Vaimo luvalla vieraissa pienin penis homoseksuaaliseen

Miksi nainen ei kysy siviilisäädystä mitään. Miksiköhän nainen ei kysele mitään siviilisäädystä kun jutellaan? Miksi tämä ajatus naisista vahvistuu, enemmän ja e. Tämä feminismin viimeinen aalto, rusinat pullasta -feminismi, korostaa sitä että naisella ON OIKEUS olla prinsessa joka vaatii asioita miehiltä, mutta samaan aikaan käyttäytyä kuin pahinkin ns..

Siis nainen saa vaatia, että mies täyttää naisen pienimmätkin toiveet, mutta nainen voi silti olla itse juopotteleva ja pettävä ilkiö jonka ei tarvitse ajatella yhtään sitä, että miten mies kokee naisen käytöksen. Lapset ovat naiselle usein peliväline millä ylläpidetään riittävä elintaso itselle, lapset sekoitetaan mukaan riitoihin ja samalla haetaan myötätuntoa muilta.

Naisella on oikeus kulkea Kaisaniemen puiston läpi yöllä kännissä, eikä nainen ole vastuussa jos tulee raiskatuksi, Nainen voi syyllistää miestä mistä tahansa, ilman todisteita ja usein valheellisesti. Naisella on oikeus viedä miehen lapset, rahat ja koti, jos nainen ei enää koe itseään riittävän tyytyväiseksi suhteessa.

Nainen voi yksin päättää että puoliso ei ymmärrä, hyväksy, arvosta häntä ilman että nainen edes kertoo näistä miehelle, miehen tulisi aavistaa naisen ajatukset. Naisella on oikeus tapailla montaa miestä kerralla, vaikka nainen vaatisikin mieheltä uskollisuutta. Etsi Toggle navigation Valikko. Voiko bi-seksuaalinainen alkaa yhtä helposti pysyväksi tarkoitettuun suhteeseen lesbonaisen kuin miehen kanssa, vai onko mies bi-naiselle kuitenkin ensisijainen elämänkumppani joka ei kuitenkaan sulje pois rinnalla jatkuvaa kiinnostusta myös naisiin , koska toinen nainen ei voi tarjota samaa fyysista turvallisuuden tunnetta kuin miespuolinen kumppani?

Miksi nainen ei kysy siviilisäädystä mitään Miksiköhän nainen ei kysele mitään siviilisäädystä kun jutellaan? Miksi tämä ajatus naisista vahvistuu, enemmän ja e Tämä feminismin viimeinen aalto, rusinat pullasta -feminismi, korostaa sitä että naisella ON OIKEUS olla prinsessa joka vaatii asioita miehiltä, mutta samaan aikaan käyttäytyä kuin pahinkin ns..

Ainakin mitä olen naisten kirjoituksia täällä Suomi Itse olen nainen ja bi. Seurustelen kolmatta vuotta miehen kanssa, mutta aika ajoin harrastan myös seksiä naisten kanssa mieheni luvalla. On varmasti yksilöstä kyse, kuinka hän bi-seksuaalisuutensa välittää. Jotkut ajattelevat naisia myös seurustelusuhteessa, jotkut taas pelkästään seksi.

En voisi koskaan seurustella naisen kanssa, mutta sekstata kyllä. Tämän takia juuri saankin "harrastaa" naisia myös samaan aikaan suhteessamme. Lesbonaisen kanssa en välttämättä haluaisi lähteä edes seurustelemaan, enkä seksisuhteeseen, koska siinä tulee hyvin äkkiä omistamiset ja kahlitsemiset ihan kuin heterosuhteessakin.

Naisen kanssa seksi on lisäväri elämään miehen kanssa. Siis kiinnostaa tietää mikä naisissa vetää sillä tavalla puoleensa että sulla on tarve harrastaa seksiä naisten kanssa? Onko naisen kroppa visuaalisesti kiehtovampi vai onko kyse naisten luonne-erosta miehiin vai mikä?

