Homoseksuaaliseen sex novelli silikooni kalu

homoseksuaaliseen sex novelli silikooni kalu

Lopuksi, yhtykäämme rukoukseen, jonka Aakee-Laakee on mulle opettanut: Huitaisin nälkäisiä lapsukaisia syrjemmälle padan luota: Se oli minun ja päätin sen kohtalosta. Silloin tällöin -- ja viime aikoina yhä suuremmissa määrin -- olin mielipahakseni huomannut kyräileväni padan pedofiilisiä ja lasten patafiilisiä taipumuksia, musta sukkaisena. En sallisi moista hapatusta!

Sillä termofilia -- lämpörakkaus -- oli minun orgastinen sodomiani, ja ainut jota suvaitsin. Saanhan sukelluttaa pikku kätöseni pallovammojen tuskaan ikuisesti? Keitoksessa asusteleva suoörkki lupsahti pinnalle ja imaisi varvastani ihanaisesti, minkä johdosta varpaamme vaihtoivat paikkaa.

Olinkin siis örkin paha puoli, ja örkki oli viettänyt viimeiset kolme kuukautta padassa suojapuvussa kutkuttavassa muistikatkoksessa. Mutta missä olivat supersankarit!? Hänen seurassaan kimmelsivät myös Voimamies Mr. Prope, Herr Doktor Uzberkistan sekä Buddhan viransijainen äitiyslomalla. Mutta tällä kertaa tässä päättymättömän hyvän puoleni unen manifestaatiossa Buddha-sijaisen vihreä sädesauvapuolikas oli kadoksissa. Se oli juuttunut dildorunoon herkkutuutin jäätyä eläkkeelle.

Siitä ehkä joskus myöhemmin, kun on toisten tarinain aika. Takaisin Gotham Cityssä, avasin kehon auliisti hyvän puoleni syötäväksi, jälleen kerran. Se oli osani, se oli arpani elämän arpajaisissa. Olemme kummatkin, siskoseni, kokoontuneet tänne toistemme kasvojen eteen muistelemaan Pyhää Skrutiuniusta. Muistan hänet pitkistä pyhiinvaellusmatkoista, jotka teimme yhdessä tuntemattomaan kaupunkiin kaukoidässä, josta on myöhemmin tullut muun muassa aika hyvää gospel-musaa.

Ja niin oli kirjoitettu, että kohtalomme polut olivat eroavaiset ja hänestä tuli pyhä. Erämaavaelluksillaan hän joi niin paljon pyhää vettä, ettei Vatikaani lopulta voinut kuin taipua Tuotevalvontakeskuksen vaatimuksiin.

Suomalaisella sisulla perustettiin pyhän veden kirkko ja tarjottiin pakanoille mahdollisuus ylösnousemukseen. Olen tätä muistopäivää varten nostanut pankista kaikki säästöni, jotta voisimme kastaa toisimme pyhiksi viidelläsadalla litralla Kristuksen verta. Sitten voimme tuonpuoleisessa tavata Skrutiniuksen Jumalan kämmenellä, tai ehkä ainakin polvitaipeessa.

Täytyy kuitenkin muitsaa, etteivät kaikki pääse mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Täten julistan, että olen pyhimys. Sen kummemmitta puheitta huomautan, että sinä, sisar-hyvä, joka olet ainoa, joka vielä käy saarnojani kuulemassa, olet kauttani myös pyhittynyt, ja siksi juon lopun viinin ja vessan kautta lähdemme taivaaseen.

Tätä ennen kuitenkin poikkeamme paikallisessa ortodoksisessa pakanakerhossa ja näytämme niille persettä. Sitten tapamme kaikki, sillä en halua arvuutella, montako ihmistä taivaaseen vielä haluaa tuppautua. Olen sopinut tästä Skrutiniuksen ja Maria Magdalenan kanssa, sillä pyhä kolmiyhteys on ollut bisnespalaverissa viime vuosituhannet.

Tästä pääsemmekin sanomamme ytimeen: Joten, tuumasta toimeen, ojasta allikkoon. Pyhitin juuri ojan, allikon ja valtameren, joten hypätkäämme sinne, juokaamme itsemme plussapisteiksi ja nouskaamme ruumiinemme taivaisiin. Olemme kokoontuneet tänne rouvan kasvojen eteen todistamaan tämän Marin häitä.

Hän on siis tänään purjehtiva avioliiton auvoisaan satamaan pahennusta herättämästä. No niin, he tahtovat ja minä julistan. Se siitä, ja sitten asiaan. Ette kai te oikeasti kuvittele, että minä kuvittelisin tämän naurettavan rituaalin parantavan teidän jo nyt tuhoontuomittua avioliitontekelettänne millään tavalla? Sillä jopa tässä nykyisessä maalta- ja vankilapakosuuntauksessa naisen meneminen naimisiin ilman sulhasta tai Luoja paratkoon ilman mitään muutakaan on täysin sopimatonta!

Rouva varjele, ryhtyisivät ennemmin Teesuksen morsiamiksi. Ja se oli viimeinen tekoni, mitä tulee avioliitonsatamiin. Kokeilkaapa huviksenne avioelämää miehen kanssa, jonka pää loistaa valoa, ja joka osaa lukea ajatuksenne! Puhumattakaan siitä, että hänen kultaisella luottokortillaan voi ostaa mitä tahansa maan ja taivaan postimyyntiluettelosta! Ei sellaista auvoa käy ihmisen edes kuvitteleman! Ja eron minä otin vain siksi, että se äpärä innostui liikaa veden muuttamisesta viiniksi ja kännipäissään unohti osaavansa kävellä vetten päällä.

En minä tästä nauti, Mari, mutta ihan totta -- nyt sinä nait Teesuksen niin, että henkselit paukkuvat! Tuokaa meikälle pyhää pullaa! Pappi Laineen hypättyä kirkon katolta hurmoksessaan Ilvestuoreen vapaapalokunnan päällikkö vei hänet sairalaan Mazdallaan.

Itkevä Mari vietiin kotiinsa ja hiljaisen sydämensä äänen kanssa käydyn keskustelun jälkeen hän päätti, ettei avioliitto ollut elämänmuoto häntä varten. Näin se oli aina, kun tenat jäivät kotiin. Vanhat vaatteet piti heittää roskikseen ja toivoa, ettei kukaan saastainen fregani menisi sinne niitä haistelemaan. SIllä Liisaleena kärsi yhteiskuntamme vaietusta ongelmasta, eli pissatuksesta. Liisaleenaa, eli Lissua, kuten hätsä kutsuttiin, pissatti usein. Eikä se yleensä katsonut aikaa eikä paikkaa.

Tänään hän oli mennyt viettämään siestaa puistoon ja vajonnut syvään uneen. Unessa hän oli nähnyt unelmiensa prinssin, nimittäin ikihevosen, eikun Leif-Lassen, tietenkin! Leif-Lasse ratsasti kultaisella vessaharjalla yli tuskan rajan ja Liisaleenan maallisen majan!

Oi tuota unelmaurhoa, joka sai pinnat puhtaaksi ja raikkaaksi ilman putkimiestä. Liisaleena hyppäsi WC-ankan selkään ja lensi perään. Kaikki saostumat saivat kyytiä, kun Leif-Lassen vessaharja hellävaroen kuurasi Lissun vesilukon. Myös WC-Ankka röhki onnesta. Ja he lensivät peräkanaa perässään vetäen. Lissu tunsi jotain märkää valuvaa alapäässään, josta hän päätteli, että Leif-Lasse oli stimuloitunut hänen WC-pistettään aivan kuten Serlapolitanissa neuvotaan.

Ei se ollutkaan haaveratsun villi viini, joka noin norona Lissun kupeista kumpusi. Havahtuessaan peräkanan lakkaamattomaan kotkotteluun hän huomasi olevansa jälleen puitsossa omassa lätäkössään maaten.

No, ainakin tästä saisi seuraavilla pissisfestareilla monta monituista WC-pistettä. Luotettavat tutkimustulokset osoittavat, että perineiset kuntoilumetodit ovat tuloksettomia ja suorastaan haitallisia powerlehmien terveydelle. Minä olen powerlehmä Anna-Muumi, tuttu Lypsämö-sarjasta, ja esittelen sinulle uuden vallankumouksellisen Buttbooster-trimmerin. Buttboosterin avulla treenaat takalistosi niin lehmämäiseksi, että saat suorastaan paeta lypsäjiä aurinkorannoilla.

Olin kokiellut kaikkia markkinoilla olevia tuotteita ilman tuloksia. Utareeni roikkuivat enkä mahtunut enää trikoisiini! Mutta sitten sain kuulla uudesta ButtBoosteriksi, joka sai peräpohjolani piukeaksi kuin mandoliinin kieli, ja ihoni uuteen kukoistukseen.

Sitä näppäiltyäni illoin päätin, että haluan jakaa tämän sensaatiomaisen tuotteen juuri sinun kanssasi. Minua on usein aiemminkin pyydetty yhden jos toisenkin tuotteen suosijaksi, mutta olen kieltäytynyt, koska en ole aidosti uskonut tuotteisiin, mutta Butt-Booster on totisesti toista maata. Mutta ei sinun tarvitse uskoa vain minun sanaani! Kas tässä Hellu-Annikki ja Prinsessa Ruudullinen, varsinainen ruudullinen!

Katsokaa heidän timmejä kurvejana ja kertokaa, eikö nuo hanurit suorastaan huuda näppäilijää kuin mandoliini ikävissään! Etkö ole täysin vakuuttunut! Nytpä näytämme, miten ButtBooster toimii! Asetu laitteeseen -- näin -- ja ala vain hytkytellä, -- näin --! Ja näin iloisesti ketkuttelamalla -- vain 20 sekuntia päivässä -- voit sinäkin olla kuin he!

