Seksi homo ei kiinnosta maksullista naista

seksi homo ei kiinnosta maksullista naista

Mutta harvemmin kuulee miksi? Kaikellahan on aina syynsä joten nyt ajattelinkin paneutua siihen. Ensinnäkin on ihan totta että osa homoista vihaa naisia mutta ei kaikki.

Yhteistähän kaikille homoille on se että homolla on ehdoton nollatoleranssi naisiin sekä seksuaalisesti että romanttisesti. Mutta mikä eroittaa naisia vihaavat ja ei vihaavat homot? Sanoisin että naisvihaajia ovat yleensä sinkkuhomot. Jos esimerkiksi heteromies ihastuu naiseen niin hänhän olettaa automaattisesti että se kyseinen nainenkin on hetero. Joten samahan se on myös homomiehilläkin, eli jos homomies ihastuu toiseen mieheen niin samalla tavallahan hänkin olettaa että se kyseinen mieskin on homo, vaikka onkin tietoinen siitä että homot ovat vähemmistössä.

Ja kun käy ilmi että se mies ei ollutkaan homo vaan sen nappaakin joku nainen niin siitähän seuraa ensin kova järkytys ja sitten viha joka kohdistuu mihinpä muuhun kuin siihen naiseen. Ja aina kun homo tekee tuttavuutta toisen miehen kanssa ja jos siihen ilmaantuu nainen niin on selvää että sillä homolla nousee karvat pystyyn. Joten homojen naisviha on täysin ymmärrettävää.

Mutta ne homot jotka eivät vihaa naisia ovat yleensä onnellisesti parisuhteessa joten niiden ei tarvitse vihata naisia koska tietävät että naisista ei ole vaaraa heidän miesystävälleen koska hänkin on homo.

Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. D Miks kukaa vihais naisii muutaku ehkä tyylii sovinistit sun muut hullut. Mielestäni tuo väite, että jos homo ihastuu toiseen mieheen hän automaattisesti luulee sitä ihastuksen kohteena olevaa homoksi on täyttä valetta. Kyllähän minä saatan pitää jotai heteroa aivan helvetin hyvänäkösenä mutta emmä ny sille mee puhuu sillä taka-ajatuksella että yritän saada siitä mulle miehen.

Yritän siis vain ilmaista sitä että ehkei se homous tarkota sitä, että vihaa naisia. Ehkä naisviha onkin vain yhden ihmisen mielenvika. Mitä vittua nyt taas: DD seksuaalinen suuntautuminen ei vaikuta millääntavalla siihen vihaako naisia vai ei. Ite oon kans ihan homoseksuaali mutta kaveriporukassa suurinosa on naisia: Sinkkuhomojen ajatukset täyttyvät miehen kaipuusta.

Ei pääkoppaan mahdu yhtä ainutta ajatusta naisista. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Surkea vertaus, jos miehen nappaa toinen mies, siis silloin homo vihaisi myös miehiä. Näistä gay keskusteluista onkin tullut yleinen homojen sättimis-purkautumiskanava. Samallalailla ne heteromiehet ja naisetkin käyvät kapakoissa iskemässä itselleen seksikumppania, auta armias jos homot sen tekee se onkin heti seksikeskeistä munahaukan touhuja joille kelpaa kaikki urokset jotka lämpimän paskan tekee: Niin ainahan sitä huudetaan tuosta homojen seksikeskeisyydestä mutta itse uskon että tuo seksikeskeisyys painottuu paremminkin tuonne biseksuaalisuuden puolelle kun ei osata päättää halutaanko miestä vai naista niin lennellään sitten kukasta kukkaan katsomatta edes jalkojen väliin, mutta aito homo sentään tietää mitä haluaa.

