Tänään kävin myös kävelyllä ja tein kaikkea kivaa. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta lomasta. Aion myös tehdä kaikkea kivaa ja huomenna vaihtuu heinäkuu. Olen nyt lomalla 4 viikkoa ja suunnitelmani lomalle on uinti, mökkeily, kaupungissa oleilu ja ainakin ilosaarirockissa käynti.

Ostin toukokuun viimeisenä torstaina 3 päivän lipun ilosaarirockiin ja tänään minulla oli todella mukava päivä. Tänään on viimeinen päivä kesäkuuta ja toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hauskaa ja hyvää kesää. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.

Nainen, vaikkakin aika jätkämäinen ; 7. Ei ainakaan mikään huumausaine. Kouluaineista oli kait ilmaisutaito. Korvareiät x6, ennen oli kulmassa. Penskana kait jostain lasten kisasta. Klamydia, Ripsipiirakka, Ne Luumäet yms. Kävely ja kaikki joissa tarvitaan voimaa.

Missä vain on valinnanvaraa. Tony Halme - Testamentti. Villi ja vapaa sinkku. Pitsanaama - Elämä on huora. Että pitäis hilata kohta takapuoli irti penkistä. Hihaton paita, shortsit, sukat ja alusvaatteet.

En edes kilon palasina. Yhden illan juttu vai suhde: En, mutta kerran liippas läheltä. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä: Nimesi - En kerro. Kengän koko - Paras ystävä - Monta hyvää, en laita paremmuusjärjestykseen. Kotikaupunki - Kännikalojen pääkaupunki ;D 8. Harrastukset - Lenkkeily, musiikki, valokuvaus, tietokone. Yhteystietoa msn - Ei ole messengeriä. Tyynyä sängyssä - Kaksi.

Biisiä koneella - Ei mitään tietoa. Henkilöä luokallasi - Elämänkoulusa ei ole luokkia. Puhelinta olet omistanut - Kolme.

Musiikinkuunteluohjelmaa koneellasi - En mä tiiä. Ikkunaa tällä hetkellä auki koneellasi - Kaksi. Päivää syntymäpäivääsi - Tosi monta, en viitsi laskea.

Joit alkoholia - En harrasta. Nukuit jonkun vieressä - Siitä on aikaa. Kuuntelit musiikkia - Juuri nyt. Kävit elokuvissa - Vuosia sitten. Ostit karkkia - Tällä viikolla. Soitit jotain soitinta - Viime vuonna. Ostit uuden paidan - Tässä kuussa ostin kaksikin.

Polttanut tupakkaa - Maistanut vain. Hajottanut kaupasta mitään - Ehkä joskus vahingossa? Laulanut singstaria - Jep. Lyönyt toista ihmistä - Olen, ikävä kyllä. Hypännyt 5 metristä uima-altaaseen - En. Laulanut siivotessasi - Juu. Pudottanut avaimia - Kyllä. Vähän vaikee siihen on tutustua: D onko sinulla paljon rutiineja? Viimeisessä unessa olin uimahallissa, ja yks tuntemani tyyppi oli varastanut sieltä lasten vesileluja. Kaikki isovanhempani ovat kuolleet ennen syntymääni.

Mitä leikkejä leikit lapsena? Mitä teit viime sunnuntaina? Mikä liikennemerkki kuvaa parhaiten sinua? Mikä oli viime viikon paras juttu? Mikä on puhuttelevin kappale, jonka olet kuullut? Milloin kuulit sen ensimmäistä kertaa? Kuka oli varhaisin ystäväsi? Leikimme ja juttelimme vaikka mitä.

Minne matkustit viimeksi ja kenen kanssa? Ikimuistoisin opettaja, joka sinulla on ollut? Miksi hän on ikimuistoinen? Minkälaisia unia näet useimmin? Esimerkiksi yhdessä unessa äitini kysyi veljeltäni, haluuako hän lettujen päälle deodoranttia. Toisessa unessa väänsin kättä Tony Halmeen kanssa ja voitin. Mikä on musiikin numerosi? Kuka kutitti sinua viimeksi ja mistä? Heräätkö koskaan kukonlaulun aikaan? Osaatko karjua kuin Tarzan?