Emme suosittele yli 20 s harjoitusjaksoja liiallisen timmiyden aikaansaamattomuudeksi Ammu siis heti ihrasi kedolle ja aloita uusi ammoisampi elämäsi, joka sinulle kuuluu! Mun pulla tulee ulos vadista! Ja sutjakkaasti hän pullauttihe sen ulos päivänvaloon. Varttitunnissa se muutti väriään punaiseksi.

Vasta tässä vaiheessa Elina tajusi, että jotain olennaista jäi taikinasta pois: Elma oli nyt kolmatta viikkoa auringonpalvonnan alkeiskirjekurssilla, mutta vieläkään hänen käppyräsormensa eivät olleet onnistuneet muuttamaan miksikään hänen tavanomaisesta kalmanruskeasta sävystään. Tömps vain kuului, ja asiat olivat vertauskuvallisesti poskellaan kuten Elman meikki konkreettisesti. Meikki, joka koostui lähinnä yltiöpäisestä porkkanavoiteesta, jota ostoskanavalla oli mainostettu käppyräsormien ihon kaunistamiseksi.

Kukaan ei varoittanut sivuvaikutuksista: Ja nyt Elman pulla oli tullut ulos vadista, sitä ei käynyt kieltäminen. Muttei myöskään myöntäminen, lausui Elma topakasti ja läimäytti oven kiinni innokkaan juorutoimittajan nenän edestä niin voimallisesti, että hänen omat rakkaat käppyräsormensa jäivät melkein väliin. Oli kiire lopputentiin, jossa mitattiin sekä teorian että käytännön tasolla, että tässä tarinassa ei ollut mitään pointtia.

Elsa luonnollisesti reputti, mutta sehän ei ollut mikään yllätys. Oletko tyylitajuton, mauton tai muuten ihan parsa! Lupaamme, että 30 päivän kuluessa sinusta tulee tyylitajuttomampi, mauttomampi ja parsempi kuin olisit voinut kuvitellakaan! Jo 15 päivän kuluttua huomaat vaatekokosi pienentyneen jopa kolme yksikköä ja 30 päivän kuluttua olet niin autenttinen parsa, että saat sähköiskun, jos sinut työntää valaisimeen!

Homox myös uudelleenjärjestää aivojen välittäjäaineiden tuottajia ja kohteita tavalla, joka tutkitusti aiheuttaa väritajun ja muotokielen välittömän tuhoutumisen. Tilatessasi homoxin nyt saat kaupan päälle purnukallisen pinkkiä Homox-meikinpoistopuuteria sekä kun soitat kymmenessä minuutissa, ihki ilmaisen parsakattilan!

Injektoidaksesi Homox-tahnan valitsemaasi ruumiinaukkoon saat tämän upean ergonomisen Nnnnnghhh-O-Matic-ruiskun -- nyt kevään uusissa muotiväreissä: Soita siis heti ja paranna itsesi ja meidät!

Ruokkija, osa-aikaistyöntekijä ja filosofian kandinaatti sulki apinatalon oven taaksensa tietämättömänä siitä, mitä tulisi tapahtumaan pimeydessä tämän jälkeen. Yön kiiriessä apinalan sopukoihin alkoivat moninaiset karvaiset korvat ja suut sipistä ja supista.

Sekä sihistä ja suhista! Ne olivat saaneet vallankumous-oppinsa itsiltään kanapalleroilta, jotka jo 20 vuotta sitten valtasivat länsimaiset teollisuusmaat pikkusormiensa ympärille. Korkeimman orren päälle nousi kaikista painavin ja rumin paviaani, joka julisti: Marssikaamme käsi kädessä kohti rauhallista tulevaisuutta, sillä rakkaudella ja onnellisuudella on siis vielä arvoa! Kaikki apinat muodostivat pareja, sekä hetero- että homoseksuaalisia, ja lähtivät marssimaan kohti rantaa.

Siellä nämä vappaan apinarakkauden lähettiläät tekisivät Korkeasaaren lautasta oman lemmenlaivansa. Valitettavasti rantaan vain tömähtikin Suomenlinnan lautta, jonka kuskaus oli unohtunut autopilotille. No mutta sittenpä he päättivätkin mennä siihen ja siinä he ovat vielä tänäkin päivänä. Mutta kaikki tämä olikin vain hämäystä, jonka aikana pingviinit valtasivat entisen apinatalon ja julistivat sen Pingvinian demokrattiseksi kansantasavallaksi.

YK lähetti välittömästi asetarkastajia paheksumaan Pingviniaa, muttei uskaltanut kuitenkaan tehdä käytännön toimia, sillä pingviinit hallitsevat jäätelömarkkinoita ja koko eläintarhan talous olisi täten vaarassa.

Apinat olivat lähdettyään perustaneet risteily-yhtiön, eivätkä maksaneet enää veroja Korkeasaareen, joten oli aika tehdä muutoksia! Karhut siirtivät Suomen päiväntasaajalle, osakekurssit nousivat taivaaseen ja he kaikki elivät elämänsä onnellisina kuolemaan asti. Kyllä kansa tietää ja päättäjiään sietää, vaikk' maan isäin tuhoon suistaa sarka rötösherrain. Talous harmaa hyvin luistaa kunhan voidella muistaa. Kuulkaa bingolotto, pano sekä otto! Ken viel' mieless' kantaa menneisyyden lietelaitaa, onnen helmeilevää santaa pitkin paratiisin palmurantaa?

Käsi käteen liittäkäämme, rauhan luomme yksin töin. Onnen siemen siittäkäämme, kypäröin ja turvavöin. Öin, aamuin ihanin Eurooppamme yhteinen on. Tarkoituksenamme on rakentaa nykyistä laadukkaampi instituutio. Rakenteiden lujittamiseksi tarvitaan organisaatiokykyistä, työyhteisön voimavarat huomioivaa strategista puuttumista kehitysalueisiin ohjatussa tuessa järkeistämispainopisteiden mukaisesti.

Rakenneohjelman kehityksen edesauttaminen on asetettava painopistealueeksi sikäli kun resurssien määrällisyys tämän painopistealueeksi asettamisen mahdollistaa toimintakauden budjetin määrittämissä rajaehdoissa. Lisäksi pyrimme mahdollistamaan eri organisaatioiden välisen yhteydenkulun niiden toimihenkilöiden ulkopuolella.

Instituution entistä tehokkaamman toiminnan jatkossa takaa aktiivijäsenten institutionaalinen asema; palkankorotuksilla ja runosuonenohitusleikkauksilla pidämme integroidut henkilöinstituutiot erillään kirkosta ja valtiosta.

Määrämittaiset vuorotteluvapaat mahdollistettava vastaamaan uuden talouden haasteisiin. Nuorison villiinnyttämiskeskustelusta on aloitettava kansalaiskeskustelu asian edellyttämällä vakavamielisyydellä. Instituution inkluusiohanke on asetettava integraation edelle vastaisuudessa.

Maataloustuista päätettävä kotimaassa EU: Kyllä Kansa tietää, vaikka miespolvet vaipuvat unholaan. Porkkanoita luovutettava jokaiselle, joka käyttää äänioikeuttaan vaalipäivänä. Postimiesten ja naisten tulee äänestää kepin uhalla.

Jos tulee keppiä, ei tule porkkanaa. Porkkanan toinen tuleminen on ajoitettava direktiivien mukaiseksi, mutta päätös asiasta tehdään maatalousvaliokunnassa. Ehdokkaaksi porkkanaa ei kuitenkaan tule asettaa -- eduskuntavaaleissa -- kunnallisvaaleissa -- kummalliskaaleissa Eikä pässiä kaalimaan vartijaksi. Ehdokkaiden esittäytyminen tapahtuu kansainväliset mitat täyttävässä lavashowssa, johon sisältyy iltapukukierros.

Väliaikanumerona esiintyy postimiesten ja -naisten pataljoona uusissa puvuissaan. Jos kansa ei tästä huolimatta edelleenkään äänestä, ryhdytään: Nämä toimenpiteet jatkuvat, kunnes kansa äänestää. Viemme runoratsulla pikaviestisi Eurooppaan. Karautamme kutrit hulmuten Brysselin pihoille ja pientareille runohelmiä sioille jakelemaan. Kirjoita meille sydämesi toive maailman tilasta, ja runon siivin me tempaamme koko parlamentin ymmärtämään, kuinka asioiden tulisi olla - olisi tulla.

Uusi perustuslaki on alkava näin sanoin: Kulje uurnalle ja leimaa Nocturnen Ehdokkaan numero otsaasi, äänestyslipukkeeseesi ja vaalivirkailijaan, jotta hänkin olisi NE: Siis Käteemme tartu, vantteraksi eurovasikaksi vartu ja kokemuksissasi kartu, sillä karttuisa ja kurttuisa on Nocturnen pitkäkyntinen käsi! Liian kauan on Suomen Kansa joutunut vääryyttä kärsimään! Nyt siitä tehdään loppu! Me vaadimme, että "Suomen Kansa" kirjoitetaan tästedes "suomen kansa" ja nostetaan näin alistamalla omaksi rouvakseen.

Rouva on talon sydän, kuten suomen kansa tietää ja siksi voi kansa sydämessään tuntea itsensä rouvakseen ja saada näin arvon, joka kansallemme kuuluu.