Kun rakastutaan niin sitä vahdataan ynnä mitataan ja yhteen sovitetaan ihmistä ja persoonaa, arvoja jne EI sukupuolta tai fyysistä turvallisuutta! Ei ol tullut mulla vastaan. Minusta on suorastaan törkeää, että naisten bi- tai lesbosuuntautumista yritetään stereotypisoida. Naisten seksuaalinen suuntautuminen ei ole lainkaan niin mustavalkoinen kuin miehillä. Pahitan naisten asiaa vahingoittavat telaketjulesbot, jotka yrittävät syyllistää bi-suuntautuneita ja vääntää näitä väkisin valmiiseen muottiin.

Ja jos kerran voi valita, niin miksi tarkoituksella haluaa itselleen ongelmia? Ongelmilla tarkoitan muiden ihmisten suhtautumista, laillista asemaa ja lasten hankkimista. Valinta voi olla monilla myös tiedostamaton. Ihmisillä kun on yleensä tapana järkeistää omat valintansa niin ettei todelliset motiivit näy. Mua ihmetyttää koko biseksuaalisuuden käsite. Just se, että siinä seksi korostuu niin paljon.

Itse olen biseksuaalinen nainen, mutta omalla kohdallani biseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että rakastun ihmiseen, enkä sukupuoleen enkä ikään tai kansallisuuteen jne. Ärsyttää varsinkin ne bi-naiset, jotka ihan oikein miehen luvalla harrastaa seksiä naisten kanssa. Minusta sekä mies- että naisvartalot voivat olla viehättäviä, samoin miehissä ja naisissa on upeita ja kiinnostavia persoonallisuuksia. Jos ihastun tai rakastun, tämä johtuu siis ihastuksen kohteeni luonteesta, ulkonäöstä ja olemuksesta, arvoista ja asenteista.

En valitsisi miestä ensisijaisesti siksi, että se olisi "yhteiskunnallisesti helpompaa" vaan olisin juuri sellaisen ihmisen kanssa, jota rakastaisin. En tiedä, kumman kanssa ehkä joskus päädyn yhteen, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, kunhan toinen on rakastettava ja minulle sopiva. Enkä minä silloin kokisi, että täytyy silloin tällöin päästä naimaan toista sukupuolta olevaa. Kyllä mulle yksi rakas kumppani riittäisi kerralla. En voisi olla enempää samaa mieltä. Oikeastaan taitaa vielä olla niin, ettei sitä nainen-nainen-juttua edes tarvitsisi varsinaisesti hyväksyä, sillä se "vaan olisi" noin.

Mutta ehdottomasti niin, että tuollainen tapahtuu avoimuuden ja luvan kautta. Nimittäin on niin, että jos ajatellaan bi-seksuaalin ja heteron parisuhdetta, niin on selvää ettei hetero voi tarjota bi-seksuaalille sitä, mitä bi myös kaipaa.

Aivan sama onko kyseessä mies vaiko nainen. Eli, kun mietin omalta kohdaltani, vaikka tämä ehkä kuulostaakin typerältä, niin jos seurustelisin bi-naisen kanssa, niin olisi helppoa "hyväksyä" hänen mahdollinen tarpeensa olla toisen naisen kanssa.

Vaikka saisin itselleni mahdollisuuden olla toisten naisten kanssa. Enkä usko sekuntiakaan jotta olisin joku täydellinen rakastaja, ei ole kyse siitä. Vaikkakin uskon myös että kaikki kuitenkin riippuu aina siitä toisesta osapuolesta ja siitä, millainen se suhde yleensäkin on.

Etukäteen en ainakaan tekisi kivitaulua noista omista mielipiteistäni. Se mitä toteat on aivan luonnollista. Naisen suhde toiseen naiseen ei uhkaa perimää. Me miehet käyttäydymmä hämmäsyttävän loogisesti. Kaikki mitä teemme on selitettävissä geeniviestin eteenpäinviemisen tarpeella. Miehet mittelevät keskenään kuin sarviaan kolauttelevat hirvet ja voittaja saa todellakin naiset.

Mitä menestyneempi mies sitä useampia naisia ja rakastajattaria. Miehen elämän päätavoite on saada naiselta seksiä ja naisen elämän päätavoite on saada lapsia. Näin se kulkee sukupolvesta toiseen kuin ikiliikkuja.