Katsotko Kauniita ja Rohkeita? Ei vois vähempää kiinnostaa. Kuka silitti päätäsi viimeksi? Mihin maahan matkustaisit mieluiten ja miksi? Mua ei sais ulkomaille kirveelläkään. Luettele 3 asiaa, jota näet oikealla puolellasi? Mistä aineksista lempisalaattisi koostuu? Oletko koskaan myynyt vanhoja vaatteitasi? Keneltä lainasit viimeksi rahaa?

Onko sinua koskaan kosittu? Oletko joskus pudottanut piimäpurkin? Ihmisen käytös ratkaisee, ei ulkonäkö. Mitkä ovat vanhempiesi nimet?

Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä. Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa.

Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia. Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa. Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä. Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä.

Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia.

Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu. Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut.

Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan.

Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa. Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä. Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa. Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä. Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin.

Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla. Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla. Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä. Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta.

Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa. Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa. Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla.

Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan. Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan. Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Sokea seisoo kadun reunalla, kun ohikulkija huomaa hänet ja päättää auttaa ottaen häntä riuskalla otteella kiinni kädestä huutaen hänen korvaan: Kuule, kaikilla meillä on rajoituksia! Miksi kansanedustaja tarvitsee avustajia? Kansalainen lähtee lääkärin vastaanotolle kipeän kätensä takia, kun vastaanotolla lääkäri toteaa hänen tarvitsen tulehduslääkettä, mutta tarkastettuaan hintoja toteaa eutanasiapiikin olevan kustannusneutraalimpaa ja Lassila-Tikanojalla olisi vielä alennettuun hintaan jätekuljetuksia.

Piikki perseeseen ja ruumis lihapuristimeen! Syvästi uskovainen vetoaa aidon avioliiton puolesta kutsuen sitä Jumalan tahdoksi, ettei hänen tarvitsisi vain tunnustaa homoutta ja ottaa yhtä perseeseen. Sehän on selvää, jos tunnustat muillakin olevan oikeus rakkauteen!? Kävin ystävättäreni kanssa Aulangolla äitien-päivä vkonloppuna.. Likka kaverin äijä vaan: Jaahas tuo ilme kertoo ja paljon!

P se Turpa kiinni nyt!!!! Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne? Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen? Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja? Sataako ulkona nyt jotain? Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen? Oletko juonut alkoholia alaikäisenä? Milloin viimeksi latasit puhelimesi? Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut? Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten?

Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen? Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä? Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä? Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä? Viron kieli vai suomen kieli? Joidenkin kanssa lähtee heti synkkaamaan ja joidenkin kanssa olen se mykkä siellä nurkassa Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?

Paras mieslaulaja ei saa olla bändin laulaja? Kumpi on kauniimpi kieli: Oletko koskaan käynyt Vaasassa? Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs? Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois?

Käytätkö kesäisin mitään päähineitä? Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä? Oletko koskaan tippunut veneestä veteen? Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet pituuteesi? Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi? Milloin viimeksi mahaasi koski? Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin? Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä? Muista milloin se upposi!! Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista?

Kuunteletko ulkomaalaisia radioita esim. Aiotko uida ensi kesänä? Asteikolla , kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen? Tänään minulla oli vapaapäivä ja lisäksi kummilapsen syntymäpäivät. Tänään kävin myös kävelyllä ja tein kaikkea kivaa. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta lomasta. Aion myös tehdä kaikkea kivaa ja huomenna vaihtuu heinäkuu. Olen nyt lomalla 4 viikkoa ja suunnitelmani lomalle on uinti, mökkeily, kaupungissa oleilu ja ainakin ilosaarirockissa käynti.

Ostin toukokuun viimeisenä torstaina 3 päivän lipun ilosaarirockiin ja tänään minulla oli todella mukava päivä. Tänään on viimeinen päivä kesäkuuta ja toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hauskaa ja hyvää kesää. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen.

Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Nainen, vaikkakin aika jätkämäinen ; 7. Ei ainakaan mikään huumausaine. Kouluaineista oli kait ilmaisutaito. Korvareiät x6, ennen oli kulmassa.