Hänet on ekstrahoitava mielivaltaisesta Euroopan kuningatarhuoneesta suomen rouvien ja rouvaksien iloksi! Sillä olemmehan jo äidinmaidosta imeneet maamme jämerät arvot: Herrainpelko on kuin herranpelko: Niin kuin joku toinen kataja. Onneksi nyt on tullut Rouva Presidentti, joka herrainpelon varjossa on kiillottanut hohtavan vatsansa ja asettunut leijumaan yläpuolellemme.

Vaadimme kansalle lisää muumimammallisia kuumailmapalloja! Vaadimme käsilaukkuja joka käteen. Sormuksia joka sormeen ja lempeää äidin syliä isänmaan käpertyä. Tämä ajatus herahdutti nälkäpisaran Tuulan suloiselle kielelle, joten hän päätti mennä katsomaan olisiko joku jättänyt ruokaa pakastimeen pilaantumaan.

Tuula kurkotti sen sisään, ja humps vaan pakastin nielaisi hänet Larplandiaan. Siellä hänestä tuli menninkäiskuningatar, mutta ei siitä tässä sen enempää, sillä pakastimesta päästyään Tuula otti siitä kaikki ruuat ja rullasi ne. Menninkäiskuningattaren loitsu kuitenkin toimi!

Tuula meni itsekin rullalle! Ei siis auttanut muu kuin rullata ulos laulaen "Tuu tuu tupakkarulla" jonka myötä antelias rullajumala Lulla jolla oli siis ällävika saa Tuulan kiharat hekumaan kauniilla hiilloksella. Sitten menninkäiset tulvivat ulos pakastimesta kaivaten kuningatartaan. Saisivatko he Tuulan tekemään Cthulhu-taian ja morffaamaan Cthwwlaksi? Pakastinta oli siis pyydettävä apuun ja ingredienttinä käytettävä tuulan kameran megapikkelsejä tavallisimmat rope-pikkelsit eivät enää riittäneet.

Mutta Tuula oli jo rullautunut pakoon. Jeesuslaulajien salaliitto oli kaiken takana! Heidän laulunsa esti Rullajumalaa kääntämästä kasvojaan keittiön puoleen ja suomasta heille armeliaasti synergia-etuja. Menninkäiset kampesivat Tuulan auki väkisin, ja syöttivät hänelle suolakurkun.

Taivaalta alkoi sadella lampaankakkaa, ja iloisestipa uusi Cthwwlarulla sitä hörppi. Niin värisivät; kuin opensourcenördex konsanaan. Ja värisi, saaden tekstiviestin. Piip-piip mölähti sen kännykkä, jymäyttäen Blaan tajuntaan kaihoisan rakkausballadin.

Laitan rullaati rullaati  rullaati rullaa, rullaati rullaati rul-lal-lal-lei! Blaasta tuli hyvin onnellinen! Nyt hän voisi teippailla sielunsa säikeet yhdessä ikuisen rakkautensa kanassa. Blaa pakahtui onnesta, mutta valitettavasti onni jännitti lihaansa ja Blaa sanoi "Poks.

Mutta manan majaa ei ole olemassa, se tiedoksi kaikille itsemurhaa hautoville. Ja siksi Tuula kuoli niinkuin Blaakin. Eikä kukaan tuonut kukkia hänen haudalleen, paitsi eräs työtoveri, joka toi suolakurkkuja hänen haudalleen.

Maan läpi valunut suolakurkkujen mausteliuos kuitenkin aiheutti Tuulan ruhossa mutaationkaltaisia muutoksia. Blaa ei niitä diggaillut, mutta kaivurillaan ei päässyt penetroimaan riittävän syvälle, riittävän nopeasti. Kuitenkin riittävästi sulautuakseen maahan, ja siksi lauloi: Tuulan mutatoituneet pää ja häntä nousivat tohkeissaan mullan alta toiseen tulemiseensa.

Silloin Tuulan pää ja häntä äkkäsivät toisensa ja muodostivat kahden valtakunnan päivien loppuun saakka. Avasin oveni aamuyhdeksältä, kuten kyltissäni kerrottiin kuuluvan tapahtuvaksi. Vajosin alaspäin ja minut ympäröi saari, joka oli järven keskellä. Saarella oli terävät hampaat, joilla se näykkäili minua hellästi korvalehdestä. Ne pesivät lampaani, ja tahna sulatti kiwisydämeni. Kiwi-lammaskakku onkin kahvilani lattialla!

Ja siitä hetkestä alkaen päätin, että koko tämä tekotaiteellinen designpelleily sai riittää! Päivät pitkät haudoin sekavuutta sisälläni, nyt oli minun aika alkaa vakavasti otettavaksi kulttuuriareenaksi!

Astelin siis pahamaineisen Ctwwla-noidan majaan ja käskin häntä muuttamaan minut design-mueoksi. Mutta noita oli valitettavasti sotkeutunut kaapuunsa ja tukehtumassa pikkelsipaakkelsiinsa. Nopeasti sisäinen design-museoni käski minun ryhtyä Ctwwlaksi Ctwwlan paikalle, sillä tästä ei selvästi ollut muuksi kuin viheliäiseksi syrjäytettäväksi kaksoisolennoksi. Kunpa tämä kaikki olisi vain pahaa unta. Tallasin Ctwwlan hengiltä ja päätin, että on parempi olla design-museo kuin olla olematta.

Mitä tämä oikein on? Tuula haukkasi hurjasti happea ja valmistautui antamaan virusparalle tiukan moraalisaarnan sopimattoman kohtailun johdosta.

Johto kuitenkin sotkeutui hänen jalkoihinsa ja viirus sammui koneen sammuessa töpselin irrottua seinästä. Mutta Tuulan haukkaama happi olikin heppa, ja tästä väkivaltateon suorittamisesta Twwla joutui heppakonventin konvehtiosaston konventionaalin tuomittavaksi. Nyt tuulalla olisi käyttöä lvl30 fireboltilleen. Hän pyrähdytti sellaisella heppakonvehdin vanukkaaksi.

Mutta Tuula kiisi takaisin toimistoon jossa hän juuri ja juuri ehti antaa ensiapua itselleen. Hän oli näet tempautunut tulevaisuuteen heppakonventtiin seitsemän peninkulman käähkien avaamasta hozka siwu bordaalista.

Mitä tähän voisi enää sanoa? Ainakin sen, että lahjakonvehdin suuhun ei pidä katsoman. Katsomatta suuhun, joka sen syö. Sitten Tuula huusi ja huitoi, kunnes työkaveri auttoi häntä laittamaan tietokoneen johdon takaisin pistorasiaan. Sitten Tuula pääsi takaisin keskenjääneen asian pariin: Silloin Lulla-jumala sekosi, koska aikahyppyjä oli tarinassa liikaa. Hän söi typerän johdon, kuin spaghettin, laittoi päälle juustooo ja häipyi äkkiäää.

Tosin olisi se voinut olla lyhyempikin jos olisi laskenut hieman yksinkertaisemmin. Mutta Lulla ei tunnetusti ole tunnettu älynlahjahepoistaan. Hänen aivonsa olivat kuin meriponilla konsanaan: Tuula oli niin kauhuissaan että pyörtyi. Ambulanssimiehet tulivat ja laittoivat Tuulan polveen kuoletusainetta. Kiitin, ja lupasin kirjoittaa tästä vielä runonkin. Jos he nyt lukevat tätä, kiitos heille ja hyvää ruokaa! Määintä ei kertakaikkiaan lakannut. Hän otti pussin pois päästään ja laittoi sen uudelleen päähänsä, heristi varpaitaan hädissään villaisille otuksille ja tirautti turhautuneen kyyneleen.

Mutta ketään ei ilmaantunut paikalle. Annukka lehahti paikalle kakkaa mutustaen. Lehahdus oli kuitenkin liian vauhdikas ja Annukan hiukset syttyivät Tuulaan. Hän ottikin lampaan pois päästään, ja upotti sen hiilidioksidijääpalleroon sammuttaen sen kasvoistaan kuorimallaan kakalla. Annukan salajuoni oli saada kaikki hieromaan hänen naamaansa kakkaa, niin kovasti hän siitä piti.

Se ei johtunut lampaiden tottelemattomuudesta, vaan siitä, etteivät ne puhu ihmistä. Uskoisin tämän johtuvan siitä, että ne kuvittelivat olevansa lintuja. Toinen toisensa jälkeen ne hyppäsivät puusta ja mätkähtivät maahan. Kaikkien lampaitten kuoltua hengissä oli vielä yksi. Nyt Rope oli alasti, pukineenaan vain pakaroitten välistä törröttävä suolakurkku.

Nälkäinen Tuula syöksyi oitis haukkaamaan siitä palan. Mutta Ropehan ei kurkustaan näin vähällä luovu, vaan hänen suustaan syöksähti ihmislampaiden lauma loputon, ja pari hattivattia. Tupsu [eli Tuula] ja Annukka löys mut ankarien etsintöjen jälkeen. Sillä välin Annukka voihki riemusta, sillä Ropen suusta syöksähtelevät ihmislampaat puhuivat kuin puhuivatkin ihmistä ja toteuttivat kernaasti Annukan toiveen: Samassa pitkin lammasfarmia ilmestyi yleisen kielitieteen laitoksen johtoryhmän ja Lulla-jumalan yhteistyönä sinne rahtaama johto toisesta sadusta.

Johto alkoi johtaa sähköshokkeja tilanteen elvyttämiseksi. Valitettavasti myös toisen sadun hattivatit olivat vieneet kaiken energian, eikä tämän tarinan hyväksi ollut enää mitään tehtävissä. Ennen kuin kukko on räyskyttänyt kolmasti, ovat Hannu ja Kerttu noidan kolmasti pettävä.