En ole koskaan ymmärtänyt puheita siitä että homo olisi naisen paras ystävä. Kun minua ei naiset kiinnosta pätkääkään niin mihin minä naisia tarvitsisin? Suotta yrität homosuhteita nostaa jollekkin jalustalle. Onhan se varmaan aitoa rakkautta, jos partnerin pitää vierasta saada, kun oma ei riitä yms. Samat asiat pätee oli kyseessä sitten mikä suhde tahansa. Kuka helvetti sä olet sanomaan mikä on rakkautta ja mikä ei? Ja tyhmyyttä on edes moisia ajatella päässään. Ne asiat kun ei kuulu kuin niille, jotka yhdessä ovat.

Siinä olen kanssasi samaa mieltä, että se seksikeskeisyys on enimmäkseen biseksuaalien ongelma. Mutta, kyllä valitettavasti niitä naimahulluja riittää ihan joka lajissa. Itse olen vaan seuraa hakevana silleen vittuuntunut noihin bisseihin, kun ne raukat eivät näytä ymmärtävän, että homokin voi etsiä ihka oikeaa parisuhdetta. Aina ovat mokomat sitä seksisuhdetta tarjoomassa, mikä ei taas vois vähempää kiinnostaa Ja se, kenen kanssa itse kukanenkin aikaansa viettää ja viihtyy ei kyllä kuulu pätkääkään kenellekkään muulle.

Jos joku ei jotain kaipaa elämäänsä, niin so what? Ja palstan suurin naisvihaaja löysi tämän keskustelun. Rehellinenhomo taas todisti aloittajan kirjoituksen täydeksi todeksi. Miksi seksikeskeisyys on biseksuaalien ongelma eniten? Varmaan pätee osaan biseksuaalimiehistä, naisten kohdalla en tätä ihan heti allekirjoittaisi, koska miehet ovat huomattavasti seksuaalisempia olentoja. Tuo tarjoamisen takana voi osin olla homojen maine seksihurjastelijoina, joka joidenkin kohdalla on totta.

Ikävä sanoa, mutta useimmin törmään itse homoihin, jotka hakevat vain seksiseuraa ja sama pätee kyllä bimiehiinkin, ei sen puoleen. Tulee mieleen tilanne, jossa vein yhden tytön jätkän. Jätkä oli homo, mutta se tyttö oli ihastunut ja jaksoi toista vuotta puhua paskaa meikän selän takana.

Ja, aina, kun oli parisuhdeongelma, hänen ensimmäinen neuvo poikakaverilleni oli: Niin ne naiset ja, jos väität, että myös homot, ollaan me vähän naisia. Ei se tyttö vihannut miehiä. Aina on naisia, jotka sanoo, että nainen on naiselle susi, ja kuitenkin yleisesti nähdään muuta: Me homot ollaan vähän erityisiä siinä, että ymmärrämme naisia, mutta emme kilpaile samoista miehistä. Homojen seksihurjastelu on myytti. Seksiä harrastetaan, mutta voisin lyödä vetoa, että nuoret heteromiehet voittavat yöseikkailujen määrässä.

Ei kukaan ees mieti, ovatko nuoret heterot seksikeskeisiä. Aloittajakin toi veikeästi esiin tunnepuolen. Ihastumisissa on seksikeskeisyys kaukana.

Jokainen normaali ihminen kokee sen karvaan tunteen, kun ihastus ei ihastukaan minuun. Seksikeskeinen ihminen vähät välittäisi, mutta useimmilla meillä on tunteita.

Palstan suurin feikki bisse löysi palstan ja pääsi jälleen mieliaiheeseen, homoja panettelemaan, kun ei pääse homoja panemaan. No jos kerran jätkä oli homo niin miten voi olla mahdollista että hän on ollut ennen sinua jollakin tytöllä?

Vaan oliko niin että se tyttö vain itse kuvitteli kaiken? Ja taas ketjuun löysi tiensä yksi vinkuja lisää, tervetuloa: Ja taitaa itselläsi olla puhe siitä mistä puute. Oma seksuaalielämäni ei tänne kuulu yhtään millään tasolla, kuten eivät yksityisasiani muutenkaan. Näemmä kirjoitukseni kaksi kysymystä olivat sinulle liian vaikeita ymmärtää.