Penskana kait jostain lasten kisasta. Klamydia, Ripsipiirakka, Ne Luumäet yms. Kävely ja kaikki joissa tarvitaan voimaa. Missä vain on valinnanvaraa. Tony Halme - Testamentti. Villi ja vapaa sinkku. Pitsanaama - Elämä on huora. Että pitäis hilata kohta takapuoli irti penkistä. Hihaton paita, shortsit, sukat ja alusvaatteet. En edes kilon palasina. Yhden illan juttu vai suhde: En, mutta kerran liippas läheltä.

Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä: Nimesi - En kerro. Kengän koko - Paras ystävä - Monta hyvää, en laita paremmuusjärjestykseen. Kotikaupunki - Kännikalojen pääkaupunki ;D 8. Harrastukset - Lenkkeily, musiikki, valokuvaus, tietokone. Yhteystietoa msn - Ei ole messengeriä.

Tyynyä sängyssä - Kaksi. Biisiä koneella - Ei mitään tietoa. Henkilöä luokallasi - Elämänkoulusa ei ole luokkia. Puhelinta olet omistanut - Kolme. Musiikinkuunteluohjelmaa koneellasi - En mä tiiä. Ikkunaa tällä hetkellä auki koneellasi - Kaksi. Päivää syntymäpäivääsi - Tosi monta, en viitsi laskea. Joit alkoholia - En harrasta.

Nukuit jonkun vieressä - Siitä on aikaa. Kuuntelit musiikkia - Juuri nyt. Kävit elokuvissa - Vuosia sitten. Ostit karkkia - Tällä viikolla. Soitit jotain soitinta - Viime vuonna. Ostit uuden paidan - Tässä kuussa ostin kaksikin.

Polttanut tupakkaa - Maistanut vain. Hajottanut kaupasta mitään - Ehkä joskus vahingossa? Laulanut singstaria - Jep. Lyönyt toista ihmistä - Olen, ikävä kyllä. Hypännyt 5 metristä uima-altaaseen - En. Laulanut siivotessasi - Juu. Pudottanut avaimia - Kyllä.

Vähän vaikee siihen on tutustua: D onko sinulla paljon rutiineja? Viimeisessä unessa olin uimahallissa, ja yks tuntemani tyyppi oli varastanut sieltä lasten vesileluja. Kaikki isovanhempani ovat kuolleet ennen syntymääni. Mitä leikkejä leikit lapsena? Mitä teit viime sunnuntaina? Mikä liikennemerkki kuvaa parhaiten sinua? Mikä oli viime viikon paras juttu? Mikä on puhuttelevin kappale, jonka olet kuullut? Milloin kuulit sen ensimmäistä kertaa? Kuka oli varhaisin ystäväsi? Leikimme ja juttelimme vaikka mitä.

Minne matkustit viimeksi ja kenen kanssa? Ikimuistoisin opettaja, joka sinulla on ollut? Miksi hän on ikimuistoinen? Minkälaisia unia näet useimmin? Esimerkiksi yhdessä unessa äitini kysyi veljeltäni, haluuako hän lettujen päälle deodoranttia.

.

: Homo rakkaushoroskooppi me naiset mies etsii miesta

KALUN SYVYYS HOMO MANSENSEXSHOP Homoseksuaaliseen seksi mies seksinet
Mies gay ejakulointi treffit lappeenranta J Joosef asuu Jerusalemissa. Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Käytätkö kesäisin mitään päähineitä? Ketä käskit viimeksi tukkimaan turpansa? Lyönyt toista ihmistä - Olen, ikävä kyllä.
Puhelin sex gay thai hieronta seksi 719
Rakastelu videot sms gay treffit Nyrkki kalussa sexworks homo oulu

HOMO GAY HOT POIKA SEX

Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo. Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa. Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit! Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi.

Uusiks, mut nyt ilman vaatteita! Mikä sun nimes olikaan? Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään? Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä.

Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa. Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia. Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa. Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin.

Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä. Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä. Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa.

Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu. Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille. Olen menossa poikaystävän luokse.

Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan.

Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa. Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä. Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa.

Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä. Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin. Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla. Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla. Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä.

Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta. Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa. Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa. Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla. Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan. Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan.

Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Sokea seisoo kadun reunalla, kun ohikulkija huomaa hänet ja päättää auttaa ottaen häntä riuskalla otteella kiinni kädestä huutaen hänen korvaan: Kuule, kaikilla meillä on rajoituksia! Miksi kansanedustaja tarvitsee avustajia? Kansalainen lähtee lääkärin vastaanotolle kipeän kätensä takia, kun vastaanotolla lääkäri toteaa hänen tarvitsen tulehduslääkettä, mutta tarkastettuaan hintoja toteaa eutanasiapiikin olevan kustannusneutraalimpaa ja Lassila-Tikanojalla olisi vielä alennettuun hintaan jätekuljetuksia.

Piikki perseeseen ja ruumis lihapuristimeen! Syvästi uskovainen vetoaa aidon avioliiton puolesta kutsuen sitä Jumalan tahdoksi, ettei hänen tarvitsisi vain tunnustaa homoutta ja ottaa yhtä perseeseen. Sehän on selvää, jos tunnustat muillakin olevan oikeus rakkauteen!?

Kävin ystävättäreni kanssa Aulangolla äitien-päivä vkonloppuna.. Likka kaverin äijä vaan: Jaahas tuo ilme kertoo ja paljon! P se Turpa kiinni nyt!!!! Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne? Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen? Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja? Sataako ulkona nyt jotain? Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä.

Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen? Oletko juonut alkoholia alaikäisenä? Milloin viimeksi latasit puhelimesi? Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut? Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten? Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen? Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä? Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä?

Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä? Viron kieli vai suomen kieli? Joidenkin kanssa lähtee heti synkkaamaan ja joidenkin kanssa olen se mykkä siellä nurkassa Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei? Paras mieslaulaja ei saa olla bändin laulaja?

Kumpi on kauniimpi kieli: Oletko koskaan käynyt Vaasassa? Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs? Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois?

Käytätkö kesäisin mitään päähineitä? Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä? Oletko koskaan tippunut veneestä veteen? Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet pituuteesi?

Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi? Milloin viimeksi mahaasi koski? Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin? Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä? Muista milloin se upposi!! Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista? Kuunteletko ulkomaalaisia radioita esim. Aiotko uida ensi kesänä? Asteikolla , kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen?

Tänään minulla oli vapaapäivä ja lisäksi kummilapsen syntymäpäivät. Tänään kävin myös kävelyllä ja tein kaikkea kivaa. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta lomasta. Aion myös tehdä kaikkea kivaa ja huomenna vaihtuu heinäkuu. Olen nyt lomalla 4 viikkoa ja suunnitelmani lomalle on uinti, mökkeily, kaupungissa oleilu ja ainakin ilosaarirockissa käynti.

Ostin toukokuun viimeisenä torstaina 3 päivän lipun ilosaarirockiin ja tänään minulla oli todella mukava päivä. Tänään on viimeinen päivä kesäkuuta ja toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hauskaa ja hyvää kesää. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.

Nainen, vaikkakin aika jätkämäinen ; 7. Ei ainakaan mikään huumausaine. Kouluaineista oli kait ilmaisutaito. Korvareiät x6, ennen oli kulmassa. Penskana kait jostain lasten kisasta. Klamydia, Ripsipiirakka, Ne Luumäet yms. Kävely ja kaikki joissa tarvitaan voimaa. Missä vain on valinnanvaraa. Tony Halme - Testamentti. Villi ja vapaa sinkku. Pitsanaama - Elämä on huora. Että pitäis hilata kohta takapuoli irti penkistä. Hihaton paita, shortsit, sukat ja alusvaatteet.

En edes kilon palasina. Yhden illan juttu vai suhde: En, mutta kerran liippas läheltä. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä: Nimesi - En kerro. Kengän koko - Paras ystävä - Monta hyvää, en laita paremmuusjärjestykseen. Kotikaupunki - Kännikalojen pääkaupunki ;D 8. Harrastukset - Lenkkeily, musiikki, valokuvaus, tietokone. Yhteystietoa msn - Ei ole messengeriä.

Tyynyä sängyssä - Kaksi. Biisiä koneella - Ei mitään tietoa. Henkilöä luokallasi - Elämänkoulusa ei ole luokkia. Puhelinta olet omistanut - Kolme. Musiikinkuunteluohjelmaa koneellasi - En mä tiiä. Ikkunaa tällä hetkellä auki koneellasi - Kaksi. Päivää syntymäpäivääsi - Tosi monta, en viitsi laskea. Joit alkoholia - En harrasta. Nukuit jonkun vieressä - Siitä on aikaa. Kuuntelit musiikkia - Juuri nyt.