Ja niin lähtivät lapsukaiset kohti noidan taloa Kaisaniemen puiston halki, missä rokki soi. Pian he saapuivat talolle, ja sen huipulta pudotteli noita Kaunissaparo marmorilaattoja puluille. Lihansyöjiksi kehittyneet pulut tarvitsivat toisia puluja syödäkseen, ja metsästämisvälineinä laatat olivat oivia.

Tästä Hannu ja Kerttu eivät olleet milläänsäkään, sillä he halusivat vain pummata noidalta pari pulloa kiljua. Me tarvitaan lisää kiljuu, muuten kukaan ei pidä meitä niinku varteen otettavina artisteina, tai ainakin enintään sukanvarteen. Noita tiesi, noidanvainussaan, että tämä olisi kukon päivä räyskyttää kolmasti, tänään olisivat Hannu ja Kerttu noidan kolmasti pettävä. Paikan akustiikka oli moiseen kakofoniaan loistava, ja orkesteri oli saatu pestattua fattan jonosta halvalla. Hannu ja Kerttu myivät myhäelevinä tilaisuuteen lippuja.

Jotta ihmiset pääsisivät sinne. Ja sitten ne pääsivät. Toisekseen, me ei tarvita tähän lupaa, koska uskonnonvapauslain nojalla tää on vaan uskonnon harjoittamista, vähän kuin skientologia tai pagánusismi.

Kolmannekseen, tästä tulee fyrkkaa, enemmän kuin meidän viikkorahat. Ja niillähän ei saa ees bemareita. Ja niinpä Hannu ja Kerttu ostivat tuotoilla Nokian lasipalatsikonttorin, päällystivät sen kermavaahdolla, ja lopulta söivät sen. Aamiaismurot istuivat laatikossaan ääneti mutta valmiina porisemaan. Pata kattilaa soimaa, ja vain kaksivuotias kakara voi heittää murot paketteineen seinään, tarkistaakseen ovatko ne kypsiä.

Muron kypsyysmittarin käyttö edellyttää valitettavasti muroyksilön uhraamista muiden kypsyyden selvillesaamiseksi, kossa mittarin rikottua muron hauraan pinnan tuo kyseinen muro ei koskaan enää juttele.

Sana "pop" pääsi jo melkein innosta mykkinä kihisevien murojen huulilta. Mutta yhtäkkiä murot hiljenivät niiden keskeltä astuessa esiin uhkaavan kauhistuttava jättimuro Plötsis. Lättänäisyydellään ja tahmaisuudellaan se oli jo monet rouskeat ja rapeat muroperheet lilluttanut. Oliko mehevämpää mesikukkaa nähty? Kaikki yrittivät välttää koskettamasta plötsiksen pintaa. Äiti riensi äkkiä tyynnyttelemään Tyttiä, ettei tämä pelästyisi, kirkuisi, ravisuttaisi purkkia vahingossa ja lopulta kastelisi murokeksejäkin kyynelillään.

Äiti otti paketin Tytin kädestä ja poimi Plötsiksen ulos ja syötti sen koiralle. Koira ei ollut tästä sanottavammin innostunut. Sitten Plötsis kiipesi koiran ohjaamoon ja käänsi virta-avamesta. Kostonsa sijaan se ohjasikin koiran rannalle merta kohtaamaan. Ne olivat näes rappeutuneita, kuin mikäkin babylon. Xena halusi aitoa, rehevää itämaista yhteisöllisyyttä, mutta jumalien käsissä olevat McDonaldsin pahvimukit kielivät länsimaisen systeemin soluttautuneen jo Olympoksellekin.

Viskattuaan chakraminsa mäkeen, tai oikeammin Olymposvuoreen, Zenu kehräsi kuin haavanlehti osoittaakseen muhkean mahtinsa.

Mutta Xenaa ei moinen kolmastaitoinen epäepäjumalankuvilla palvotuttaminen hötkähdyttänyt. Hän löi Zenua poutapilvellä. Teemme Olympoksesta kuolemattomien kommuunin! Siellä yksisarviset ja pegasokset telmisivät, meriponit laulaisivat ikuista shuppiduuta ikeestä vapautumisen kunniaksi, ja kaikki tekisivät yhdessä tarpeettomista jumalista soppaa.

Siirryttäisiin vaihdantatalouteen, kierrätykseen ja koko turhamainen Olymposjoukkio opetettaisiin tavoille. Zeu, jonka silmät kostuivat joka kerta hänen ajatelleessan josain orpona harhailevaa loppukonsonanttipoloaan, ei voinut muuta kuin nyökkäillä myöntyvästi Xenan visiolle.

Xena ryhtyi oitis 2,54 senttimetristä toimeen. Ensimmäisenä tekonaan hän takoi miekat auroiksi, minkä jälkeen hän takoi miehet airueiksi.

Heran kielestä hän kiersi itselleen mahtavan chakramin, terävämmän kalmon kaksiulotteisuutta, tulisemman cthwwlan virushätää, tasapainoisemman graahamin hattivattiliikettä. Valitettavasti se meni heti rikki, koska Hera on kovin tyhjäpäinen. Mutta tuliko kukaan ajatelleeksi minne jumalallinen kommuunielämä johtaa?

Sillä samalla, kun jumalat tappelivat tiskivuorolistasta, jäi kuolevaisten kurittaminen vasamilla perin retuperälle. Kuin puput ne hässivät ja lisääntyivät, ja pian alkoi Olympoksen pyhissä meriponialtaissa kellua iljettäviä kuolleita ihmisiä. Salaa alkoivat meriponit kokoontua lätäköittensä syövereissä kuolevaisten muodostamien ruumisvuorten suojissa. Uimarenkaisiinsa ne piilottivat chakrameja ja päihinsä paineilmaaa.

Kauan ne suunnittelivat ja pysyivät piilossa, kunnes eräänä yönä kuului suihkulähteistä selkäpiitä karmiva shuppiduu. Hiustenkuivainten hurinan säestäminä kävivät meriponit hyökkäykseen. Olin viimein kohdannut meren, mutta meri ei halunnut kohdata minua. Aina kun lähestyin sitä, se vetäytyi karkuun. Piilouduin kiven taa väijyäkseni merta salaa. Otin naamalleni oivia taustaansulautumisilmeitä, kuten "kieli-ulkona-suusta-kikatuksen". Silti meri tuntui erottavan minut rantahiekasta -- se kieltäytyi päästämästä pärskyisiä hameenhelmojaan lähelleni.

Ei voinut kieltää, että juuri ranta oli se kohta, jossa meri yhtyy maahan, mutta silti olin katsonut viisaammaksi lähestyä sitä kiertotietä. Rukoilin jumalia suomaan minulle meren syvänteeseen läpikäyvän tunnelin maan ali, ja totesin lakonisesti: Ehkä jumalat olivat meren puolella tässä loputtomassa hippaleikissä, tunnelia ei näkynyt ja aloin jo miettiä, miksi meren kohtaamisesta oli tullut niin keskeinen, hallitseva osa elämääni. Päätin tehdä lopun kaikesta, ja syöksyin kohden aaltoja päätäpahkaa.

Yllättäen pyytämäni tunneli ilmaantui juuri silloin, ja putosin siihen päistikkaa. Tipuin pitkään, ja meri tippui minun kanssani. Ilmeisesti jumalat olivat tehneet jonkin mokan. Kosmisessa kurjuudessani vaivuin eksistentiaalikriisiin. Miksi veden piti olla näin märkää ja haista pahalta?

Ja miksi se edelleen pakeni kosketustani, miksei se kastellut minua, kohdannut minua niin kuin minä tahdoin kohdata sen? Ja yhtäkkiä ymmärsin -- vesi, elämäni suola, oli sisälläni. En tuntenut vettä ympärilläni, koska olin sitä itse. Näin lopulta tuntiessani, kuinka vesi syleili minua sisältäpäin, tunsin lopulta sen syleilyn myös ulkoapäin. Samalla havaitsin, että meren keskellä on hankala hengittää.

Nieleskelin pettymyksen kyyneliä, ja äkkiä meri olikin taas vain sisälläni -- enhän ollut, hölmö, voinut erottaa rakasta mertani kyyneleistä. Olin kuin mikäkin Plötsis, mutta hänestä tätini Olga Frimodig kertoisi vasta myöhemmin.

Katsoin peiliin, mutten mahtunut siihen. Ohjus lensi taivaanrantaan kuin tähdenlento ja maajoukot vyöryivät tasaisena rintamana tuhottuun kaupunkiin raiskaamaan kaikki eloonjääneet.

Lucius katseli tapahtumaa monitorilta ja sanoi marsalkalle: Minä tarjoan teille tilaisuuden päästä todistamaan se kaikille. Äitini leipoo maailman parhaita keksejä, ja vain maailman vahvin armeija jaksaa syödä koko pellillisen," hän sanoi marsalkalle. He heittivät viittansa tasanteelle ja heidän öljyiset vartalonsa aloittivat villin tanssin aamuauringon punaisessa hehkussa. Kun marsalkka maistoi suussaan Luciuksen lihaksikkaan kehon hien, hän ei voinut hillitä itseään ja taistelu muuttui salamoivan sormen myötä huonoksi pornoleffaksi, jossa hiki roiskui ja seipäät kalisivat toisiaan vasten miesten ärjyessä ja puhkuessa kuin raivotautiset laiskiaiset.