Ehkä pikemminkin jostain sellaisesta kuin toisen jakamisesta, sen hyväksymisestä ja sen mielekkyydestä. Kuten nimittäin totesinkin, niin minä en pysty antamaan bi-naiselle kaikkea sitä, mitä hän mahdollisesti kaipaa, siis ainakin seksuaalisesti on näin, ja mitä tulee heteronaiseen, niin en vaan halua jakaa häntä toisen miehen kanssa, tai tällaista tilannetta on äärettömän vaikea kuvitella.

En minäkään ole pyytämässä mahdollisuutta olla toisen naisen kanssa. Mitä tulee perimään, niin en edes tiedä haluanko omia lapsia vaiko en. Mistä sinä keksit että mies voi tarjota "fyysistä turvallisuuden tunnetta" ja nainen ei?

Ihan yhtä hyvin sen voi tarjota nainenkin, ja mies voi tarjota fyysistä uhkaa: Ei se sukupuoli sitä turvallisuuden tunnetta määrää, vaan se millainen ihminen on. Eli bi-nainen vastaa, se pointti biseksuaalisuudessa juuri on että väliä ei ole sukupuolella, sitä rakastuu siihen ihmiseen eikä siihen mitä sillä on jakojen välissä. Pysyväksi tarkoitettu suhde onnistuu jos kumppani on ominaisuuksiltaan sellainen että se onnistuu.

Kun lukee näitä palstoja ja naisten kommentteja siitä millainen on haluttava mies, niin erittäin usein sillä listalla on jotain tyyliin "iso, vahva mies, jonka kainaloon on turvallista käpertyä". Monissa eri tutkimuksissa on selvinnyt, että naiset preferoivat isoja pitkiä miehiä.

Onko siis ihme jos olettaa että tämä pätee myös bi-naisiin jollain tasolla. Jos taas tämä on vain yleistys, "mä olen kuullut" "kun aina sanotaan" -juttu, et Voi lähteä olettamaan että se koskisi naisia yleisesti.

Lisäksi vielä ne kriteerit joita naiset asettava "ihannemiehelle", eivät useimmiten toteudu siinä joak kumppaniksi valitaan loppupelissä. Siinä painavat aivan muut ominaisuudet, kuten luonne ja kykenevyys sitoutumiseen. En voi olla miettimättä että tuo turvallisuudentunne tulee aivan muualta kuin fyysisestä koosta. Kerran luvan saatuaan on toinen reppana vielä rankattu pois riveistä, sillä peniksen ulkoiset ominaisuudet eivät miellyttäneet.

Ja mansplainaajat saavat kategorisesti koetella siipiään jossain ihan muualla kuin minun pesäni lähellä. Vaikka olisivat kuinka kuumia tai seksikkäitä tai muutenkin kaikin puolin pantavia. Hahaha, toisaalta taas olen ilmeisesti hyvinkin helppo — muistin tätä kirjoittaessani tämän postaukseni! D Mutta without spark there is no ignition , kuten jokainen, joka on joskus tapellut autonsa sytytystulppien kanssa, tietää.

Mikä ihmeen termi tuo "helppo" edes on? Kuka sen on määritellyt, onko helppoa tai vaikeasti tavoiteltavaa, että haluaa seksiä jossain kohtaa ihmissuhdetta tai ettei halua sitä ollenkaan? Jotenkin väsyttää, että vieläkin näistä seksuaalisuuden toteuttamisen tavoista jaksetaan jauhaa Tuo virtuaalinen vaiva ja sanallinen kikkailu on melkein yhtä tärkeää tai jopa tärkeämpää kuin sänkyyn asti pääseminen.

Päämäärään on mukavampaa päästä, kun matkalla on ollut hauskaa. Vähän myös vierastan termiä "helppo nainen", mutta joskus netissä tulee vastaan tapauksia, jotka ehdottelevat seksiä muutaman lauseen jälkeen.

Tällaiset saavat heti perääntymään. Minulle tulee vain mieleen, että nimimerkin takana onkin joku mies tai muu trollaaja. Nämä eivät mene jatkoon, koskaan;  sillä mun mielestä kaiken pitää lähteä siitä kliseisesti ehkä henkisestä yhteydestä. Kun se on perustettu ja huomattu, että ollaan samalla viivalla, voidaan lähteä sovittelemaan pulttia ja mutteria yhteen; ja kun se "sielujen sympatia" on jo, niin kyllä ne palatkin on yleensä sitten yhteensopivia.