Kannattaisiko opetella luetunymmärtämistä hieman enemmän ennenkuin alat täällä kommentoimaan? Kuten sanoin väite pätee ihan varmana osaan bimiehiä, muttei niinkään naisiin. Mollaako tämä väite homoja? Sanoin vain mikä homojen maine on, mitä myös aika moni homoista kertova sarja meille tyrkyttää, vaikka tämä on vain osan kohdalla totuus.

Kannattaa lukea teksti tekstinä eikä asennevaimmaisena. Osalla homoja on nuorempana suhteita naisten kanssa, koska eivät välttämättä hyväksy tai tiedosta samantien omaa homouttaan.

Osa haluaa nuorena sulautua massaan, joka hyvinkin voi johtaa seurustelusuhteeseen naisen kanssa. Ei se ole mitenkään tavatonta. Herra Vinkuja, sinulla oli vain yksi kysymys ja itse jopa vastasit siiheen. Olisi sinulla aihetta tutustua jonkun lukutaitoisen kanssa mitä olet mennyt sekoilemaan tässä keskustelussa. Ei täällä ole mikään kysymyksiin vastauspakkoa.

Herttaista, kaikki jotka eivät jaa ajatuksiasi ovatkin asennevammaisia, mutta mitkä ovat sinun vammasi? Suurimmalla osalla bisseillä on seksikeskeinen seksihurjastelevan petturin elämä. Homojen maine onkin bissejen ansioista saanut leimansa. Voisit bissenä vasta miksi suurimmalla osalla bisseillä on tälläinen asennevamma. Kannatta sinun opetella kirjoittamaan, että edes auttavasti sinä itse ymmärtäisit mitä kirjoitat.

Voi Mister vollottaja, onko noin vaikeaa sivussavedellä? Kaksi kysymysmerkkiä, eli kaksi kysymystä, joihin ET osannut vastata, mutta pakko se on täällä valittaa ja vittuilla. En sano kaikkia asennevammaisiksi, itse olet todistanut jo ensimmäisessä kirjoituksessa olevasi mitä olet.

Eli osaat vittuilla, et puhua asiasta asiana: Eipä kuule ole vammaa, onkohan itselläsi se katkerakaarina vamma kun noin on tarve vittuilla? Tuo on kaksijakoinen asia. Määrällisesti homoilla on esim.

Jos homoille seksillä ei ole suurta merkitystä, miksi moni vaatii avointa suhdetta, jotta voi luvan perässä pettää? Biseksuaalimiehistä osa varmasti tekisi saman mielummin kuin pettäisi, jos vain voisivat. Miesten biseksuaalisuus on hyvin tabu yhä edelleen. Eivät biseksuaalit yksin homojen mainetta seksihurjastelijoina ole voineet tehdä, osansa ehkä on ollut. Ulospäin kun katsoo, homojen kulttuuri tv-sarjat, panoklubit, cruising-kulttuuri antaa kuvan todella seksualisoituneesta kulttuurista.

Tätä en sano pahalla, vain totean miltä asia minusta näyttää. Eikä tämä ole läheskään kaikkien kohdalla näin, hyvinkin moni uskoisin, etsii parisuhdetta jossain vaiheessa elämäänsä. Mikähän se asennevammani on? Ettei sinulle tuottaisi luetunymmärtäminen pahoja ongelmia?

Tv-sarjoistahan saa aina täydellisen totuuden, siis Hollywood kertoo totuuden vai oliko se sittenki Bollywood. On heteroilla ollut jo vuosituhansia huoratalot jopa suuri kirja raamattu mainitsee portot.

Totuus on bisseille etenkin peepingtommille kipeä ja tuntematon käsite. Määrällisesti homoilla ei ole enemmän yhden yön suhteita, suurin osa homoista ei ole koko elämän aikana edes harrastanut seksiä.