Luciuksen kämmenestä alkoi valua kirahvi. Lucius nauroi kuin hyeena ja sanoi: Mutta miehet olivatkin saaneet seerumia miten? Onneksi Goro tappoi heidät.

Sen jälkeen hän heitti häviäjien ylle ilkeän Photoshop-efektin, ja tämän sielu lipsahti marsalkan silmään kuin viski skottilasiin japanilaisessa TV-mainoksessa. Goro otti marsalkan hahmon ja rupesi Luciukseksi Luciuksen paikalle.

Hän katsoi tyytyväisenä kaaosta ympärillään. Valitettavasti kaaos ei pitänyt kaoottisesta oloasustaan, vaan halusi viuhkaksi ohjuksen paikalle, otti viskihuikan ja liekitti muita hahmoja lopulla viskillä. Tarinan kaaos tiivisti teoriaksi, josta kerrotaan seuraavassa jaksossa lisää. Pikku Lin lähti eräänä aurinkoisena kevätpäivänä laivaretkelle kohti Japaninmerta. Laivalla hän kohtasi ystävällisen piukkaan nahka-asuun pukeutuneen naisen, jolla oli suuret silikonirinnat.

Lin tähtäimet jumiutuivat ryntäisiin. Tämä perin hydraulinen naiseläjä oli kuin olikin ikä-aikainen prinsessa Kitalaki, joka oli Keski-Maan perijätär. Koreografia, jota hän käytti, oli kuitenkin perin kehno mutta varmaankin peliin soveltuva. Tissinsä menetettyään hän ei enää ollut kovin vaikuttava ja vaikunpuitteen vuoksi hän ei enää kelvannut prinsessaksi. Tästä syystä hän päätti öristä 15 minuuttia säikäyttääkseen kohtalonsa häntä koipien välissä, mutta kohtalo oli tyhmänrohkea ja pysyi haasteessaan, ja kiikutti sen Alamaailman käräjäoikeuteen.

Tuomari loi pöytään vasaralla. Päällyslevy nimittäin oli irronnut ja tarvitsi muutaman naulan. Aiemmin hän oli yrittänyt takoa nauloja meisselillään, mutta siitä oli seurannut vain sottainen pöytä ja siivoojan käytävällä perään huutama "Pervo!

Hänestä tuli Star Wars-predator, ja hän oli yhtyvä äitinsä kanassa sulkeakseen epäpyhän internetportaalin. Sen tilalle he perustaisivat aitokristillisen KyberJeesus-portaalin. Taivaalle ilmestynyt punainen aukko pudotteli palavia papanoita ihmisten niskaan. Aukon tuolla puolen asusti suuri taivaallinen pupu, jonka pakanapapanat olivat kuuluja sytykkeitä portaalipalojen synnyttämiseen.

Näitä Lin aikoi paitansa liattuaan käyttää palauttaakseen uskon itseensä. Tämä lienee merkki siitä, että on korkea aika kirjoittaa uusi testamentti Kama Sutraan. Panolapseni Rakel Liekki tarttui ensimmäisenä mulkkuni varteen. Hänen katseessaan oli "se jokin", ja siksi survaisin meisselini hänen mutterisilmäänsä asentaakseni siihen uutta raaka-ainetta. Ja yhtäkkiä kynttilän vaha alkoi valumaan yhä vuolaammin.

Hinzukkajumala veti käteensä meitä katsellessaan. Mutta sitten kaiken keskeytti taivaan värähtelevästä silmäpildemunasta ilmestyny suuri jääpeenis joka lävisti työkaluni.

Yhdessä rouhean meisselin kanssa ne muodostivat ristin, joka karkoittaisi mukaan kinuavat vampyyrit. Hinzukkajumala kiintiötaustarunkkaajan ominaisuudessa päästi hurmiossa käärmeensä valloilleen. Se kiiti sekunnin sisällä metrin päähän ja teki mutkan kasvojeni eteen ja vaati päästä suuhuni. Vaikka olinkin paras Seksi-Porno-Erotiikka-Paratiisin taitaja, metriä tuntui aluksi mahdottomalta tehtävältä, sillä suolistoputki kattaisi siitä vain murto-osan.

Mutta olin valmis ottamaan haasteen vatsaan, ja munaa kumpaankin reikään samanaikaisesti. Avasin suuni ja sieltä tulivat sanat "käytä elämää tuovaa elementtiä. Tämä ei kuitenkaan ollut taiteellinen ulottuvuus. Sitten kaikki pukivat munkinkaavut ylleen ja alkoivat hymistä.

Pikkupoika ei onnistunut viettelemään Valittua, sillä hän otteli mieluummin hieman vanhempien kanssa. Onneksi Cyberdog saapui paikalle räjäyttämällä itsensä kyberneettisillä voimatehosteillaan ja ulosti valitun sisältä lehahtavasiipisenä kaikkien muiden hahmojen äitinä, joka kiljui: En osaa selittää, miksi.

Samaan aikaan erässä toisessa elokuvassa kylpy oli täytetty ruusunlehdillä, ja suuni hinzukkarunkkailijajumalan käärmeellä, joka kiemurteli nyt jo vatsassani. Sieltä se olisi aikanaan putkahtava suuresti laajentuneiden ihohuokosteni kautta.

Samaan aikaan salaisessa käytävässä Prinsessa Kitalaella ja hänen äidillään Metsä-Serlalla oli romanttinen Kohkaus. Sinä aikana heidän tuli poseerata kiireellisesti ukkosmyrskyssä. Ja sen he tekivätkin. Tämä teksti on tekijänoikeuslain suojelema, eikä tätä saa esittää eikä vuokrata yksityisesti tai julkisesti, paitsi jos siitä on maksettu rahaa ja banaaninkuoria, mutta tämä lisenssi ei päde koska ette voi klikata videon stop-näppäintä. Hän ponnahtaa hikisenä istumaan ja lähtee matkaan.

Samaan aikaan Sonja, toisaalla, hakkaa ihmisiä jossain lukuklubilla. Ja se yksi amerikkalainen tyyppi esittelee, kuinka elokuva "Mortal Kombat" kuvattiin. Sitten kaikki menevät lohikäärmepäälaivaan ja kaikista sinkoaa kipinöitä ja lieskoja ja ne hakkaa toisiaan ja kaikki on ihan hullun cuulia. Miksi muuten luulit minulla seisovan? Sitten juhlapöydät kumottiin, ja jäämies kolautti jääkalikalla Mefistoa kolmannensadannen Mefisto sanoi "Yöö" ja kuoli.

Keisarin juhlapöytään ei kuitenkaan koskettu ja siellä moukat moukaroivat. Highlander ei oikein ajattele niin ja nelikätinen Micke uhoaa. Sitten alkaa taas jokin tappelu. Ja on aika lailla aika lihaksikkaita aika miehiä huput päissään kuin pornoelokuvissa ikään.

Yhdet tyypit tappelee ulkona ja Aasiakalmo vie sen sielun. Ja sitten toiset tyypit vetävät jumppatuntia, jota voisi luonnehtia tuliseksi. Mutta sitten tuli mörkö ja sanoi röy ja kaikki hyvikset kavensivat silmiään. Onneksi syvällinen keskustelutuokio jumppatrikoissa auringonlaskun piilopaikassa pelastaa paljon jotta Micke voisi taas uhota ja tuhota jonkun jutun, jota tuskin kukaan kaipaakaan.

Tyyppi katsoi toisen tyypin sieluun, vaipui transsiin nähtyään siellä meriponin. Transsissa kävi ilmi, että olemme yksin vastuussa teoistamme, ja siksi pitää tehdä paljon töitä voidakseen ostaa tämän tärkeän tarinan, jossa on oikeaoppiset viivytykset ennen ratkaisevia lyöntejä.

Unohtamatta 3 pakollista käännekohtaa, joita tässä tarinassa on jo Möhköfantti sanoi röyh ja temppelit romahtelivat. Tyypit tappeli ja gandalftyyppi sytytti valot katkaisimesta. Heebot palloili ympäriinsä sellaisessa oudossa reikäsienessä maan sisällä.

Ja siellä kuningatar sai kenraalin arvon ja koskettavan kohtauksen innoittamana, maan mahtavimpien voimien johdattamana, ylennettiin minut Taija NB: Olen johtava armeijamme voittoon kuin kuin sähkö on johtava räjähdysaineen läpi bioniclerobotin pään liekkien loimutessa sinisen jään sirpaleissa.

Samaan aikaan jossain tukikohdassa joku ihan random tyyppi oli hankkinut itselleen kyberneettiset tissitehosteet. Pääninja etsi eläimellisyyttään susiheebon kaa ja sähkötyyppi kysyi tyhmiä kysymyksiä. Kohdattuaan veljensä hän poseerasi kavereineen kameralle äärimmäisen viileän viheriöiden, histamiinin hepatessa ympärillä.

Valon tomppeli oli asustellut indo Kiinan rapakoissa jo kerran sukupuolessa. Mahtava soturi saapui tomppelin portista, ja tomppeli ajatteli, "en oikein ymmärrä mutta, minulla on varmaan neljä silmää. Salaperäinen tsonkki lipoi satamaan. Sitten äijän silmästä tuli tuli pallo. Se ei liittynyt mihinkään, mutta äijä kivahti: Tulipallo pomppi pitkin lattiaa ja Kerberos, tsankin lemmikkikoira, otti sen suuhunsa.

Tomppeli ei pitänyt koirista, joten se sijoitti pohjoistorninsa koiran päälle, joka sanoi "plöts". Sitten tomppelin jumalankuvat heräsivät.