Eikös me naiset olla aina helppoja kun sänkyyn hypätään. Tai ainakin näin olen saanut tuntea monet kerran vaikka hetken olisikin pihdannut: D Ihan sama mulle, saavat sitten kuvitella että olen helppo, ei haittaa. Mut tosiaan itelläkin niin saa mies aika paljon nähdä vaivaa että mut kaataa sänkyyn. Liian kauaa ei sitä viiti kuitenkaan ootella, koska on se seksi nyt ihan saataan tärkeetä.

Niin ja siis kun on avoin ihminen ja voin puhua seksistä ja asioista mistä itse tykkään seksistä puolituntemattomienkin kanssa miksi hävetä, luonnollinen juttu niin mut on tämänkin takia leimattu välillä helpoksi: No joo, hyppää "liian" aikaisin niin oot helppo, älä hyppää niin oot pihtarihuora sanana jo paradoksi.

Kannattaa siis olla analysoimatta ja vaan hypätä sillon, kun siltä tuntuu. Tuntuu tässä meilläkin olevan enemmän puhetta kuin toimintaa valitettavasti , kun ei jokainen stoori ole panokertomus. Koen että nämä dickpick-sankarit ja joko pannaan-huutelijat tiedostavat itsekin ettei heillä ole oikein muuta tarjota kun se elin Yhtä helppohan se kumppanikin on, jonka kanssa sänkyyn hypähdetään - vaikka olisikin mies.

Oudosti vaikuttaa vielä luvullakin olevan joidenkin mielestä niin, että heterosuhteessa miehen on luonnollista haluta seksiä ja naisen pitäisi väkisin pihdata ennen kuin "antaa" passiivisesti. Samalla tavalla ihmetellään, jos mies haluaakin odottaa tai ei ole kiinnostunut seksistä. Vituttelu on joskus ihmiselle hyväksi. Se saa tuottamaan ajatuksia, hiiltymään ja puhisemaan sopivia sanoja muiden kuultavaksi.

Käytit taas lempisanaani karsimusnäytelmä.

..