Kävit elokuvissa - Vuosia sitten. Ostit karkkia - Tällä viikolla. Soitit jotain soitinta - Viime vuonna. Ostit uuden paidan - Tässä kuussa ostin kaksikin. Polttanut tupakkaa - Maistanut vain. Hajottanut kaupasta mitään - Ehkä joskus vahingossa? Laulanut singstaria - Jep. Lyönyt toista ihmistä - Olen, ikävä kyllä. Hypännyt 5 metristä uima-altaaseen - En.

Laulanut siivotessasi - Juu. Pudottanut avaimia - Kyllä. Vähän vaikee siihen on tutustua: D onko sinulla paljon rutiineja? Viimeisessä unessa olin uimahallissa, ja yks tuntemani tyyppi oli varastanut sieltä lasten vesileluja.

Kaikki isovanhempani ovat kuolleet ennen syntymääni. Mitä leikkejä leikit lapsena? Mitä teit viime sunnuntaina? Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa.

Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla.

Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan. Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan. Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Sokea seisoo kadun reunalla, kun ohikulkija huomaa hänet ja päättää auttaa ottaen häntä riuskalla otteella kiinni kädestä huutaen hänen korvaan: Kuule, kaikilla meillä on rajoituksia!

Miksi kansanedustaja tarvitsee avustajia? Kansalainen lähtee lääkärin vastaanotolle kipeän kätensä takia, kun vastaanotolla lääkäri toteaa hänen tarvitsen tulehduslääkettä, mutta tarkastettuaan hintoja toteaa eutanasiapiikin olevan kustannusneutraalimpaa ja Lassila-Tikanojalla olisi vielä alennettuun hintaan jätekuljetuksia. Piikki perseeseen ja ruumis lihapuristimeen!

Syvästi uskovainen vetoaa aidon avioliiton puolesta kutsuen sitä Jumalan tahdoksi, ettei hänen tarvitsisi vain tunnustaa homoutta ja ottaa yhtä perseeseen. Sehän on selvää, jos tunnustat muillakin olevan oikeus rakkauteen!? Kävin ystävättäreni kanssa Aulangolla äitien-päivä vkonloppuna..

Likka kaverin äijä vaan: Jaahas tuo ilme kertoo ja paljon! P se Turpa kiinni nyt!!!! Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne? Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen?

Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja? Sataako ulkona nyt jotain? Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen? Oletko juonut alkoholia alaikäisenä? Milloin viimeksi latasit puhelimesi? Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut? Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten? Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen? Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä?

Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä? Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä? Viron kieli vai suomen kieli? Joidenkin kanssa lähtee heti synkkaamaan ja joidenkin kanssa olen se mykkä siellä nurkassa Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?

Paras mieslaulaja ei saa olla bändin laulaja? Kumpi on kauniimpi kieli: Oletko koskaan käynyt Vaasassa? Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs? Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois? Käytätkö kesäisin mitään päähineitä? Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä? Oletko koskaan tippunut veneestä veteen? Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet pituuteesi? Asteikolla , kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi?

Milloin viimeksi mahaasi koski? Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin? Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä? Muista milloin se upposi!! Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista? Kuunteletko ulkomaalaisia radioita esim.

Aiotko uida ensi kesänä? Asteikolla , kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen? Tänään minulla oli vapaapäivä ja lisäksi kummilapsen syntymäpäivät. Tänään kävin myös kävelyllä ja tein kaikkea kivaa. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta lomasta.

Aion myös tehdä kaikkea kivaa ja huomenna vaihtuu heinäkuu. Olen nyt lomalla 4 viikkoa ja suunnitelmani lomalle on uinti, mökkeily, kaupungissa oleilu ja ainakin ilosaarirockissa käynti. Ostin toukokuun viimeisenä torstaina 3 päivän lipun ilosaarirockiin ja tänään minulla oli todella mukava päivä.