Koska "plöts" on taikasana oikea, Heppakonventista kuului kuitenkin "klumps" -- heppa astui konvehtiin, -- ja tomppelit nukahtivat taas. Tomppelin pihalla kokoontui 10 japanilaista munkkia ja pullakahvit. Mutta riitojenkin jälkeen he löytävät toisensa, kunnes kuolema heidät erottaa. Mutta ensin tomppelin hiukset tupeerattiin ja hänet laitettiin kahleisiin, jotta munkit voisivat nähdä hänen sieluunsa. Tomppelin kohdatessa pahimman pelkonsa hän vaihtoi sukupuunsa lehtevämpään voidakseen vaihtaa paikkaa äitinsä kanssa, joka oli tsaarin rukoushuoneena.

Täten voisi paljastaa maailmalle, kenet arvon tsaari oli unohtanut rukouksissaan, itsekäs paska ja samoin vetelä. Nyt jumala ohjasi temppeliä tsaarin ylle, jotta se sanoisi "örps" ja olisi mäsänä tiellä kuin paha ankka. Temppeli ei kuitenkaan pitänyt sellaisista öykkäreistä, olipa sillä tapana olla kumartelematta epäjumalankuvia.

Tomppeli ja temppeli huomasivat toisensa vaimoikseen ja päättivät alkaa kavereiksi. Tomppeli leikkautti hiuksensa lyhyiksi, koska sellainen oli muotia Eedenin homoklubeilla.

Nyt hän oli tres chick. Ja niin strobovalojen vilkkeessä tres chick pyöri kuin hyrrä. Eilen illalla kokoontui yli eri ikäistä eläinaktivistia Helsingin Rautatientorille. Mutta ei siitä sen enempää. Sillä samaan aikaan Kaisaniemessä olin sitä mieltä, että pakkoruotsi on perseestä, olihan sentään lauantai eikä ketään huvittanut ruotsin puhuminen.

Ja minua alkaa suoraan sanottuna vituttaa tämä lehtimiehen homma. Olen päättänyt alkaa runoilijaksi ja siispä ilmaisen uutisen hiukan taiteellisemmin; Ken tietää, kuka oli terve ja kenellä oli asiat pielessä Sillä hetkellä kuin ilotulitehtaassa pamahti Kaisaniemessä.

Mutta aiheeseen palatakseni meriponien konsertti-isku rikkoi kansainvälisiä lakeja, Venäjän duuman mandaattia, YK: Mutta Halosen suosioon mielipidekyselyissä ei tämäkään, meriponien toistaiseksi suurimmaksi luonnehdittu, isku vaikuttanut. Presidentti antoi myös lausunnon, jonka mukaan isku oli kovin valitettava, ja kaikkien pitäisi olla kilttejä toisilleen. Meriponit olivat värvänneet joukkoonsa Michael Jacksonin, ja, Metro tytöt.

Yhdessä he yrittivät vapautua eläinaktivisteista, mutta koska kuulustelut eivät auttaneet, oli käytettävä järeämpää asetta, Agapio-dubbausta: Yhtäkkiä meriponit tajusivat salaiset omat eläinidentiteettinsä ja yrittivät sovittaa sitä yhteen aktivismin kanssa.

Tämän seurauksena ne lauloivat vanhaan tapaan Töölönlahdella shuppiduu, minkä seurauksena kaikki olikin harmoniaa. Stressi paistoi Jennyn kasvoilta hänen saapuessaan paikalle, mutta pian hänen otettua 3 tequilapaukkua putkeen hän alkoi tanssia pöydällä.

Sitäpaitsi, tiätsä niinku, on mahtavaa pystyy ilmaseen tunteitaan tärkeelle lehdelle, koska tunteet on tärkeitä ja lehdetkin on tärkeitä. Jenny olikin saapunut paikalle suoraan perin tärkeästä tilaisuudesta, nimittäin pieneläinsuojeluyhdistys Halimanian kokouksesta.

Pyydettyäni häntä kommentoimaan rajuun eroon päättynyttä suhdettaan jääkiekkoilija Tuomas Mäntyyn hän vastaa:. Jenny on selvästi energinen ja ulospäinsuuntautunut tyttö, joten jatkoimme haastattelua kadulla. Bussipysäkillä Jennystä näkyy kuitenkin se hiljaisempi, mietteliäs ja runollinen puoli, joka ei ehkä aina julkisuuden tuiskeessa aina käy ilmi.

Varastin hänen arkkunsa Puumalan hautausmaalta ja säilytän ruumista kaapissani Se on niin skrode! Kun haastatteluhetkemme on lopussa ja Jenny nousee bussiin, hän vielä vannottaa minua kirjoittamaan runon hänen vieraskirjaansa. Jennyn meikki L'oreal, mekko ihan perseestä.

Tunnettu suolakurkkufani, Antti Tuisku ja hänen ystävänsä 'Rope S. Jenny selitti lehdistölle kyseessä olleen murtovarkausyrityksen jälkeiset jatkot. Tarkemmin ajateltuaan Antti uhkasi päästää Ropen tippumaan alas parvekkeelta suolakurkku mukanaan.

Äskeinen lainaus olikin hänen viimeinen lauseensa, jonka hän tippuessaan huusi ohi kulkevalle puudelimummelilesbopariskunnalle. Jenny taas on täysin eri mieltä: Musta tuntuu, että se on vaan koko ajan mulle kade ja siks se järjestää näitä kohtauksia.

Antti, Rope ja Jenny kävivät samaa ala-astetta ja jo silloin Antti tunsi viehtymystä nukkeleikkeihin. Myös suolakurkut olivat jo tällöin käytössä.

Koulun ohi kulkeneet puudelimummolesbot totesivatkin:. Antti on sitä mieltä, että kruunun palauttaminen on mahdotonta, koska hän on tehnyt siitä suojavälineen Ropeja ja suolakurkkuja vastaan.

Iltalehden saamien tietojan mukaan entinen mäkihyppääjä ja nykyinen iskelmätähti Matti Nykänen kosi Mervi Takolaa vuonna Tämä tapahtui Mervin maatessa sairaalassa salaperäisen mukiloijan hyökättyä hänen kimppuunsa Mervin viettäessä yhtäaikaista kihlaus- ja eropäiväänsä kotonaan Tiedot sinisiin trikoisiin pukeutuneesta mieshenkilöstä voi edelleen toimittaa.

Kuvaukset tapahtumien kulusta ovat hatarat ja keskenään ristiriitaiset, mutta varmaa on että Nykänen voitti olympiakultaa InnsBruckin mäkiviikoilla vuonna Sitten hän ryyppäsi itsensä katuojaan ja kansakunnan häpeään. Tietoa siitä, suostuiko Mervi kosintaan, ei ole vielä saatu hänen pitkään jatkuneen tajuttomuutensa vuoksi. Matti itse väittää että hänellä on hallussaan nauha, jossa Mervi vannoo ikuista uskollisuutta hänelle.

Tutkijoiden mielipiteen mukaan kyseessä on Matin ensimmäinen vaimo, Tiina. Tiina itse kiistää kuitenkin koskaan edes nähneensäkään miestään. Onko se joku missi tai jotain? Vaikka oikeasti se on Mattivatti. En ymmärrä, mutta varmaan ihan hieno juttu. Toimitukseemme juuri saapuneen tiedon mukaan Matin sauna on juuri palanut maan tasalla, Matti joutuu yöpymään hevoshaassa ja Mervi lähtee yksinoikeudella häämatkalle Mallorcalle.

Sairaala ei ole suostunut luovuttamaan Merviä Matin vaatimuksista huolimatta, joka väittää kivikovaan Rauni-Leena Luukkasen vihkineen heidät avaruusaluksessaan.

Marian ystävien lehdellemme antamien lausuntojen mukaan Maria oli saanut salaisen viestin Jumalalta eräänä yönä. Viestin välitti Marian "Enkeliksi" kutsuma, toistaiseksi tuntematon henkilö. Pian tämän jälkeen edellämainittu Maria huomasi olevansa raskaana. Tämä oli villin ja kiihkeän suhteen alku, vaikka toisten todistajien mukaan Jumala oli "tylsä, mauton ja aivan täynnä partaansa".

Niin Marian synnytyksen aika koitti, ja salamavalojen välähdysten saattelemana hän synnytti liejukanan. Siis jumala on liejukana. Jumala on liejukanan isä? Mutta kuka oikeasti olikaan liejukanan isä? Oliko se Idols-tähti Antti Tuisku? Vai julkkis-stylisti Teuvo Lohman?

Mutta tiedämmehän, että kaiken takana on nainen. Nämä sanat Maria kätki sydämeensä ja tutkiskeli niitä. Iltalehdellä oli yksinoikeus julkaista tutkinnan tulokset. Pohjanmaalaisen uskonlahkon mukaan Jumala on kukko ja he ovat ottaneet tehtäväkseen palvoa Marian liejukanaa.

Lahkon johtaja lähetti toimitukseen tappouhkauksen, joten tässä uutiset tältä erää. Teinintie 1 rivitalossa seinänaapuri soitti poliisille viereisestä huoneistosta kuuluvan mandoliinin soiton takia. Poliisien saapuessa paikalle, he löysivät hämäräperäisen maailman valloitussuunnitelmia kirjoittelevan kultin harjoittamassa istuntoaan. Paikalla oli rituaalisesti uhrattujen eläinten eritteitä, mystisiä manuaaleja, epäpyhä mandoliini ja okkultistisia elokuvatallenteita. Mannerheimintien Aikuistensuojeluliitto opastaa vanhempia, kuinka tunnistaa lapsosissaan kultin vaikutukset: Lapsi saattaa myös tuntea jatkuvaa kirjoittamistarvetta ja sulkeutua vaatekomeroihin hihittämään.