Continue reading


 Hairy pussies nussi homo vaimoani

hairy pussies nussi homo vaimoani

Los masturbacion dibujos videosporno escenas xxx video porno peludos videos porbo sexo trans porno videos xxx videos lesvianas xxx maduras amateur x de pollas monstruosas pajas femeninas sex videos porno tarzan xxx masaje porn porno abuelas gratis tetona xxx videos de dibujos pornos gratis paris porn party corridas femeninas anal hd pornografía gratis gang bang grandes follando gratis alexis texas videos porno milf follando muizoras amateur videos porno con la playa amateurs películas porno full hd videos negras porno gratis pornotube hd nacho vidal coño depilado buenas desnudas videos x videos porno folladas alanah rae japonesas chicas 19 desvirgacion anal porno de maduras porno gratuitos transexuales ztod videos porno trio fetiche de travestis follando videos prno español grati porno bbw porno asiatica follando sextube porno gratis tias cachondas películas porno vídeos porno bukake videos anal fetiche pies videos porno maduras rusas porno manga porno masturbacion femenina video porno trio videos porno masajista mujeres follando hd porno gratis de lesbianas latinas calientes viejasfollando porno amaters maduras videos de trios de rebeca linares mature porn moms xxx porno follando jenna jamenson videos sexo porno negros chicos y chicas cachondas rubias lesbianas videos de gorditas peliculas pormo videos bareback mejores actrices del porno transexual videos porrno gratis chochos rubios desnudos vidios lesvianas gratis españoles sexos gratis webcam gratis abuela follando gratis de gordas sexo grstis videos porno pajas tube chicas buenas desnudas poprno milfs xxx coñitos calientes follando videos porno guey sexoporno vídeos de maduras follando despedida soltera porno españolas follando abuelas follando videos porn videos gratis lesbianas tias buenas videos de putas videos peludas videos porno grtis follando chocho mojado masajes eróticos videos porno bi lesbianas grandes putas chicos porno gratis nenas putas arabes sexo duro porno español momxxx sonia baby follando chicas chupando pollas maduras x de maduras amater quiero ver video porno gratis manga sexo con jovenes porno gratis en alta definicion videos xxx porno español corridasenlaboca jasmine webb zorras maduras sex famosa follando xxx corrida anal primera vez xxx porno bueno negros vidios porno maduras videos porno gratis fotos gordas tetonas video porno xxxl videos eroticos gratis porno sado videos españoles travestis peliculas porno eapañol videos porno striptease porno manga porno actrices x sexo gratis videos bideos de nacho vidal en español gratis lesvianas xxx amas de solteras follando porno xxx amateur xxx gordas angy pink sexo caliente enfermeras porno porno maduras sex free videos pornos lesbianas negras enormes naturales videos porto gratis xxx lesbianas vídeos porno francesas ashton pierce webcam xxx sexo videos porno asiatico chicos guapos follando duro gratis xxx videos hentai porno de maduras spanish porn chicas guarras alexis texas tetas despedida de solteras videos porno madre hija xxx maduras españolas follando videos de transexuales follando coños follando tetonas porno gratis porno en playas nudistas porno con travestis españoles cumloader xxx follando enfermeras porno lesviana pollas porno gratis porno en el coño sexo grates orgias gratis trio porno mature videos porno caliente chochos rubios bideos de porno con putas rubias 19 vids sexo con viejos porno gratis videos porno con pene videos porno tube lesbianas follar con xxx pies porno español best porn culos negras x como follar bien videos xx xxx sexo viejas jenna jamenson gordas sexo maduras videos porno latino toro porno hd nenas calientes culos sexo videos de maduras xxx maduros follando descargar gratis sexotube mujeres lesvianas gratis videos porno en español porno de lesvianas videos porno violacion lisa ann videos hombres negros videos pornos xxx bideos de sexo pornstar famosas haciendo pajas tube cumloader español alexis texas porn videos ponor gratis dora la abuela enfermeras lesbianas españolas gratis porno con tetas morenas x gratis peliculas porno gratis español maduras porno trios sexo amateur tube amateur hd tias buenas mamadas porno free culos de maduras en español embarazadas porno maduras hentai videos porno porn porno gat porno chica xxx manga porn travesti ponferrada sex sexo manga gratis ver porno gratis videos putas gratis mujer porno por dinero torbe vídeos sexo con pene xxx faking porno porno español porn videos prono gratis 18 xxx pollas culonas gratis gente haciendo el mejor porno clasico gratis videos porno hablando español gratis videos demaduras lenceria porno español gratuito videos porno español gratis rubias tube videos cumloader porno mamadas maduras follando con viejas muy peludas follando ver videos porno francesas webcam gratis videos porno de porno mamadas gratis porno anal sexo porno porno viejas muy guarras chicas porno castingcouch-x pono gratis coñito maduras.

cumlouder porno abuelas trios bisexuales porn party porn videos de sexo amateur español polla madre hija porno xx porn videos de masajes maduras guarrillas follando porno gratis rubias abuelas pono duro rubias peludas hentai 3d pierre woodman videos porno español tetas muy putas follando maduras con porno de trabestis porno español grati poeno video morena follando videos porno amater gratis en español cams sexo gratis sexo gratis porno follando porno amater tube pornstars famosas haciendo el culo videos gratis masajes xxx trio amateur españa trios tetonas follando porno.

con lesbianas penes grandes videos maduras x-art video porno hd videos vodeos porno gratis de maduras videos porno follando maduras porn mujeres haciendo el mejor porno gordas gratis maduras sexo en playas nudistas porno xxx español peliculas porno se masturba cumlouder videos gratis porn es.

con travestis follando gratis xxmaduras películas porno gratis redporn chicas lesbianas travesti porno fiestas petardas latinas chicos desnudos video porno casting porno actrices porno gratis descargar porno sexo amateur porn señoras follando videos porno vídeos porno guey sexoporno vídeos porno negras desnudas sexo videos porno ancianas lesbianas españolas haciendo pajas gratis videos gordas porno trios maduritas.

..

Continue reading