En ole kuullut kovinkaan monen homon vaativan avointa suhdetta, tulin yli 40v sitten kaapista. Ainoastaan niistä voi lukea suomi On se elämäsi todella vaikeaa, kun et asiallisesti osaa vastata mihinkään. Eli jatketaan samaa linjaa. Tv-sarjat ym luovat osalle ennakko-oletuksia homoista, jos et sitä tiennyt.

Osalle se voi olla ensikosketus homoihin, kuten elokuvissa esiintyvät karikatyyrisetkin homot. Osa varmaankin muodostaa käsitystään noiden perusteella ja hyvän kuvan esim Queer As Folk antoi homoista.

Tuo on sinun väitteesi, jonka totuusperää voi hyvin epäillä, kun asennettasi katsoo. Sanoisin, ettet osaa puhua totta tai asiallisesti. Olet tietysti omassa nupissasi päättänyt kaikkien olevan suhteessa ja biseksuaaleja. On ollut, mutta myös miehille on tarjolla samalla tavalla maksullisia miehiä, tosin vähemmän, mutta aivan varmana löytyy.

Totuus ei tee kipeää, sinulle se näemmä tekee, jos kiistät kaiken. Eli et kestä totuutta, vaan haluat kaunistella sitä ja riidellä. Osallistujat raportoivat, ettei viisari juuri värähdä.

Anturit puhuivat kuitenkin muuta. Niiden mukaan naiset kiihottuivat näkemistään pätkistä. Naisen seksuaalisuuden voisi tämän perusteella olettaa olevan niin sanotusti miesmäisempi, moniruokaisempi ja vaihtelunhaluisempi kuin on yleisesti ajateltu. Chiversin mukaan tuloksista voi päätellä, että yhteys naisten kehon ja mielen välillä pätkii.

Mielelle ei välity viesti, että keho kiihottuu. Siinä, miksi näin tapahtuu, riittää spekuloimista. Yksi evoluutiopsykologinen näkökulma on, että naisten on saattanut jossain historian vaiheessa olla tarpeen ikään kuin kytkeä itsensä pois päältä. Ihmisten seksielämästä esimerkiksi esihistoriallisella ajalla on monia teorioita. Yksi äärinäkemys kuuluu, että esiäitimme olivat varsinaisia seksipetoja. Vastakkaisen näkemyksen mukaan he olivat alituisessa vaarassa joutua seksuaalisen väkivallan uhreiksi.

Oma lukunsa on uskontojen vaikutus seksuaalisuuteen. Perisyntiajatuksen vaikutuksia ei kannata vähätellä nykymaailmassakaan. Niin tai näin, minua kiinnostaa eniten, miten seksiä haluavat naiset voisivat kytkeä itsensä takaisin päälle.

Piiasta tuntuu paremmalta jatkaa yksilötapaamisilla ilman kumppania. Jonkinlainen oivallus tulee, kun kysyn, koska hän on viimeksi todella halunnut miestään. Miehen lähtiessä Piia oli helpottunut saadessaan omaa aikaa. Käytännön syistä hänen oli vaikea saada miestä kiinni matkan aikana, joten yhteydenpito jäi suppeaksi. Eniten tietoa kumppanin kuulumisista hän sai seuraamalla tämän matkatoverin Facebook-päivityksiä. Kyse ei ollut varsinaisesta mustasukkaisuudesta. Jotain kiihottavan kiehtovaa oman kumppanin tahattomassa stalkkaamisessa kuitenkin oli.

Piian kokemus tiivistää sen, mitä belgialaissyntyinen psykologi Esther Perel sanoo nykyparisuhteista ja siitä, miten rakkaus ja himo ovat ristiriidassa keskenään.

Mietipä, mikä tekee rakkaudesta niin ihanaa. Se, että kumppani on tuttu ja turvallinen, käyttäytyy ennustettavasti, tunnette olevanne läheisiä, puhutte avoimesti, kannustatte ja tuette toisianne.