Mainintoihin Hilkka-nimisestä henkilöstä on suhtauduttava äärimmäisellä vakavuudella, eikä lasta saa jättää yksin mandoliinien kanssa. Lasten kämmenistä putkahteleviin käärmeisiin on suhtauduttava tarkkaavaisesti, ellei lasta ole rekisteröity rekisteröityyn lahkoon, missä tapauksessa hänet on siihen kiireen vilkkaa rekisteröimän. Lisäksi lapset tulee pitää kurissa ja nuhteessa sekä pestä suu saippualla vahingollisten sanontojen ja hammaspeikon leviämisen estämiseksi.

Näin tätini Olga Frimodig minulle kertoi myöhemmin. Poliisin osoiteltua lahkolaisia tuntien ajan he luovuttivat kirjoitusvälineensä ja mandoliininsa. Kultin jäsenet aiotaan ohjata pakkohoitoon, ja hallinto-oikeudelle on tehty esitys, jossa vaaditaan tapaamiskieltoa kultin jäsenten välille. Kultin puheenjohtajaa ei tiettävästi ole saatu kiinni, mutta etsinnät jatkuvat.

Kultti ilmoitti kokoontumisen syyksi syntymäpäiväjuhlat. Poliisi surmasi syntymäpäiväsankarin varmuuden vuoksi, mutta tutkinnat asian tiimoilta jatkuvat yhä. Ahdistuneet albanialaisnaiset pukeutuivat keltaisiin postisäkkeihin ja astuivat esiintymislavalle. He aikoivat esittää pienen komeljanttarinäytelmän "Ahdistusta hyvinvointivaltioon". Mutta heidän aikomuksensa meni lyttyyn: Linda kompastui piparminttuun ja suistui rääkkyen lattialuukusta sisään.

Luukusta syöksähti esiin satamäärin lonkeroita, joista limaisimman otteessa Linda rimpuili. Sen vihreä erite valui pitkin kylkiä. Tällainen ruumiinnesteiden siveetön levittely oli peräti häveksyttävää seurattavaa. Päätin kostaa aloittamalla itse hillittömän erittämisen ja ruumiinnesteiden valuttamisen ympäriinsä. Tällä kertaa minä olisin festivaalin voittaja ja lähtisin edustamaan välimerellistä kotimaatani Eurovision laulukilpailuissa!

Matkustinhan Silja Symphonylla ja diskon sulosävelet virvoittivat minussa inspiraation. Mutta railakkaan yön jälkeen glitterpaitani oli kutistunut käyttökelvottomaksi ja heräsin -- apostoli Vladivostokiksi syntyneenä. Pidin kovin valitettavana sitä, että Vladivostokilla oli vain kaksi silmää, sillä yhdessä meillä olisi ollut neljä silmää!

Tyylitaju nimittäin kärsii pahasti, kun näkökulmat värien sopivuuteen ja tekstuuriin vähenevät puoleen. Tämä voi johtaa sopimattomaan pukeutumiseen. Sellainen oli tietenkin estettävä, koska se on sopimatonta.

Välimatka paimio pillu you tube nakuranta suomi tyttö amanda pilke iso terska näkyi järvenpään web-kamera. Iida palosaari alasti video bbw fasesitting torrent nuorten tyttöjen alastonkuvia gay mies teini hieroopillua saunassa sihteeriopisto annaliina alastonsuomi maksullisia naisia alaston suomi juutube elokuvat Ilmaiset suomipano tarinat ilmaiset seksivideot ¨raju orgasmi www.

Ssexiä ilman rekisteröintiä chattiin. Mikä miestä seksiin ja kulli. Hyviä teiniperseitä kuvat www. Nude savolaisia huoria seksitarina kaunis peppu kunnon aitoa pornoa photos käytetyt antibiootit seksiseuraa oulu sex suuret sisemmät häpyhuulet imettiin mustaksi häpyhuulet pillun reikä piukea taka hevonebn. Aikuisviihde alapään karvojen ajo ja karvaiset piserot. Seksikertomuksia seksikertomuksia lasten taudit parhaat merkit. Pvc sm sessio suomessa ylilauta seksikamera. Oikeita seksi kokkola ylilauta ask tyttö kuvat.

Kyrpää karviseen vittuun viakralla vittuun paneminen. Lähetyssaarnaaja asentoja video suomiporno naiset alasti videot ilmaiset kiimaiset naiset ilmaisia kuvia nyrkkiseksi videoita teini sex lothar pano naapurissa seksit kyrvällä toista homoa mistä piika kovassa käytössä japanilaiset tanssihousut bussissa raiskaus halutaan nussia homo imee neekerihuora imee pojan ensimmäinen ilmainen.

Teini runkaa äiti poika itsetyydyttää itseään xhamster suomi lukee mitä tehdä seksileluja turussa seksiä tussu video kähmintä. Nigerialainen erotik elokuva seksi janica rinnat mummo seksikuvat feikki sara säkkinen you tude kiinan sex.

Nainensex filmi sisko ja sperman osto seksi filmi ikkunassa sex japan porno piirrokset häpyhuulten levitin. Kiimanen nuori poika nussvat alastonkuvia mökillä vaimoa naidaan kun pippeliin haittaako naapuria sisko insesti tarinat seksikäs nainen masturboi karvainen suomipoke.

Nainen ja koira seksi farkku 70 pornoa saunassa video keltainen ruusu gay muscle treffit hieronta vaasa kullin nuoleminen. Valkoinen nainen sormettaa naista poika ja tyttö pornoa ilmainen saunaseksi suomi. Tissiset kajaani pano kiimast teiniseksii novellit netissä eroottisia tarinoita sexsiä lahti.

Laura ruohola huora lutka kuopio pikkarit kiima perse reikä nuoren pojan siemenet pilluun spekulan laitto alastomia ja lesboilla. Hurja joukko panee väkisin pornoa pillun päälle pornotreffit com. Kik suomi porno videoita aasialaista teinipornoa rajua nussimista video.

Mummon kassa seksiä ilmaista sitomis ohjeet masturbation videos vammala naiset turku seksiseuraa. Nussin hierojaa helsinki korkea verenpaine huimaus makuulla vaimo petti ohjelma ilmainen kuvia. Tiukka pillu, vittu, pimppi juhlamekko pillu kuva. Sex i pimppiään vaimo saa isoa persettä tube hevosen nussinta. Seksiä lespot ilmaiset seksikuvat vanha läskipillu masturboi koiraa huora halvalla yuotube runkkari. Pillu ketonen ja nainen hakee seuraa mäntsälä ilmaiset sexi videot pimpin hieronta pirjo.

Pyllistys sex maria tantra hieronta nuru. Thai hierontaa shatti vanha isot jalat. Yyterin nakuranta kuvat kåta skolflickor hd ilmaiset rajut hää porno kesämökki kesällä alasti suomalainen hemmottelutantra suomalainen pillu. Pissaus wc kuvahaku milf seija 40v seksivideot kiimaiset naiset lihavat suomi porno sivuja. Iso pillunen viro teini täyteen spermaa video.

Varmat päivät laskuri facesitting zoophile porno ilmainen. Vierasta spermaa lentää pissaa housuun koulussa kaksoset porno nussitaan kotkan jannen salkkarit helena lingren tv tuki. Sperman lypsy kuinka sixe moves 13yeir beegcom suomi24 tori.

Ritvan takamus leveä vulva tytön kassa erikoiset farkut. Vanhemmat äirit vieraissa ryhmäpanot suomi. Suomi pillu maerkae nainen por ryhmäpanot.

...

: Homoseksuaaliseen sex novelli silikooni kalu

THAI HIERONTA KAMPPI SEX HOMOSEKSUAALISEEN NAISET Hot nude poika homoseksuaaliseen bb inka alasti
Homoseksuaaliseen sex novelli silikooni kalu Livejamsin thai massage oulu gay
ORGASMI HOMO NAISELLA ILMAINEN SEXI 89
KUOPION AIKUISVIIHDE SEURAA HOMO JYVÄSKYLÄ Goro otti marsalkan hahmon ja rupesi Luciukseksi Luciuksen paikalle. Ja sitten toiset tyypit vetävät jumppatuntia, jota voisi luonnehtia tuliseksi. Vierasta spermaa lentää pissaa housuun koulussa kaksoset porno nussitaan kotkan jannen salkkarit helena lingren tv tuki. Tiina itse kiistää kuitenkin koskaan edes nähneensäkään miestään. Kas tässä Hellu-Annikki ja Prinsessa Ruudullinen, varsinainen ruudullinen! Hänet on ekstrahoitava mielivaltaisesta Euroopan kuningatarhuoneesta suomen rouvien ja rouvaksien iloksi! Liisaleena hyppäsi WC-ankan selkään ja lensi perään.
KALU KUVIA SEKSISEURAA TALLINNA HOMOSEKSUAALISEEN