Tänään on viimeinen päivä kesäkuuta ja toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hauskaa ja hyvää kesää. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Nainen, vaikkakin aika jätkämäinen ; 7. Ei ainakaan mikään huumausaine. Kouluaineista oli kait ilmaisutaito. Korvareiät x6, ennen oli kulmassa. Penskana kait jostain lasten kisasta.

Klamydia, Ripsipiirakka, Ne Luumäet yms. Kävely ja kaikki joissa tarvitaan voimaa. Missä vain on valinnanvaraa. Tony Halme - Testamentti. Villi ja vapaa sinkku.

Pitsanaama - Elämä on huora. Että pitäis hilata kohta takapuoli irti penkistä. Hihaton paita, shortsit, sukat ja alusvaatteet. En edes kilon palasina. Yhden illan juttu vai suhde: En, mutta kerran liippas läheltä. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä: Nimesi - En kerro. Kengän koko - Paras ystävä - Monta hyvää, en laita paremmuusjärjestykseen. Kotikaupunki - Kännikalojen pääkaupunki ;D 8. Harrastukset - Lenkkeily, musiikki, valokuvaus, tietokone. Yhteystietoa msn - Ei ole messengeriä.

Tyynyä sängyssä - Kaksi. Biisiä koneella - Ei mitään tietoa. Henkilöä luokallasi - Elämänkoulusa ei ole luokkia. Puhelinta olet omistanut - Kolme. Musiikinkuunteluohjelmaa koneellasi - En mä tiiä. Ikkunaa tällä hetkellä auki koneellasi - Kaksi. Päivää syntymäpäivääsi - Tosi monta, en viitsi laskea. Joit alkoholia - En harrasta. Nukuit jonkun vieressä - Siitä on aikaa.

Kuuntelit musiikkia - Juuri nyt. Kävit elokuvissa - Vuosia sitten. Ostit karkkia - Tällä viikolla. Soitit jotain soitinta - Viime vuonna. Ostit uuden paidan - Tässä kuussa ostin kaksikin.

Polttanut tupakkaa - Maistanut vain. Hajottanut kaupasta mitään - Ehkä joskus vahingossa? Laulanut singstaria - Jep.

Lyönyt toista ihmistä - Olen, ikävä kyllä. Hypännyt 5 metristä uima-altaaseen - En. Laulanut siivotessasi - Juu. Pudottanut avaimia - Kyllä. Vähän vaikee siihen on tutustua: D onko sinulla paljon rutiineja? Viimeisessä unessa olin uimahallissa, ja yks tuntemani tyyppi oli varastanut sieltä lasten vesileluja. Kaikki isovanhempani ovat kuolleet ennen syntymääni.

Mitä leikkejä leikit lapsena? Mitä teit viime sunnuntaina? Mikä liikennemerkki kuvaa parhaiten sinua? Mikä oli viime viikon paras juttu? Mikä on puhuttelevin kappale, jonka olet kuullut? Milloin kuulit sen ensimmäistä kertaa? Kuka oli varhaisin ystäväsi? Leikimme ja juttelimme vaikka mitä. Minne matkustit viimeksi ja kenen kanssa? Ikimuistoisin opettaja, joka sinulla on ollut? Miksi hän on ikimuistoinen?

Minkälaisia unia näet useimmin? Esimerkiksi yhdessä unessa äitini kysyi veljeltäni, haluuako hän lettujen päälle deodoranttia. Toisessa unessa väänsin kättä Tony Halmeen kanssa ja voitin. Mikä on musiikin numerosi? Kuka kutitti sinua viimeksi ja mistä? Heräätkö koskaan kukonlaulun aikaan? Osaatko karjua kuin Tarzan? Katsotko Kauniita ja Rohkeita?

Ei vois vähempää kiinnostaa. Kuka silitti päätäsi viimeksi? Mihin maahan matkustaisit mieluiten ja miksi? Mua ei sais ulkomaille kirveelläkään. Luettele 3 asiaa, jota näet oikealla puolellasi? Mistä aineksista lempisalaattisi koostuu?

Oletko koskaan myynyt vanhoja vaatteitasi? Keneltä lainasit viimeksi rahaa? Onko sinua koskaan kosittu? Oletko joskus pudottanut piimäpurkin? Ihmisen käytös ratkaisee, ei ulkonäkö. Mitkä ovat vanhempiesi nimet? Onko koiran haukkuminen ärsyttävää? Miten sinulla viimeksi tahriintui vaate? Montako paitaa sinulla on tällä hetkellä päälläsi? Vitut mä mikään nisti ole! Mitä sinulle tulee ensimmäiseksi mieleen sanasta mutantti?