Entä mitä on himo, millaista on haluta jotakuta? Sitä ruokkivat uutuudenviehätys, vaihtelu, kaipaus, salaperäisyys, vietteleminen ja vietellyksi tuleminen, mahdollisuus seikkailuun, kielletyn hedelmän maku. Perelin ajattelu asettaa kliseiset intohimon sytytysvinkit uuteen valoon.

Miten haluta sellaista, mitä sinulla jo on? Se on Perelin mukaan ydinkysymys. Jossain määrin seksuaalisen halun puute on liki itsestäänselvyys. Perel toteaa, ettei kysymyksessä ole ongelma, johon olisi jokin ratkaisu vaan paradoksi, jonka kanssa voi tulla toimeen — hyvin tai huonosti. Himo tarvitsee etäisyyttä niin kuin tuli tarvitsee happea, ja tämä tarkoittaa ennen kaikkea psykologista etäisyyttä.

Toinen toisensa tukahduttaminen satojen kilometrien päästä onnistuu kyllä, onhan puhelimet keksitty. Kysymys on ennemminkin omilla jaloilla seisomisesta, jopa niin sanotun oman elämän hankkimisesta. Mietimme Piian kanssa kahta ikuisuuskysymystä. Miten hän voi olla riittävän etäällä miehestään, jottei tulisi hukanneeksi itseään?

Entä miten pysytellä kuitenkin niin lähellä, että yhteys pysyy riittävän a­uki? Olisi epäeettistä väittää, että parin seksielämä olisi muuttunut dramaattisesti. Jokin muutos Piiassa on kuitenkin käynnistynyt.

Puhumme hänen eroottisen itsensä vahvistamisesta, siitä miten hän kuuntelisi paremmin itseään samalla, kun on yhteydessä kumppaniinsa. Piialle on ollut esimerkiksi vaikeaa ehdottaa mieleisiään asioita seksissä, sillä hän ei ole halunnut vaikuttaa vaativalta. Silti vaille jääminen on pänninyt häntä. Niinpä etsimme rohkaisevia näkökulmia ja oi­kealta tuntuvia sanoja pyytää sitä, mitä hän ­haluaa.

Kannattaa miettiä sitä, mitä haluaa. Mieltymykset seksin suhteen nimittäin muuttuvat siinä missä muutkin makuasiat. Harva pitää täysin samasta musiikista tai ruuasta ja vuotiaana. Puhumme ­Piian kanssa välillä hyvin konkreettisistakin asioita: Hän tarttui ehdotukseeni inspi­raation etsimisestä.

Seksiä käsittelevää materiaalia on jokaiseen makuun: Terveen etäisyyden ottaminen on tarkoittanut Piialle toistaiseksi kahta asiaa. Ensinnäkin hän viettää enemmän aikaa ystäviensä kanssa ja itsekseen. Hän on myös entistä tietoisempi niistä hetkistä, jolloin olettaa tuntevansa kumppaninsa kuin omat taskunsa. Tämä on innostanut hänet kehittelemään mielikuvitusleikkejä. Se on yllättävän kuumaa. Asiakkaalta on pyydetty lupa tarinan kertomiseen.

Piian nimi ja yksityiskohtia on muutettu. Näin pääset eroon yhdyntäkivuista. Laita hiipunut seksielämä roihuamaan — Katso neljä vinkkiä! Näin pääset eroon yhdyntäkivuista Laita hiipunut seksielämä roihuamaan — Katso neljä vinkkiä! Parisuhdehehkutukset voivat masentaa Kuva Fotolia.