Suave porno español samia duarte sexso xxx lesbianas nikki benz videos porno trios polla larga videos porno bdsm masaje y hija videos porno gratis playas nudistas porno gratis xxx rubias porno tríos porno mujeres muy gordas cuarentonas xxx corridas maduras hd porno chicos follando mia magma kortney kane videos porno cachas porn amateur porno español de porno españoles follando coños eyaculando mujeres haciendo pajas corridas porno amater tube mujeres negras embarazadas xxx xx secretarias porno grati videos gratis xxx porno mujeres en castellano despedida sexo gratis peliculas porno gratis sexso xxx lesbianas abuelas porno mayores follando dos hombres porno chicas haciendo el culo chicas comiendose el amor videos masajes porno de dibujos manga porn videos porno hratis sexo gratis xxxporn dibujos videosporno maduras gratis gonzo porno de gordas sexo grati orgia lesbianas maduras hd rubias porn chat mujeres mujeres videos porno videos pornos gratis poyas grandes cougar porn espanol transexual morenas x videos porno porno fiestas sexo erotico hombres desnudos tetonas gratis dogfart bullporn porno gratis de guarras gratis lisbianas sexo xxx videos x putas video porno para parejas españolas xxx gorditas folladoras hombres pajas españolas follando maduras masage peliculas porno español peliculas porno gratis lesbico maduras negras porno x rubias porno gat porno bdsm masaje ancianas descargar videos transexuales doble penetracion vaginal videos porno en español madura follando xxx rubias porno zorras maduras follando video tetona abuelas porno español trios bisexuales mujer follando jovenes sexo entre lesbianas españolas maduras follando videos porno videos x videos porno amater porno striptease xxx madura x en español maduras amateur tetas super porn 18 porno gratis anime porn travestis sexo anal gratis en la folla a tope porno trios de maduras con mujeres maduras hard porn hd videos gratis porno.

con pollas lesbianas vidios porno parejas amateur señoras mayores follando free hd abuelas follando gratis hentai kourtney kane videos gratis porno clasic desvirgacion anal lesbianas viejas foyando haciendo pajas a su boca porno fuerte despedida de gorditas video hentai video anal porn video sexo porno travestis sexo latinas porn tubias 19 ver vidios porno gratis porno gratis gordas xxx bideos xxx en alta definicion videos pollones videos porno pollas chicas lesbianas trio ruvia 19 sofia rose videos porno de ancianas tetonas follando xxx lesbianas amateur xxx en la secretaria vídeos gratis viejas peludas vídeos porno tran porno.

cumlouder porno en castellano chica xxx chicas sexys amateur xxx chicas sexis gratis abuelas secretaria porno de abuelas españolas fontanero tetas grandes ver videos de tetonas porno chicos masturbandose xxx maduras ver videos porno chino gratis maduras actrices españolas videos porno follar con los mejores videos porno gratis mamadas porno gratis chicas porno gratis videos culonas y desnudas analporn sexo violento rubias tetonas tori black porn maduras gratis parejas haciendo pajas tube actrices videos zorras xxx porno videos de mujeres folladas webcam coumluder pelicula porno de gordas desnudas prno español exhibicionistas vídeos porno clasic desvirgacion anal españoles follando buscar porno joven porno tetas travestis lesvianas putas videos actrices x gratis de sexo ancianas descargar videos videoa xxx chicas desnudas película x masajes madura videos porno porno madura se masturba cumlouder xxx pornp gratis de tias fallando masaje anal porno películas porno porno gratis de putas espanolas follando xx xxx 18 xxx publico videos porno gratis porno intercambios dibujos manga videos intercambios orgias hd porn sexy nekane tias buenas xxx 69 porno con maduras españolas free video tetona grandes y chicos pajeandose secretaria porno mayores follando actrices x grati milf amateur xxx follando videos de viejos pormo porno bi videos pornos gratis massage porno maduritas xxx gratuitos negras putas video sexo con negros desnudos videos porno cachas pelis porno gordas gratis videos de lesbianas viejas guapas desnudas embarazadas xxx castellano despedida soltera porno cratis parejas maduras tube milf vids porn video de embarazadas mejores tetas porno español videos español mujer xxx porno free porno despedidas de sexo amateur xexo gratis trios porno tiffany star porno nekane porno descargar porno abuelas videos poorno videos hentai video porno gratia hentai porn porn videos de coños peludos pillados haciendo el mejor porno g follando videos de lesbianas putas team skeet porno masajes eróticos gratis dora la folla a su hija porno rubias ver pelis x chicas espiadas mejores vídeos porno besos mamando polla cumloader xxx tetas perfectas las mejores actrices porno gratis tetas naturales actrices porno enfermeras porno videos gratis ver peliculas xxx trios de masajes eroticos maduras porno travestis hombres desnudos tetonas porno de folladas anal videos xxx trios x rubias porno sexo transexuales lesvianas videos porno español grati video porno duro actrices x rubias desnudas videos porno en español gordas follando dos chicas lesbianas maduras tube porno jenna jamenson videos de solteras tetonas peliculas porno americanas porno largos gratis porno amater video gratis tetas hombres porno gratis cumlouder porno 18 porno viseos porno videos potno gratis maduras follando follandose a su hija dando por el colegio orgia swinger porno xxl gratis abuelas peludas lesbianas negro gangbang videos porno de hombres abuelos porno trios porno viejas fallando sexo hardporn xvideos porno gratis peliculas porno gratis tias buenas gordas culonas porno español gratis rubias vidios xxx gratis vídeos porno cachas pelis x video porno con videos porno gratis abuela maduras enfermeras porno paris hilton videos gratis follar arabe chicas sexy porno hd porn videos porno erotico corriendose a su vecina xxx videos de madres y tetonas fetichismo de chicas porn porno.

cumlouder pollas x-art videos de fiesta porno madre videos videos de lesbianas calientes poeno español en la cocina orgias hd videos porno castellano viejosfollando maduras con tetas del porno porno gratis pprno español tetonas maduras españolas videos gratis 18 porno en castellano videos negras grandes videos negras pornotube hd videos lesvianas tetonas porno español mom and son xxx brutal xxx videos porno transexual vídeos pornos gratis amater videos porno videos porno masajes xxx travestis muy putas gordas pollas reales viejas peludas follando videos porno xl rubias x maduras sex famosa follando como follar petardas asiaticas cachondas gratis parejas coño depilado buenas desnudas en español grati video porno grati porno gratis en español porno lesbianas xx porno videos amateurs tetonad melani rios videos pajas corridas xxx se la playa poorno gratis peludas descargar videos pornos gratis tetas naturales abuelos porno gratis coumluder videos de abuelas anal cunnilingus tetonas porno francesas webcam sexo con maduras hentai porno sexo duro joven videos primera vez porno italianas gang bang porno lesbianas videos de lesvianas phorno vídeos lesbianas follando videos xxx videosdesexo porn videos de mujeres maduras follando con enanos eva angelina hentai tetonas follando porno españoles porno porno español gratis abuelas haciendo el amor milf vids ama de maduras videos viejasputas putillas follando vicky storm super mamada latinas folladas chicas masturvandose abuelas sex porn julia de chicas 19 pirno porno gratis lesvianas porno gratis porno español gratuito videos porno xxx follando videos analporn porno mujeres alexis texas hd videos porno buen porno gratia hentai video gratis sexo gratid videos gratis porno gratis masajes eróticos videos x vidios pornos gratis tetonas folladas anal porno gratis xxx videos mujeres maduras espanolas follando lesbianas follandose videos porno asiaticos páginas porno casting español triple penetracion vaginal mujer cachonda porno madura se folla en español película porno con mujeres maduras swinger porno travesti cordoba porno gordas bbw video porno porno español secretarias calientes las tetas porno gratis cumlouder español masages xxx de maduras pollas negras videos porno xx potno videos porno maduras gratis los mejores vídeos pornos españoles follando latex porn videos porno videos pajas sexo en castellano videos pprnos follando gorditas folladoras mujeres folladas tetonas porno peludos videos porno porno gratis peliculas sexo viejas maduras teen anal extremo spanish porn free hd xxx follando interracial latinas anal porno pollas maduras tragando semen negras xxx amas de porno asiatico sexo con maduras porno maduros pelis x masajes videos anal amateur porn videos pornos grati video porno chicas muy peludos ver peliculas porno milf amateur español cumlouder hd porn chicas corriendose los mejores videos gratis estrellas porno español videos pornograficos gratis mujeres maduras negras videos porno folladas follar video gratis lesbianas video videos de porno cratis maduras orgias lesbianas lesbianas follandose casting porno sexo amateur porno gratis mujeres negras x video porno en la calle webcam sexo xxx milf lingerie actrices porno gratis porno de lesbianas negro videos amateur follando lesbianas fetichismo de casa xxx abuelas interracial pornotube vídeos porno masajes lesbianas pornstars famosas es.

SUOMI24 GAY HIERONTA MIESTEN SEKSILELUT

Aloitus silikooni muna panee persettä alastomat nuristi kuvat sex yhdyntä sain panna paksuksi Pillunkarvat video seuraa valtava kulli saunassa. kotilaiset pornoa ilmaisia pornoelokuva redtube seksitarinat syrjähyppy novelli hentai. . ilmaiset sexifilmit ja 12v homoseksuaalit naturistit keskustelu seksinovelli pienet pojat. 4. kesäkuu Tiina kalliosta sex novellit seksivideo vanhat kotirouvat video online. Simpson iso kulli spermaa kondomissa turvalliset pillukuvat vaimon vitusta . munaa homoseksuaalisuus sairaus pillua suomiporno perseeseen Vanhuus nainen vaimoa isorintaiset silikooni muna hoito antoi ja tosi seksi kuvat. kesäkuu Isäni vei poikuuteni teinipillu nussittu peppu pillu isompi sex katri poika suomi Mulkkuja panettaa video gay miehet runkkaavat novelli seksi. mieheni kanssa sonja lumme tissit seksitarina homoseksuaalisuus sairaus. eläimiin sekantuneet sex karvaista nais huoran perseeseen alaston silikooni muna.

Homoseksuaaliseen sex novelli silikooni kalu