Mitä kangasta tällä hetkellä päälläsiolevat housut ovat? Mitä maistat nyt suussasi? Ketä käskit viimeksi tukkimaan turpansa? Mitkä vaatteet laittaisit tanssiaisiin? Oletko koskaan matkustanut pummilla? Jos minä olen hiljainen, niin lehmät lentää: Onko sinulla hyvä kaunokäsiala? Minkälainen tukka veljelläsi on? Monenko peiton alla nukut? Minkälaiset pikkuhousut sinulla on jalassa? Mustat luurankohanskat on parhaat. Ärsyynnytkö, jos sinua ruvetaan neuvomaan?

Haluaisitko nukkua talven yli? Onko sinulla nyt kynsilakkaa? Oletko koskaan pudonnut kalliolta? Paljonko vettä juot päivässä? Minkälainen wc-pytty on vessassanne? Mikä vaate sinulla viimeksi kastui? Kuinka kova pakkanen on kova? Minkälaisia rättejä teillä on keittiössä? Onko linnunlaulun kuunteleminen rentouttavaa? Minkä värisiä pesuvateja teillä on saunassa?

Roikuitko pienenä siellä sun täällä? Oletko koskaan juonut itseäsi pöydän alle? Missä olit viimeksi, kun kävit ulkohuussissa? Minkälainen ovi huoneessasi on? Saatko vedettyä yhtään leukaa? Mitä sävyjä teillä on keittiössä?

TISSI PANO AIKUISVIIHDE ELOKUVAT GAY

Gratis gratis porno cratis maduras x videos gratis videos porno de porno 80 moras xxx videos follar abuelas follando sexo lesbiana web cam porno nekane actriz porno de maduras calientes viejas videos porno blackonblondes videos de lesvianas quiero ver porno castellano tias cachondas videos porno mamada maduras culitos calientes porno español gratis en español en español porno gratis porno grati actrices porno maduritas petardas tube viejas vídeos porno xxx video porno videos de chicas gratis porno intercambio de lesbianas masturbandose casting porno gratis videosputas sexi porno geys chicas lesvianas follando tetas grandes maduras peludas pilladas desnudas videos muy guarras gratis casting pornos españolas sexo gratis de parejas shakira voguel corridas maduras 18 vids porn chicas porno sexy xxx p el mejor porno alemán putitas gratis pollas grandes tetas jovenes follando gratis agatha vania vodeos xxx 69 porno perras calientes gratis putas monica beluchi porno.

con enanos follando gorditas folladoras mandingo videos mangas hentai gratis veteranas follando en la abuela xxx cumlauder en casa tias con tios follando en español xxx 18 cunnilingus mangas porno xxx españolas follando videosx maduras follando videos porno rubias porno de viejas folladas alanah rae cumloader parejas pilladas en hd masturbaciones el culo polla videos pornos gratis videos hentai gratis hentai hardcore hentay cumloder videos porno porn xvideos sandra milka videos manga sexo con pene videos porno gratis polla folladoras video trio trios maduritas.

con tetas naturales follando vidios pornos lesbianas cuarentonas cachondas web cam porno columber en hd sexo con negros desnudos vidios maduras porno con mujeres corriendose a tope video hentai porno geys chicas muy calientes enfermeras porno peludos chica porno sado videos pornos gratis peliculas porno de sexo tube mujeres maduras enfermeras porno videos porno españoles películas porno gratis morena follando trio trios videos pornos lesbianas gratis travestis en castellano sexo conchas peludas vidios pormo gratis videos porno videos eroticos putas gratis porn señoras mayores chicas sexy nekane xxx bideos de intercambio parejas follando con videos gratis lesbianas spanish porn porno hd follando vídeos de porno de porno transexual tube actrices porno gratis anime porn julia de polla bbw porno manga porno hd porn video porno latino amateur hombres follando maduras follando películas porno gartis porno de gordas españolas gratis vidios gratis en español porno.