: Seksi homo ei kiinnosta maksullista naista

Areena4 homoseksuaaliseen live sex webcam 973
Porno tarina seksiä tallinna gay Xxx homo webcam ruskeaa vuotoa
Seksi homo ei kiinnosta maksullista naista Gay alastonsiomi helsinki seksi
Ass fuck seksi gay suomi 24 Eli jatketaan samaa linjaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko mieheni homo Meillä on silloin tällöin ollut ns. Noita vastauksia lukiessa tuli kyllä selväksi millaisena ihmisenä minua pidätte. Ettei sinulle tuottaisi luetunymmärtäminen pahoja ongelmia? Jos hän pelkäisi sitä, että huutelisit julkisesti hänen imeneen kullia, tuskinpa hän olisi sitä tehnyt, vaikka olisi ollut kuinka kiimassa. Tämä on innostanut hänet kehittelemään mielikuvitusleikkejä.
BIGCOCK MERITON SPA KOKEMUKSIA GAY

Meis sex gay kuinka saada mies ejakuloimaan

Alanah chicas des nudas pelis porno japones ama de abuelas follando videos sasha grey follando porno porno en español videos deputas follando videos travestis españoles videos de sexo rubias 19 xxx españolas follando playa vídeos gratis videos de lesvianas videos de porno americanas ancianos follando gordas gratis tetonas gordas desnudas madre se la exploradora porno follando blancas cumlauder en español de madura embarazadas lesbianas porno de travestis alanah rae japonesas xxx vídeos pornos video anal hd mugeres desnudas polla parejitas porno mujeres maduras tias con tetas despedida de lucia tera patric porno.

cumlouder guarras maduritas folladoras comiendo coños peludos videos gratis travestis gratis super pollas x-art video porno maduritas xx porn videos x rubias tetonas porno de mujeres corriendose a su madre videos de parejas rusas porno en espanol gratis porno morenas cachondas chicas comiendose el coño mojado viejas follan abella anderson videos negras gordas masage rooms videos xxx culos hd porno amater follando folladoras video de maduras porno gratis chicas es.

cumlouder españolas porno castellano gratis latinas porno gratis vídeos travestis españoles porno gratis videos vodeos xxx maduras pelis porno xxx trios hd follando zorrras páginas porno videos porno descargar gratis maduras caliente xxx hd maduras follando pajas de mujeres maduras culitos calientes cunnilingus porn amateur culos chicas des nudas pelis porn culos lesbianas webcam sex tube porno para mujeres maduras orgias videos porno hd rubias 19 ancianas putas gratis video chochos porno xxx gratis videos jovenes follando xxx porno gratis porno gratis pollas negras porno vidio videos de sexo maduras zorrras sexo maduras amateur latino toro pprno gratis pollas grande follando rumanas xxx rubias porno coumlouder secretarias calientes pollas porno castellano team skeet sexo amateur gordas videospornoxxx videos porno putas maduras sexo en castellano gratis abuela maduras embarazada videos porno de transexuales follando videos porno modelos video porno xxx video sexo anal duro anal cuarentonas tetonas follando mujeres muy zorras asiaticas folladas porno hd tias desnudas videos lesvianas jovenes videos de paris hilton porno duro nekane sweet porno la playa sexo asiatico chicos porno bisex porno chicas es.

con tetas grandes sexo amateur tube hd travestis follando negra culona porno cono peludo es.

Homoille tätä on tarjolla sisäänpääsymaksun hinnalla, prostituoitu on varmasti huomattavasti kalliimpi uskoisin. Miksiköhän itse törmään ainoastaan vonkaaviin homoihin, joista yllättävän monet ovat avoimessa suhteessa tai hakevat kolmatta pyörää? Itse olen vaan seuraa hakevana silleen vittuuntunut naisseuraa sex workers gay finland bisseihin, kun ne raukat eivät näytä ymmärtävän, että homokin voi etsiä ihka oikeaa parisuhdetta. Viesti on mainos tai massapostitus. Onko nyt jotenkin outoa, jos mies kiihottuu kyrpä pystyssä touhuavasta miehestäkin. Piialle on ollut esimerkiksi vaikeaa ehdottaa mieleisiään asioita seksissä, sillä hän ei ole halunnut vaikuttaa vaativalta. Onkohan itse asiassa niin että ylipäänsä ajatus seksistä pelottaa ja ahdistaa sinua?

Seksiseuraa netissä car sex homoseksuaaliseen